|
Smjesna Iskustva s Policijom
|
| Author |
Message |
mirkan_
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Smjesna Iskustva s Policijom
Peugeot 406 2.0 HDi
This post was last modified: 11-11-2007 03:34 PM by mirkan_.
|
|
| 11-11-2007 03:33 PM |
|
|
daki
Posting Freak

Status:
|
Skoro sam ofarbao auto, i policajac me zaustavio na "Ban brdu" - Majevca, i bla bla eto mislio je da je kabriolet, a on ima istog audija a nije nikad vidio "jaje" cabrio, drugom prilikom u Bjeljini me pitao da li je to panorama krov - citiram "jel momak, jel to onaj stakleni krov" ??
Itd...
|
|
| 11-11-2007 04:04 PM |
|
 |
poKle
Senior Member

Status:
|
HeHeHe maraton, skrivena kamera, kabriolet hahahaha al muzika naj jaca!!! 
-Zaustavila me policija bez razloga, u gradu, kontam sta je, :"dobar dan, moze vozacka", uze gleda ime, :"aha eh dobro sam ti si onaj sto zivi na Luci(ulica) i imas one roletne na prozorima stana, reci mi bogati gdje si ono kupio i ko ti je postavio, ma maksuz sam te zaustavio da te to pitam, moram i ja sebi postaviti"
mal grad, svak svakog zna 
-Zaustavio me radar,26km/h preko ogr., nece pare da ga ebes, kad odjednom,:"jel ono tvoj stari radi s uljima? jest "a imate li slucajno onih praznih bacvi?(bacve 200l aluminijske) imamo "pa vidis meni treba jedno 10 komada, pravim splav pa nemogu nigdje naci" ma nema problema, vi meni ovo zaboravite, ja cu vama bacve dati "ma neka ovo cemo zaboraviti, a ja cu tebi platiti bacve, stvarno mi trebaju"...
i dodje sutra dade mi 40km a ja njemu bacve, znaci dobro sam prosao, ja sam njemu uzeo 40km a ne on meni 20km! 
opet mal grad, svak svakog zna...
This post was last modified: 11-11-2007 05:12 PM by poKle.
|
|
| 11-11-2007 05:11 PM |
|
|
ajdin_ze
8.2 V12 60v

Group: Administrators
Status:
|
Ja nemam tih problema.Mene zaustavi neki i podje nesto srat i onda ga onaj drugi sto me zna povuce za rukav i na uho kaze.Taj ti pije kafu sa nacelnikom svako jutro.Odgovor je izvolite dokumente hvala prijatno.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 11-11-2007 06:06 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ja nemam tih problema.Mene zaustavi neki i podje nesto srat i onda ga onaj drugi sto me zna povuce za rukav i na uho kaze.Taj ti pije kafu sa nacelnikom svako jutro.Odgovor je izvolite dokumente hvala prijatno.
Ziva istina uvjeri sam se licno...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-11-2007 06:10 PM |
|
|
basake
Posting Freak

Status:
|
Podavno me zaustavili, tada sam vozio auto od starog.
Zatrazi vozacku i saobracajnu na uvid.Pokazem stranu vozacku a saobracajnu nisam imao. Gleda vozacku i nista ne govori.
-Nemas saobracajnu? Nista, kazna 20 maraka (koliko se sjecam).
Ja mu govorim ono sto i jeste, da nisam znao da je obavezno nositi saobracajnu jer zivim vani gdje je to malo drugacije. Na to ce ti on:
-Eee pa sto mi to ranije ne rece, da sam znao nebih pisao kaznu.
|
|
| 11-11-2007 07:36 PM |
|
 |
poKle
Senior Member

Status:
|
najrahatniji je covjek kad ima veze u policiji! 
-Zaustavili me na skuteru, bez kacige i bez odjece i obuce(samo kupace), i izleti mi lik tako nenadano s "lizalom", na prosirenju neasfaltiranom, tako dok sam kocio prokliza mi prednji tocak i padoh(pijesak+sitno kamenje=pad,al pri maloj brzini), a skuter ode direkt na policajca, jedva nekako on odskoci, zera bozija falila. psujem ja, kukam za motorom, krv mi potekla a njih dvojica pocese se derat na mene, pocese pametovat, "niste vi normalni, kud zurite bla, bla bla"...
-pita sto neam kacigu, reko mrsko mi,poso na kupanje(pa mi pametuje,os poginut bla,bla,bla 50KM je kazna,znas)
-pita vozacku(poznavanje propisa), govorim neam, nisam vadio(pa mi pametuje moras to imat bla,bla,bla 100KM je kazna,znas)
-pita saobracajnu, evo samo sec, kad nema je, shvatim da mi je ostala na plazi,susio je(bio je smokrio)
gleda zbunjeno par sekundi, pita ljutito: pa sta imas? reko ja: imam peskir,heh! 
kaze hajd u pizd* materinu, hajd gubi mi se s ociju!

meni je koma s policijom uvijek 
P.S. Jeli istina da se i kod nas, od sad vise nece morati nosati saobracajne? (to je odlicno, za one sto imaju kasko)
This post was last modified: 11-11-2007 08:40 PM by poKle.
|
|
| 11-11-2007 08:38 PM |
|
|
goran16v
Posting Freak

Status:
|
Vratila se moja tadasnja cura u Sarajevo i kupila Golfa II GTI 16v, nako osrednje izdrndan al isao u p... materinu. Kako jos nije bila regulisala nasu vpzacku nije mogla registorvati auto na sebe i auto bilo registrovano na izvjesnog Miralema. Uhvate nju kod PTT Inzenjerinag na masnom prekoracenju i daje ona drotu dokumenta, nasu saobracajnu i americku vozacku, a na toj vozackoj osim slike, imena i prezimena ne pise bas puno toga. Vrti drot vozacku i zagleda sa svih strana al slabo sta da skonta, uze saobracajnu nakaslja se i izvali:
- E moja Miralema, ne more oto tako, moras de drzat ogranicenja!
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 11-11-2007 08:55 PM |
|
 |
John Doe
Member

Status:
|
Iz nekog razloga u Doboju cesto provjeravaju ispravnost signalizacije na vozilima i rucnu kocnicu a kako sam ja cesto dole par puta su provjeravali i kod mene. Ono kratka, duga, zmigavci... kaze de upali poziciju, meni nije jasno i gledam u njega a on bleji u farove, ceka on ceka, pa malo glasnije "upali pozicije", rekoh eto ih dole pored zmigavaca (Renault 4), stalno gore
|
|
| 11-11-2007 09:11 PM |
|
|
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
hehehe sto miralema ima tesku nogu