Thread Closed  Post Thread 
[split] gluposti na Hayat-u
Author Message
850special
Banned

Group: Banned
Status: Offline
[split] gluposti na Hayat-u

gdje si pitarerodžer

03-06-2007 10:28 PM
Find all posts by this user
850special
Banned

RE: gluposti na Hayat-u

imali koga DEBILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

03-06-2007 10:45 PM
goran16v
Delegat

Group: Administrators

850special Wrote:
KOJI STE VI DEBILI SAMO ZNATE *rati NA INTERNETU A DA GUMU ZAMJENITE TO POJMAA NEMATE

Momak, posto sam ja s Marindvora i pocesto vam pogledam te strojeve koje vozite pocesto se zapitam ima te li vi kakav konkretan auto tamo, ili jos bolje ima te li vi nekih ozbiljnih novaca za jedno ozbiljno planinarenje na potezu SA - MO - SA bez da vam karike i ventili izlete kroz auspuh u Rastelici pored STR Hawai i kad vam u Mostaru budem uzimao pare da ti nabijem svoju vojnu knjizicu u usta da vidis ko je dijaspora i debil i da se vise nikad ne nasalis da prismrdis Marindvoru!

Proud to be BMW E 21 owner!
03-06-2007 10:49 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators

goran16v Wrote:

850special Wrote:
KOJI STE VI DEBILI SAMO ZNATE *rati NA INTERNETU A DA GUMU ZAMJENITE TO POJMAA NEMATE

Momak, posto sam ja s Marindvora i pocesto vam pogledam te strojeve koje vozite pocesto se zapitam ima te li vi kakav konkretan auto tamo, ili jos bolje ima te li vi nekih ozbiljnih novaca za jedno ozbiljno planinarenje na potezu SA - MO - SA bez da vam karike i ventili izlete kroz auspuh u Rastelici pored STR Hawai i kad vam u Mostaru budem uzimao pare da ti nabijem svoju vojnu knjizicu u usta da vidis ko je dijaspora i debil i da se vise nikad ne nasalis da prismrdis Marindvoru!

pasha cuvaj vrat heheheheh , yebo kloca ba

manijak ne moze biti svak
03-06-2007 10:51 PM
850special
Banned

i burazeru ja kad sam dolazio pred grilove na marin dvoru i kad su u gradu bila samo 4 brza auta ti si se vozao u tatinom autu i pazio da ne predzes 100 km jer ti tata nece dat sutra auto

03-06-2007 10:58 PM
goran16v
Delegat

Group: Administrators

850special Wrote:
e sta li ti gledas seljacicu jedan mozes gledat samo u prolazu a te trke sa-mo-sa vidi se da si pravo retardiran al nema veze nisi ti kriv a ti pitare *ebo mamu u supak dabogda te cunami odnio

Bas tako, u prolazu, kad parkiram jedan od svojih auta i to tamo gdje je vama prilaz zabranjen pa se skupljate oko rampe balite i mastate da vam je jedan od auta koji je parkiran unutra!
A kad ste se skupljali kod Trovaca ni jedan od onih vasih grobova nije bio u top 5 najbrzih auta za razliku od mog! Jednom se neko od vas nasalio da se spusti sa trotoara u nekom crvenom GSI grobu da se nesto trka o ostao je tamo negdje u prasini. Poslije toga sam prolazio bez gasa pored vas. Jebiga drug pored obdanista, skola i mjesta gdje se okupljaju ljudi sa problemima treba biti oprezan i voziti 40!

Proud to be BMW E 21 owner!
03-06-2007 11:08 PM
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  RE: Berza na trkacki koli BATE-BOBI 0 206 12-21-2007 09:48 PM
Last Post: BATE-BOBI
  RE: Berza na trkacki koli goce od rabota 2 272 11-27-2007 06:32 AM
Last Post: trkaco
  RE: yugo na 100 nacina basake 2 227 10-08-2007 02:35 PM
Last Post: basake