|
SR Mostar - 06.05.2006.
|
| Author |
Message |
prelude za lude
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: SR Mostar - 06.05.2006.
Zna li neko koji je prolaz kod Davora sa Fabiom?
njega je esso usisao par duzina, tako da je bio u klasi 17+
???
Čudi me da je tako spor bio. Znam iz iskustva da ta Fabia ide ko avion.
To Esso:
Koje je tvoje vrijeme?
HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
|
|
| 05-07-2006 01:11 PM |
|
|
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Zna li neko koji je prolaz kod Davora sa Fabiom?
njega je esso usisao par duzina, tako da je bio u klasi 17+
???
To Esso:
Koje je tvoje vrijeme?
haj evo ja cu rec posto vidim da si online i cekas odogovor a esso je off..
esso je napravio respektabilno vrijeme za njegovo auto 16,5sec
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 05-07-2006 01:15 PM |
|
 |
prelude za lude
Posting Freak

Status:
|
VAAAAAUUUU
Stvarno respekt.
HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
|
|
| 05-07-2006 01:19 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Jugo nek se napusi k++++, smrad obicni, dvojicu - trojicu je skino iz klase 16 i pokazalo se da je hladno isao u klasi 15 sec.
U dabogda Yugo *%&R#$( ! Svašta ? Ne smije čovjek ni pobjediti a da ga ne ispsuju ! 
Ne može kod nas ni jedan SR proći bez omalovažavanja truda organizatora, priča o namještanju (ja ne vidim ni jedan razlog zašto bi ga bilo), prijetnji tipa "doći će i oni kod nas" itd. Neću puno da pričam, nisam bio tamo pa ne znam, vidiću sa ovim svojima malo kasnije kako je bilo. Vjerovatno je bilo grešaka ali ljudski je griješiti i ne treba odmah sve gledati negativno. Ja koliko vidim na slikama vidljiv je napredak u odnosu na prošli SR i to je dobro. Čestitke organizatorima na organizovanju SR-a.
pa sam kazes da nisi bio tu...nemoj onda ni pricati ono sto nisi vidjeo svojim ocima
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 05-07-2006 01:52 PM |
|
 |
Wizard
Member

Status:
|
Ma bilo je propusta....
Senzori su bili najveci problem, a ovo sa wc-om, kantama i slicno(sto se neki zale)....to su sitnice....
Ovoje bio prvi SR u kojm publika nije izlijetala na cestu i u kojem su sanse da neko pogine bile bash minimalne....
Moja zamjerka je samo to sto se dozvoljavalo da motoristi voze samo sa kacigama, znaci bez full opreme, te neka sminkerska vozikanja u majicama i bez kaciga, vi ste "ogledalo" ulicnih utrka u BIH, te takvi propusti nesmiju da se ponove....
Za db drag necu reci nista jer amk Nitro nema nista sa tim, mada je bilo smijesnih ideja sto se klasa tice....
Za razglas....to je stvar koja je drasticno falila skupa sa semaforom koji bi pokazivao ostvareno vrijeme(mada realno semafor moze josh da priceka, josh smo mlada nacija sto se tice sr-a)....
I kada ce se moci vidjeti ko je koliko isao na 402.....
rezime...
Sto se sigurnosti tice najbolji sr do sada, auta je bilo svakakvih, mada imam feal da nije kisa pokvarila prvoplaniranu utrku bilo bi barem 40 posto atraktivnih auta vise...
DB drag organizacije treba da uzme pravilnik i da nema propusta da jedan fico sa wooferom na zadnjem sijedistu ni u snovima ne spominje u istoj recenici sa street A klasom Exclamation
Stayling....dosta dobro organizovan, mada bi slijedeci SR trebao da ide po sistemu
Nagrada za ukupan dojam
najbolja unutrasnjost
najljepsa mashina
najbolji ovijes
najbolji ice...mada shvatam da interesovanje spononzora nije josh u toj mijeri, pa da se mogu podijeliti 15 nagrada u Style odsijeku
ocijena 8/10
S3T
Sarajevo
This post was last modified: 05-07-2006 02:06 PM by Wizard.
|
|
| 05-07-2006 02:04 PM |
|
 |
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
Jugo nek se napusi k++++, smrad obicni, dvojicu - trojicu je skino iz klase 16 i pokazalo se da je hladno isao u klasi 15 sec. Njegovo vrijeme je bilo 16,05 kada je mene uzeo. Nek ga je Edo skino, svaka ti cast EDO!!!
Zao mi Cranka i Hondegirl, al' cemo se vratiti i ako treba odmaknuti od crte pola metra da slucajno vjetar ne bi prekinuo tehniku koja je najbolja na balkanu, next time...
Pa +ebo te kakva tehnika???? Ocigledno je bilo da nesto nevalja. Sta hoces da kazes??? Da na laser utice prasina? Vi niste upucali laser prema celiji!
i ja da dodam edo svaka ti cast nek si usisao smrada,doso je s brda sa autom koji nije cestovni,ne znam dokle ce se vise to tolerisati i dokle ce se vise pojavljivati na street raceu auti s brda
ne idemo ni mi na igman da se trkamo s njima........
|
|
| 05-07-2006 02:04 PM |
|
|
mehaničarka 35
Junior Member

Status:
|
ima li iko ikakvih informacija sta ce biti sa harisom?
ni na jednom forumu nema nista, ni izvinjenja, ama bas nista.
berina
|
|
| 05-07-2006 02:14 PM |
|
 |
//sale
Junior Member

Status:
|
Crank 5+
Mostar.. nije loše, samo mi nisu jasni ovoliki propusti u organizaciji... :/ Nemojte me pogrešno shvatiti, neželim da solim nikom pamet, SVAKA ČAST što ste sve to organizovali i konačno pokrenuli!!! Ali očito je bilo kršenja pravilnika kada su mogla doću auta koja nisu za cestovnu upoterbu kao taj gore Yugo... i ovo što je cranku uradjeno... bezze :/
Nadajmo se boljem next time,.... Pozzdrav
|
|
| 05-07-2006 02:18 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
???
To Esso:
Koje je tvoje vrijeme?
Kao sto ti Hybrid rece, ja sam vozio 16,5 sec na 402m. Dobro sam se drzao sve do trenutka kad sam vozio trecu trku u svojoj klasi kada mi se potisna pregrijala i onemogucila usaltavanje u drugu brzinu i tako zijanih Bit ce bolje !
|
|
| 05-07-2006 03:10 PM |
|
 |
dj_gianny
Senior Member

Status:
|
Meni je bilo super, nisam se takmicio ali je bilo predobro.. pozz