Post Reply  Post Thread 
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
SPISAK PRIJAVLJENIH ZA MoStreetRace
Author Message
esso_sa
Posting Freak

Group: Registered
Status: Away
RE: SPISAK PRIJAVLJENIH ZA MoStreetRace

Pa dobro ! Ko ce sad da odere koga, prepustit cemo mostarskoj pisti da odluci ! Ja mislim da ce to bit pravo zanimljiva trka ako njih dvojica stanu skupa na liniju. Evo je na slici ! Druzi se sa Golfom Very Happy

[attachment=3546]

This post was last modified: 04-14-2006 08:25 AM by esso_sa.

04-14-2006 08:24 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MAZAMALI
Senior Member

Status: Offline

skoro smo pola liste popunili
INACE PRIMICEMO 100 AUTA LIMIT 8)

http://www.amknitro.com
04-14-2006 04:34 PM
Terminal
Junior Member
**

e pa znaci dosta ih nece imati ni sansu za prijavu pozurite ljudi neam vise Wink

04-14-2006 04:47 PM
Vladimir
Posting Freak

RE:  SPISAK PRIJAVLJENIH ZA MoStreetRace

esso_sa Wrote:
Hehehe, vidim Vladimir se prijavio sa Civicom naravno ! Smile Imamo malo iznenadjenje za njega ! Nedavno nam je u klub stigao novi clan sa Honda Civic 1.6 VT i ima namjeru da se takmici 8) Bit ce interesantno !

Pa dobro  to je  vec  prejaka  masina  za mene,taj  auto  ima dvije bregaste i 150 ks  dok je kod mene  SOHC VTEC 125 ks( sistem regulacije rada ventila  ,ali samo  usisnih),tako  da ako  stanem  sa njim  gotov sam Sad

The Power Of Dreams

This post was last modified: 04-15-2006 06:19 AM by Vladimir.

04-15-2006 06:18 AM
hondagirl
Administrator

Group: Administrators

pa ja ne znam vise otkud ovolike honde, ccc...LaughingLaughingWink

HONDA
The Power of  Dreams
04-15-2006 08:22 AM
esso_sa
Posting Freak

RE:   SPISAK PRIJAVLJENIH ZA MoStreetRace

Vladimir Wrote:

esso_sa Wrote:
Hehehe, vidim Vladimir se prijavio sa Civicom naravno ! Smile Imamo malo iznenadjenje za njega ! Nedavno nam je u klub stigao novi clan sa Honda Civic 1.6 VT i ima namjeru da se takmici 8) Bit ce interesantno !

Pa dobro  to je  vec  prejaka  masina  za mene,taj  auto  ima dvije bregaste i 150 ks  dok je kod mene  SOHC VTEC 125 ks( sistem regulacije rada ventila  ,ali samo  usisnih),tako  da ako  stanem  sa njim  gotov sam  Sad

Zaboravih ti reci ! Ja usisavam tu Hondu za 2 duzine auta do 120 Km/h Very Happy Preko se nismo probali ali imam namjeru da odradim jedan free run sa njim, da rijesimo nerijeseno 8)
Dakle, imas i ti Vlado sanse protiv nje ako stanete na liniju ! A na kraju svega, upoznat cu te sa covjekom da ti pokaze Hondu ! Auto je ko bombon ! Sva u fabrickom stanju. Svidjet ce ti se to ti garantujem Wink

@MAZAMALI, sutra kontam da doletim do Mostara na motoru, pa ako dodjem, zovem te da pijemo kafu Wink

This post was last modified: 04-15-2006 05:04 PM by esso_sa.

04-15-2006 04:59 PM
Kostur
Member

RE:   SPISAK PRIJAVLJENIH ZA MoStreetRace

Vladimir Wrote:

esso_sa Wrote:

Pa dobro  to je  vec  prejaka  masina  za mene,taj  auto  ima dvije bregaste i 150 ks  dok je kod mene  SOHC VTEC 125 ks( sistem regulacije rada ventila  ,ali samo  usisnih),tako  da ako  stanem  sa njim  gotov sam  Sad

Vjeruj mi da bi se mogao iznenaditi ništa danas nije prejako, može on imati i 250 ks... ko to zna...

http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
04-16-2006 03:57 AM
Vladimir
Posting Freak

RE:    SPISAK PRIJAVLJENIH ZA MoStreetRace

esso_sa Wrote:

Vladimir Wrote:

esso_sa Wrote:

Zaboravih ti reci ! Ja usisavam tu Hondu za 2 duzine auta do 120 Km/h Very Happy Preko se nismo probali ali imam namjeru da odradim jedan free run sa njim, da rijesimo nerijeseno 8)
Dakle, imas i ti Vlado sanse protiv nje ako stanete na liniju ! A na kraju svega, upoznat cu te sa covjekom da ti pokaze Hondu ! Auto je ko bombon ! Sva u fabrickom stanju. Svidjet ce ti se to ti garantujem Wink

Tvoji postovi su mi nekad stvarno nejasni...

Kazes da covjek vozi Civic VTEC 150 ks koja ima serijski ubrzanje kao npr. Clio RS tj. 7.2 sec...i kao ti njega usisa ...jesi li siguran koji je motor u autu ,ako je 150 ks jesi li siguran da taj momak zna redoslijed saltanja brzina..

A ako ga ti usisavas za dvije duzine do 120 Km/h onda cu ja tebe na 402 m ostaviti 15 duzina auta(ovo mislim bukvalno 15 duzina).

The Power Of Dreams
04-16-2006 06:24 AM
esso_sa
Posting Freak

Nije ni meni jasno,ocekivao sam da ce me ostaviti daleko iza... Probali smo se jedno 10 puta i vazda je isto bilo... Ja izadjem 2 duzine ispred. A eto, bit ce free run pa se mozemo i nas dvojica probati da vidimo razliku Wink

04-16-2006 07:35 AM
Vladimir
Posting Freak

RE:  SPISAK PRIJAVLJENIH ZA MoStreetRace

esso_sa Wrote:
Nije ni meni jasno,ocekivao sam da ce me ostaviti daleko iza... Probali smo se jedno 10 puta i vazda je isto bilo... Ja izadjem 2 duzine ispred. A eto, bit ce free run pa se mozemo i nas dvojica probati da vidimo razliku Wink

Ajde ti meni uslikaj taj motor iz civica,ko zna sta je to ,mozda je neko iz golfa ubacio Mr. Green

A ako je stvarno taj motor (DOHC VTEC 150 ks) onda reci momku koji ga vozi da mu je auto pokvaren i pitaj ga koja je cijena da ja to kupim i pravim auto za 14 sec klasu

Sto se tice Mostara imamo mi lijek za tebe -- Dottore Twisted Evil

The Power Of Dreams
04-16-2006 08:05 AM
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  NOVI PRAVILNIK ZA SEZONU 2007 SR402 MAZAMALI 13 922 02-20-2007 10:08 AM
Last Post: MAZAMALI
  VIDEO ZA SVE KOJIMA JA HLADNO MAZAMALI 1 505 12-11-2006 01:44 AM
Last Post: Mafia_VR6