|
SPISAK PRIJAVLJENIH ZA MoStreetRace
|
| Author |
Message |
esso_sa
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
RE: SPISAK PRIJAVLJENIH ZA MoStreetRace
Pa dobro ! Ko ce sad da odere koga, prepustit cemo mostarskoj pisti da odluci ! Ja mislim da ce to bit pravo zanimljiva trka ako njih dvojica stanu skupa na liniju. Evo je na slici ! Druzi se sa Golfom 
[attachment=3546]
This post was last modified: 04-14-2006 08:25 AM by esso_sa.
|
|
| 04-14-2006 08:24 AM |
|
|
MAZAMALI
Senior Member

Status:
|
skoro smo pola liste popunili
INACE PRIMICEMO 100 AUTA LIMIT 8)
http://www.amknitro.com
|
|
| 04-14-2006 04:34 PM |
|
 |
Terminal
Junior Member

Status:
|
e pa znaci dosta ih nece imati ni sansu za prijavu pozurite ljudi neam vise
|
|
| 04-14-2006 04:47 PM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Hehehe, vidim Vladimir se prijavio sa Civicom naravno !  Imamo malo iznenadjenje za njega ! Nedavno nam je u klub stigao novi clan sa Honda Civic 1.6 VT i ima namjeru da se takmici 8) Bit ce interesantno !
Pa dobro to je vec prejaka masina za mene,taj auto ima dvije bregaste i 150 ks dok je kod mene SOHC VTEC 125 ks( sistem regulacije rada ventila ,ali samo usisnih),tako da ako stanem sa njim gotov sam 
The Power Of Dreams
This post was last modified: 04-15-2006 06:19 AM by Vladimir.
|
|
| 04-15-2006 06:18 AM |
|
 |
hondagirl
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
HONDA
The Power of Dreams
|
|
| 04-15-2006 08:22 AM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Hehehe, vidim Vladimir se prijavio sa Civicom naravno !  Imamo malo iznenadjenje za njega ! Nedavno nam je u klub stigao novi clan sa Honda Civic 1.6 VT i ima namjeru da se takmici 8) Bit ce interesantno !
Pa dobro to je vec prejaka masina za mene,taj auto ima dvije bregaste i 150 ks dok je kod mene SOHC VTEC 125 ks( sistem regulacije rada ventila ,ali samo usisnih),tako da ako stanem sa njim gotov sam 
Zaboravih ti reci ! Ja usisavam tu Hondu za 2 duzine auta do 120 Km/h Preko se nismo probali ali imam namjeru da odradim jedan free run sa njim, da rijesimo nerijeseno 8)
Dakle, imas i ti Vlado sanse protiv nje ako stanete na liniju ! A na kraju svega, upoznat cu te sa covjekom da ti pokaze Hondu ! Auto je ko bombon ! Sva u fabrickom stanju. Svidjet ce ti se to ti garantujem 
@MAZAMALI, sutra kontam da doletim do Mostara na motoru, pa ako dodjem, zovem te da pijemo kafu
This post was last modified: 04-15-2006 05:04 PM by esso_sa.
|
|
| 04-15-2006 04:59 PM |
|
|
Kostur
Member

Status:
|
Vjeruj mi da bi se mogao iznenaditi ništa danas nije prejako, može on imati i 250 ks... ko to zna...
http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
|
|
| 04-16-2006 03:57 AM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Zaboravih ti reci ! Ja usisavam tu Hondu za 2 duzine auta do 120 Km/h Preko se nismo probali ali imam namjeru da odradim jedan free run sa njim, da rijesimo nerijeseno 8)
Dakle, imas i ti Vlado sanse protiv nje ako stanete na liniju ! A na kraju svega, upoznat cu te sa covjekom da ti pokaze Hondu ! Auto je ko bombon ! Sva u fabrickom stanju. Svidjet ce ti se to ti garantujem 
Tvoji postovi su mi nekad stvarno nejasni...
Kazes da covjek vozi Civic VTEC 150 ks koja ima serijski ubrzanje kao npr. Clio RS tj. 7.2 sec...i kao ti njega usisa ...jesi li siguran koji je motor u autu ,ako je 150 ks jesi li siguran da taj momak zna redoslijed saltanja brzina..
A ako ga ti usisavas za dvije duzine do 120 Km/h onda cu ja tebe na 402 m ostaviti 15 duzina auta(ovo mislim bukvalno 15 duzina).
The Power Of Dreams
|
|
| 04-16-2006 06:24 AM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Nije ni meni jasno,ocekivao sam da ce me ostaviti daleko iza... Probali smo se jedno 10 puta i vazda je isto bilo... Ja izadjem 2 duzine ispred. A eto, bit ce free run pa se mozemo i nas dvojica probati da vidimo razliku
|
|
| 04-16-2006 07:35 AM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Nije ni meni jasno,ocekivao sam da ce me ostaviti daleko iza... Probali smo se jedno 10 puta i vazda je isto bilo... Ja izadjem 2 duzine ispred. A eto, bit ce free run pa se mozemo i nas dvojica probati da vidimo razliku 
Ajde ti meni uslikaj taj motor iz civica,ko zna sta je to ,mozda je neko iz golfa ubacio 
A ako je stvarno taj motor (DOHC VTEC 150 ks) onda reci momku koji ga vozi da mu je auto pokvaren i pitaj ga koja je cijena da ja to kupim i pravim auto za 14 sec klasu
Sto se tice Mostara imamo mi lijek za tebe -- Dottore
The Power Of Dreams
|
|
| 04-16-2006 08:05 AM |
|
 |
|
|