Dosao je konacno i taj dan. Turbak je kuci.Danas sam ga dovezao,platio sve ,gotovo je.
Nije bas u ekstra stanju,prednji branik ne valja,osteceni su rubnici,i ono sto je meni najzalije,ne radi 4x4. Tjesi me sto ne radi ABS,ako ima boga otisao je samo osigurac. :molise: Mislim da su senzori ABS-a riknuli,ne znam nista dok ne raskopam....Na stranu to,ide divlje,motor prede lijepo,turbina OK,enterijer je dosta uscuvan,vidjecemo.Farbanje mu ne gine,al kad sredim mehaniku.Lamelu sam vec narucio,mjenjacemo.Ima posla,ispred mene je veliki izazov.Uspio sam srusiti cijenu dobrano,imam racuna...... Uzivancija ga je voziti,prava ovisnost.Ne znam da li cu spavati veceras...
Evo malo slikica...
Beauty and the beast,spavaju veceras zajedno. :bye:
Ja sam ostvario svoj san,dalje sta bude,bice.
Ebemu Spico evo sad sam jednom jaranu pokazivao slike ove tvoje ljepotice , a on je prije dvije godine imao Calibru , sad se opet nalozio hoce da uzme da je sredzuje , daj jos slika
Cekaj,Cali je trenutno je daleko od ljepotice.Ima puuuno posla na mehanici,al sacekaj koji dan dok iskrpim barem prednji branik i rubnike,bice malo ljepsa.
A sto se tice sredjivanja,ima jedna kod mene na prodaju.....malo para,al joj BAS treba sredjivanje.Uzas.....2.0 16v
jel postoji ikakva sansa da sam danas ovu calibru vidio gore kod tehnickog pregleda u tuzli... kunem se da je bila identicna i s ovim felgama novim petokrakama sto si stavio... a te gume sto prodajes koje su velicine 16-17??
Tu calibru, iste boje voza jedna koka, kupila od poznanika 2.0 16ka, 4x4, jos kad vidis zensku za volanom....njam
woow super je... nek je sa srecom...
uvijek mi je calibra bila super auto!
--
ovu mi ima komsija, pise REIGER Tuning na njoj, valjda neka nasvirana verzija... po cijel dan sam je gledao kroz prozor, super je...
nemoguca za svoje vrijeme...