|
[split] Nova 'Kolekcija' iz Pioneer-a
|
| Author |
Message |
ICE.y
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Nova 'Kolekcija' iz Pioneer-a
|
|
| 03-09-2006 08:39 PM |
|
|
Zuka_BMW
Senior Member

Status:
|
Pioneer SUCKS
respect za CD playere , ali ostatak audio komponenti ne prati konkurenciju, sto vise ime pioneer u avto akustici sve se manje cuje, mal sens imaju  ... nazalost ali tako je. u cjenovnom rangu konkurencija ga jede, a ni po kvaliteti nije nesta za razliku od konkurencije... samo cekam dan kad ce biti oboren svjetski rekord u DB-u a da to bude s wooferima npr: Hifonics, DD, GroundZero ili sl 8) , buducnost je pocela a ja se smijem kladit da ce to ime odnjet RE . resonant enginering ...
vratimo se pioneeru... sta rec, nista drugo nego da zivi na staroj slavi, koja je pri izmaku..
da ne duzim dalje 
kako si lud
Audi driver BMW lover ....
|
|
| 03-09-2006 10:13 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Pa sto ne obore rekord kad su mangupi??? Dugo se drzi, a kazes svi su uznapredovali, ja ne znam samo kako?
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 03-10-2006 02:05 PM |
|
 |
ICE.y
Junior Member

Status:
|
Pioneer SUCKS
respect za CD playere , ali ostatak audio komponenti ne prati konkurenciju, sto vise ime pioneer u avto akustici sve se manje cuje, mal sens imaju  ... nazalost ali tako je. u cjenovnom rangu konkurencija ga jede, a ni po kvaliteti nije nesta za razliku od konkurencije... samo cekam dan kad ce biti oboren svjetski rekord u DB-u a da to bude s wooferima npr: Hifonics, DD, GroundZero ili sl 8) , buducnost je pocela a ja se smijem kladit da ce to ime odnjet RE . resonant enginering ...
vratimo se pioneeru... sta rec, nista drugo nego da zivi na staroj slavi, koja je pri izmaku..
da ne duzim dalje 
kako si lud
kultura... na visokom nivou znas i sam cega vec...
ja ovdje nikoga nisam htio uvrijedit ili sta slicno , nego iznosim misljenje, a ti sto se iz pozadine javljas i direktno vrijeđaš neću komentarisati. naravno tu su admini i moderatori koji znaju sta radit...
a vjerujem da nemas nikakvog iskustva sto se tice avto akustike, i ako imas to je sigurno nesta usko vezano za PLUG&play komponente..
LP uzivaj ...
|
|
| 03-10-2006 04:07 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Pioneer SUCKS
da ne duzim dalje 
kako si lud
kultura... na visokom nivou znas i sam cega vec...
ja ovdje nikoga nisam htio uvrijedit ili sta slicno , nego iznosim misljenje, a ti sto se iz pozadine javljas i direktno vrijeđaš neću komentarisati. naravno tu su admini i moderatori koji znaju sta radit...
a vjerujem da nemas nikakvog iskustva sto se tice avto akustike, i ako imas to je sigurno nesta usko vezano za PLUG&play komponente..
LP uzivaj ...
ti nisi dobar nikako....sta bi to trebali admini radit?
|
|
| 03-10-2006 04:12 PM |
|
 |
ICE.y
Junior Member

Status:
|
Pa sto ne obore rekord kad su mangupi??? Dugo se drzi, a kazes svi su uznapredovali, ja ne znam samo kako?
polako moj ti ljubavi svakoj dođe kraj , da dugo se drzi rekord a vjerujem da ce ove godine biti oboren isti..
da su napredovali ostali evo ti par primjera u odnosu na pioneerov najjaci sub:

Sensitivity (1W/1m) 88 dB
Maximum Power 5.000 Watt
Nominal input power 2.000 Watt
KONKURENCIJA
1.Hifonics Goliath Subwoofer

XX3212 12-Inch SPL Driver
Sensitivity (1W/1m) 98.29 dB @ 2.83v
Maximum Power ? Watt
Nominal input power 3.200 Watt (RMS)
Xmax = 25mm
2. GroundZero

Plutonium GZPW 15SPL 38 cm
Sensitivity (1W/1m) 93 dB
Maximum Power ? Watt
Nominal input power 10.000 (RMS)
Xmax = 50 mm
dosta je ... a polako vidjet cemo tko je lud ovdje 8)
|
|
| 03-10-2006 04:37 PM |
|
|
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Nismo se mi skontali....ovdje predstavljam novu kolekciju pioneera koja je u prodaji kod nas...a ne neke konkurencije...imas tema kolko hoces pa tamo postavljaj..ok?
zato molim admine da sve nevezano za ovu temu prebace u off topic..
a ne boj se izlazi i novi sub od pioneera ovaj je vec ostario
|
|
| 03-10-2006 04:45 PM |
|
 |
ICE.y
Junior Member

Status:
|
Nismo se mi skontali....ovdje predstavljam novu kolekciju pioneera koja je u prodaji kod nas...a ne neke konkurencije...imas tema kolko hoces pa tamo postavljaj..ok?
zato molim admine da sve nevezano za ovu temu prebace u off topic..
a ne boj se izlazi i novi sub od pioneera  ovaj je vec ostario
upravu si da se nismo skontal ok je 
a novi sub od pioneer.. hehehe to je onaj sto izlazi vec 1godinu i sto ima 10KW MAX power.. ups PEAK power  ocigledno je da se pioneer voli igrat brojkama ... a sto se tice AMP od njih, tu je ocigledno koliko vole velike i ne realne brojke. pa zato stavljaju WAT @ 14,4v i naravno to ide ko "halva" (jel se tako kaze onaj kolac) , rekoh ja gore, ne zelim nikoga uvrijedit ili sta slicno, nego dajem misljenje koje je zasigurno tacno ... Pajo ima samo postenen CD playere i woofere u Low end klasi na trzistu, a kad smo kod trzista , mislim da se u BiH moze naci DLS koji je i jeftiniji i bolji od pioneera u svakoj klasi... ( kad gledam ULOZENO/DOBIVENO) ..
LP i nemoj me pogresno shvatit
|
|
| 03-10-2006 04:53 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|