Poll: Da li podrzavate ideju da se napravi zajednicno takmicenje na nivou BiH
DA
NE
DA,ali mislim da nije izvodljivo
[Show Results]

Post Reply  Post Thread 
Pages (9): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
SR BH liga
Author Message
Guest
Unregistered

Sajo_Turbo Wrote:
Svaka čast na ideji KRVOLOK ali zar misliš da je nekome drago da daje svaki mjesec ili svakih 15 dana (ne znam kako će te se dogovoriti za kalendar) po 100 KM da putuje po 100-200 kilometara

1. KRVOLOK je dao ideju da se napravi nekih 5 Street Race utrka sljedece godine tako da to nije bas svakih 15 dana.

2. 100-200 km uopste nije puno, pa nije Mostar na kraju svijeta za ove sto dolaze iz Gradiske i obratno. Daj ba kako bi otisli u Zagreb na SR ? Kako bi u njemacku otisli?
Mislim fakat pretjerujete BiH je pravo mala drzava. Vi kako pricate to ispade put od hiljadu kilometara i vise...

Eto ako bude npr 1 SR mjesecno, ostavljajte svaki dan po 3 KM (nemojte popiti jednu kafu i pusite jednu umjesto dvije kutije cigara dnevno) i imacete 90 KM da odete na svaki SR.

Pa ja do mostara i nazad potrosio 20 KM goriva. I tih 90 KM je vise nego dovoljno da se ode na SR. Ja razumijem da neko nema para ali jarane ako vec imas auto onda sigurno imas i za benzin, ne vjerujem da je iko lud da kupuje auto a da nema sta jesti!!!

12-03-2004 01:11 PM
Quote this message in a reply
Guest
Unregistered

Fakat se ljudi trude da organizuju street race i sve a onda vi tu zajebavate i kazete kako vam je daleko ko da dolazite iz Francuske, i nemozete doci, a to bi trebao biti NAJMANJI problem od svega.

12-03-2004 01:15 PM
Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline

ja sam barem do sada pokazao da zelim takvo nesto vidjeti naredne godine, i sve ono sto budem mogao uciniti uciniti cu.
Posto sam u novom Auto Magazinu, zaduzen za sportska desavanja, u svakom njegovom broju ja Vam mogu garantovati medijsku paznju kakvu zasluzuje ovakvo takmicenje.

Sto se tice sponzora, mislim da tu nece biti uopste problema, a sve zavisi od toga kako se mi postavimo. Ne smije se dozvoliti postavljanje reklama budzasto. Na trci u Mostaru se trebalo popustiti u nekim stvarima, ali na proljece to ne treba dozvoliti. Tom trkom je dokazano medijima i sponzorima da vlada interesovanje i da im je to isplativo ulaganje.

Ja mogu obezbijediti umnogome medijsku podrsku za ovo (ne samo u auto magazinu nego i u drugim medijima), a vjerujem da bi moji sefovi bili zainteresovani da budu na neki nacin pokrovitelji SR lige.

U nultum broju Auto Magazina, biti ce tekst o trci u Mostaru. Taj nulti broj ce biti dostavljen svim firmama, oglasivacima i VIP osobama, tako da ce se za SR znati sasvim sigurno.

Ja cu u sto skorije vrijeme doci i u gradisku da napravim reportazu za januarski ili februarski broj auto magazina.

Predlazem da se nadjemo nekada u narednih mjesec dana i da dogovorimo sve detalje. Ne mislim na masovno okupljanje, nego na poslovno okupljanje.

u svakom slucaju PunGas.com u potpunosti podrzava ovu ideju. Jedino, ja licno ne bi volio da ima veze nis a jednim savezom, iz razloga podjela. Ukoliko pak treba da ide sa nekim od auto saveza, onda moraju biti sva tri saveza, ili nijedan. Ovaj sport nije priznat od strane FIA-e i fakticki auto savezi i ne bi trebali imati nikakve veze sa njima. No opet, sve je to stvar dogovora, ali ja licno, ne bih volio vidjeti podjele i u ovom autosportu. Mislim da nam to ne treba, isto kao sto ne treba i takmicarima u drugim auto moto karting disciplinama.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-03-2004 03:23 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
KRVOLOK
Administrator

odlicno Edise,ja takodje smatram da sve saveze treba zaobici jer nemamo potrebe za njima.
Ja cu sledeci petak 90 % ici u Sarajevo pa ako hoces da se nadjemo pa da okvirno vidimo gdje smo.

http://www.smchiptuning.com
12-03-2004 05:09 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Group: Registered
Status: Away

Da odmah na pocetku kazem kako definitivno podrzavam ovu ideju i ako postoji bilo sta sto ja mogu tome pomoci, mozete slobodno racunati na mene...
Neko je spominjao sponzore, ne daju marke, to su tajkuni itd...
To nije bit problema. Svaki sponzor i svugdje u svijetu nece dati ni marke za nesto sto ne misli da mu se isplati, bio on skolovan ili ne, zaradio on pare posteno ili ne...
Sva filozofija je uvjeriti nekoga da mu se isplati/ima koristi od toga sto radi... jedan korak je vec napravljen (mozda i najvazniji), a to je medijska eksponiranost, gdje se mnogo toga moze ostvariti i zahvaljujuci vezama ljudi u medijima...
Organizacijske, finansijske i bilo koje sugestije/savjete/pomoc i sl. mogu vam pruziti bez ustrucavanja jer sam te stvari radio i radim... tako da na mene mozete racunati...

http://www.bhrenaultclub.com/

11

12-03-2004 05:28 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

samo ne nazovi dan dva prije dolaska u sarajevo na mobitel.. moze biti da ne budem us arajevu, jer dosta cesto sam van grada

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-03-2004 05:58 PM
Anais
Banned

Group: Banned

Podrzavam u svakom pogledu.
Ako bude trebala pomoc moje firme tu smo Wink

12-03-2004 06:17 PM
dr
Posting Freak

Status: Away

Anais Wrote:
Ako bude trebala pomoc moje firme tu smo Wink

Samo da ne treba pomoc moje firme.

12-03-2004 09:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
crx
Member

ha ha ha ha ha ha Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Fakat, samo da nam ne bude trebala dr. -ova firma !!!

12-03-2004 09:26 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ThunderBird
Banned

Group: Banned

ThunderBird Wrote:
KRVOLOK, mogul' ja nagodinu dobit jednu onu "kocku" na cilju da stojim na njoj i ja snimam ???

Mad Mad Mad nisi mi ništa rek'o

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
12-03-2004 10:55 PM
Pages (9): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Japanac pobjednik sarajevskog SR-a Afr0maN 18 715 11-26-2008 07:20 PM
Last Post: Mi%u0161el
  Pista za SR u Zalužanima Sike 22 1,103 11-29-2006 07:29 AM
Last Post: pajero1987
  Pojasnjenje glede anketa za SR Edis Jasarevic 0 300 10-22-2006 09:24 AM
Last Post: Edis Jasarevic
  Razlika Drag i SR? lucozade 44 1,861 10-19-2006 11:12 AM
Last Post: Dottore
  Banja Luka SR dB Drag , by Audio Team Čitluk Dottore 5 861 09-18-2006 10:14 AM
Last Post: muh@

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: