Poll: Da li podrzavate ideju da se napravi zajednicno takmicenje na nivou BiH
DA
NE
DA,ali mislim da nije izvodljivo
[Show Results]

Post Reply  Post Thread 
Pages (9): « First < Previous 5 6 7 8 [9] Last »
SR BH liga
Author Message
Guest
Unregistered

Ok, pravilno je StreetRace...

Uredu je Laughing

04-01-2005 05:43 PM
Quote this message in a reply
Ismet
Member

Group: Registered
Status: Offline

Kao prvo, moram se izvinuti na gramatičkim greškama. Kao drugo, vidim da zbog godina ni meni nije mjesto ovdje. Bar kada je SR (da opet ne pogriješim) u pitanju. Izuzetno mi je dobro poznata situacija u ovoj oblasti. Više nego mislite. Samo, izuzev na ovom forumu, nisam se eksponirao, pa se i neznamo. A većinu SR sam posmatrao. Ne samo u BiH.
No, da se više nebi prepucavali, ja vam više neću dosađivati. Samo sam mislio da mogu pomoći više od nekih galamdžija jer sam neopterećen mnogim stvarima kojima vi jeste. Najlakše je napadati i okrivljavati drugoga. Ja jesam pri klubu Auto 4x4, i nevidim ništa loše u tome što je taj klub ipak postigao neke rezultate. Niko nije rekao da ni drugi nemogu biti organizatori u sklopu najavljenog kupa (bar u svome gradu). No, očito da je svaki pokušaj smirivanja uzaludan.
Eto, toliko od mene, i sretno!

04-04-2005 06:03 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ismet
Member

Da nebude zabune, želio bih reći samo još nešto: u sve ovo sam se uključio samo da bih pokušao pomoći. Nisam predstavljao ničijeg advokata. A sigurno je bilo načina da se pomogne. U svakom pogledu, pa i materijalno. Nisam ovdje bio da bih zaradio, nego zato što volim ovaj sport uoće. Ipak je bolje opet stajati po strani i gledati. Jeftinije je. Pogotovu za nas starije. Pozdrav i sretno još jednom!

04-04-2005 06:20 AM
Djonko
Junior Member
**

Gledam nesto ovu anketu. Bas bi me interesiralo zasto nije izvodljivo?
zamolio bih ovih 7% da mi napisu zasto ovo nije izvodljivo kada JESTE!!!
Uostalom neka malo procitaju sta pise po stranicama Punog gasa.

smajli
04-14-2005 05:21 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

Laughing 5%

http://www.smchiptuning.com
04-14-2005 07:56 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Terminal
Junior Member
**

Re: SR BH liga

KRVOLOK Wrote:
Ajde malo da nesto konkretno uradimo za BiH scenu i da napravimo zajednicko takmicenje,mi nemoramo biti kao bihamk i ostali savezi koji nerade nista za vozace,mozemo se fino okupiti sada u toku zime i smisliti kalendar,pravilnike uskladiti i da to bude prava stvar.Imamo Sarajevo,Mostar,Gradisku i da bude 5 racea u toku iduce godine bili bismo na konju.

Edise,Mazo...da cujem misljenja.

dr Wrote:
Naravno.
Ako iko cita sta pisem, vidio je da je to odavno moja zelja i ideja.
E sad, posto sebe smatram samo inicijatorom da ne kazem - podbadacem, i ne smatram da mogu sta bitno uciniti - glasam za.
Bar toliko.
Ako budem jos sta mogao - O.K.
Tu sam.

0-100 7,3 sec Wrote:
Da odmah na pocetku kazem kako definitivno podrzavam ovu ideju i ako postoji bilo sta sto ja mogu tome pomoci, mozete slobodno racunati na mene...
Neko je spominjao sponzore, ne daju marke, to su tajkuni itd...
To nije bit problema. Svaki sponzor i svugdje u svijetu nece dati ni marke za nesto sto ne misli da mu se isplati, bio on skolovan ili ne, zaradio on pare posteno ili ne...
Sva filozofija je uvjeriti nekoga da mu se isplati/ima koristi od toga sto radi... jedan korak je vec napravljen (mozda i najvazniji), a to je medijska eksponiranost, gdje se mnogo toga moze ostvariti i zahvaljujuci vezama ljudi u medijima...
Organizacijske, finansijske i bilo koje sugestije/savjete/pomoc i sl. mogu vam pruziti bez ustrucavanja jer sam te stvari radio i radim... tako da na mene mozete racunati...

Anais Wrote:
Podrzavam u svakom pogledu.
Ako bude trebala pomoc moje firme tu smo Wink

MAZAMALI Wrote:
2 edis

edise ja isto to evo bas sad pucoli govorim u projektu MOSTAR SR 2005
mogu biti samo momci koji su pusili prijave 3 godine po pisti skupljali pare za klub borili se i izborili da smo ovo sto jesmo >(naravno da mislim i na tebe jer si prvi dosao ima vec dugo kad si reportazu pravio o nama dok smo jos bili zesci ilegalci ....mislim da je bio auto + ....)
ja sam rekao svima iz kluba ako se umijesa bilo tko sastrane u organizaciju ja odustajem od street race u bih ...... Wink

DA vise ne pravim ova sijecanja e vidite moglo bi biti ona stara "ko ceka taj i doceka".

Street race u BiH bi mogao da se pocne u globalu zajedno kao sto ste mnogi i zamisljali...A ovo za firme pa ko god zeli podrzati naredne utrke javite se nekome od ova tri kluba koja vec znate...

04-14-2005 08:29 PM
Djonko
Junior Member
**

Za gospodina Ismeta Gaću:
GOSPODINE GAĆO, JOŠKO ME OBAVJESTIO O VAŠEM RAZGOVORU KOJI STE OBAVILI TELEFONOM DANA, PONEDJELJAK 18. OVOG MJESECA U SVEZI VAŠIH NASTOJANJA U ORGANIZACIJI PIRELI KUPA I INSISTIRANJU DA IMATE SASTANAK SA AMK NITRO MOSTAR.OVIM PUTEM VAS OBAVJEŠTAVAM DA JE SVOJ STAV U SVEZI PIRELI KUPA, AMK NITRO DAVNO IZREKAO I PISMENO I USMENO. TAKODJER VAS JAVNO OBAVJEŠTAVAM NA PUNOM GASU DA NEMA POTREBE DA DOLAZITE U MOSTAR U SVEZI NAVEDENOG JER AMK NITRO OSTAJE PRI SVOJIM STAVOVIMA.

smajli
04-19-2005 08:58 AM
Djonko
Junior Member
**

MOstreetrace2005,17.07.2005. Ostale obavjesti uskoro na stranicama
http://www.amknitro.com

smajli
05-01-2005 06:37 PM
Pages (9): « First < Previous 5 6 7 8 [9] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Japanac pobjednik sarajevskog SR-a Afr0maN 18 715 11-26-2008 07:20 PM
Last Post: Mi%u0161el
  Pista za SR u Zalužanima Sike 22 1,103 11-29-2006 07:29 AM
Last Post: pajero1987
  Pojasnjenje glede anketa za SR Edis Jasarevic 0 300 10-22-2006 09:24 AM
Last Post: Edis Jasarevic
  Razlika Drag i SR? lucozade 44 1,861 10-19-2006 11:12 AM
Last Post: Dottore
  Banja Luka SR dB Drag , by Audio Team Čitluk Dottore 5 861 09-18-2006 10:14 AM
Last Post: muh@

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: