Thread Closed  Post Thread 
Pages (12): « First < Previous 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Next > Last »
SR Mostar - 06.05.2006.
Author Message
crx
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE:   SR Mostar - 06.05.2006.

Sike Wrote:

crx Wrote:
Jugo nek se napusi k++++, smrad obicni, dvojicu - trojicu je skino iz klase 16 i pokazalo se da je hladno isao u klasi 15 sec.

U dabogda Yugo *%&R#$( ! Svašta ? Ne smije čovjek ni pobjediti a da ga ne ispsuju ! Laughing

Ne može kod nas ni jedan SR proći bez omalovažavanja truda organizatora, priča o namještanju (ja ne vidim ni jedan razlog zašto bi ga bilo), prijetnji tipa "doći će i oni kod nas" itd. Neću puno da pričam, nisam bio tamo pa ne znam, vidiću sa ovim svojima malo kasnije kako je bilo. Vjerovatno je bilo grešaka ali ljudski je griješiti i ne treba odmah sve gledati negativno. Ja koliko vidim na slikama vidljiv je napredak u odnosu na prošli SR i to je dobro. Čestitke organizatorima na organizovanju SR-a.

Steta sto nisi bio. Slazem se s tobom Sike (ne smije covjek ni pobjediti a da ga ne ispsuju), ali ta moja recenica je malo licne prirode jer me je on izbacio s trke Very Happy. Ne bude ti bas svejedno kada tip sa brda dodje, izbaci te u klasi 16 i ode voziti u klasu 15, bez obzira sto to pravila dopustaju. Ja sam prisao covjeku i cestitao mu. Soljic je kalkulisao i probio klasu kasnije, kada ga je tip navukao. U svakom slucaju ne mislim nista lose, protiv tipa.
Nek najbolji pobjedi!

A da bi o organizaciji pricao, morao si biti tamo da vidis!!!

05-07-2006 04:10 PM
Find all posts by this user
edo_16v
Member

Status: Away
RE: SR Mostar - 06.05.2006.

Sto se ti tice MoSr da nije bilo problema sa semaforom bilo bi extra a i ovako je bilo dobro. Evo jedan primjer: Stojim na startu Maza nesto objasnjava i pali se semafor ZUTO ZUTO ZELENO - CRVENO prerani start, a ja stojim u mjestu nisam se ni krenuo..

Tuning & Styling FORUM
http://bhtuning.com

Xenon HID
http://xenonoprema.com

05-07-2006 04:55 PM
Visit this users website Find all posts by this user
zozon
Member

Nikad nisam vozio neki SR,pa mi je sve bilo zanimljivo,smi polazak,put do Mostara,stajanje na pogacicama,sastavljanje satora i te zezancije.
Sto se tice organizacije,bilo je propusta sa semaforom i tim laserima prokletim....jednom sam ceko 15 minuta na startu dok nisu napraviliShocked.
ZaoCrying or Very sadmi je sto sam zaspo na startu u finalu i nisam osvoio prvo mjesto,al  jeb* ga za prvi put dosta je i drugoLaughing
Zelim se zahvalim svima,Danetu sto mi je auto sastavljo i rastvljo,Esi sto mi je pusto HC itd....Laughing

05-07-2006 04:55 PM
Blade
Senior Member

Mene zanima kad ce biti rezultati ... ?? I ako neko zna kako su prosli Goran Arazin i Dacho iz Gradishke...Ja mislim da je Dacho vozio neku Corsu...?

The best drog in the world CS...

Live long CS...
05-07-2006 05:44 PM
Visit this users website Find all posts by this user
dr
Posting Freak

Status: Away

Kao covjek koji je, ne bas pretjerano bitan u svemu ovome, (moje licno misljenje, po principu - bez svakog se moze) ali involviran u sve i to dvostrano (AMK Nitro i Pungas) te sklon svakome ko bar progovori o automobilima a kamoli... smatram da iz svega dosadasnjeg treba izvuci korisne zakljucke te za next time obezbijediti nacin za eliminisanje bilo kakvog nesporazuma (koliko god je to moguce). O tome hladno i razumno razgovarati na sljedecim sastancima i okupljanjima. U jednom je razgovoru npr. predlozeno postojanje "zalbenog odbora" sa sudijama pred kojima se sve skuplja i rjesava (podaci, prituzbe, prijedlozi...). Postojanje osobe/osoba (autoriteta) cija ce biti definitivna (i to jedino ta) ali ne po principu: "Gonite se" ili "Okanite me se." Ponovo kazem - na tom mjestu moraju zavrsavati sve informacije, zalbe, prigovori, prijedlozi... a rezultat mora biti definitivni stav.

05-07-2006 08:09 PM
kremenko
Member

RE:   SR Mostar - 06.05.2006.

crank Wrote:

crx Wrote:
Jugo nek se napusi k++++, smrad obicni, dvojicu - trojicu je skino iz klase 16 i pokazalo se da je hladno isao u klasi 15 sec. Njegovo vrijeme je bilo 16,05 kada je mene uzeo. Nek ga je Edo skino, svaka ti cast EDO!!!

Zao mi Cranka i Hondegirl, al' cemo se vratiti i ako treba odmaknuti od crte pola metra da slucajno vjetar ne bi prekinuo tehniku koja je najbolja na balkanu, next time...

Pa +ebo te kakva tehnika???? Ocigledno je bilo da nesto nevalja. Sta hoces da kazes??? Da na laser utice prasina? Vi niste upucali laser prema celiji!

i ja da dodam edo svaka ti cast nek si usisao smrada,doso je s brda sa autom koji nije cestovni,ne znam dokle ce se vise to tolerisati i dokle ce se vise pojavljivati na street raceu auti s brda
ne idemo ni mi na igman da se trkamo s njima........

Dok su bile klase po kubikazi svi ste pricali protiv auta s brda,sad kad su vam svi izasli u susret i stavili po vremenima klase sad opet smetaju auta s brda. Niko ti ne brani da dodzes na igman ili bilo koju trku na brdu pa budes prvi.
A kakva je razlika kakvo je auto,ako pravite ista vremena na 402 m. Covjek je napravio Jugu,nije velika razlika izmedzu stojadina i juge, pa i ti pokusaj biti brz poput njega. Je li sramota pricati protiv auta sa 1150 ccm. A brzi je bio dole od polovine takmicara.

FORMA JE TRENUTNA,A SLAVA VJECNA
05-07-2006 08:11 PM
Clio RS
Member

Jedino sam izgleda ja kompetentan za davanje svih vremena natjecatelja. Kako sam danas stvarno imao osobnih obveza nisam uopće imao ni mogućnosti da izvadim fascikle s rezultatima iz auta, obećavam da ćete u sutrašnjem danu (barem do navečer) dobiti rezultate svih natjecatelja po klasama.
Eto toliko.
U ove ostale priče neću se uvlačiti ovdje!

AMK NITRO MOSTAR
05-07-2006 08:20 PM
//sale
Junior Member
**

Nije u tome problem, vec u tome sto na Street Race nemogu po pravilniku auta koja nisu registrovana B kategorija, znaci ako to auto nemozes legalno vozikati po cesti everyday nemoze ni na street race... a auta za brdo nemogu (nisam siguran, nek se javi neko upuceniji i nek me neko ispravi ako griješim :/

05-07-2006 08:21 PM
crank
Banned

Group: Banned

street race je za ulicna auta a ne za kit car ili za auta koja su profesionalno radjena za trke i to da se razumijemo,street znaci ulica ako ne znas ,a ne brdo,brdo se kaze hill climb.....
a covjek nije napravio jugu vec su mu ga slozili u fabrici,za pare ,kao sto ga slazu svakom ko ima lovu... i nema teorije da je to ispod 1600 ccm
to mozes pricat nekim neznalicama koji su ovde na forumu a meni ne mozes ,jer znam sta se radi tamo u zivanovoj radionici i sta rade...
znam sve moguce varijante,blokova ,radilica,klipnjaca......
tako da nemoj da ulazimo  u te price jer su ti svi prljavi s brda,cast izuzecima kojih je vrlo malo.......a ti mozes frede napravit sebi auto bez poda pa bosim nogicama slajdraj kao pravi flinstone.......ili klesi kamenje svakako si u kamenom dobu....

This post was last modified: 05-07-2006 08:31 PM by crank.

05-07-2006 08:27 PM
kremenko
Member

RE:  SR Mostar - 06.05.2006.

crank Wrote:
street race je za ulicna auta a ne za kit car ili za auta koja su profesionalno radjena za trke i to da se razumijemo,street znaci ulica ako ne znas ,a ne brdo,brdo se kaze hill climb.....
a covjek nije napravio jugu vec su mu ga slozili u fabrici,za pare ,kao sto ga slazu svakom ko ima lovu... i nema teorije da je to ispod 1600 ccm
to mozes pricat nekim neznalicama koji su ovde na forumu a meni ne mozes ,jer znam sta se radi tamo u zivanovoj radionici i sta rade...
znam sve moguce varijante,blokova ,radilica,klipnjaca......
tako da nemoj da ulazimo  u te price jer su ti svi prljavi s brda,cast izuzecima kojih je vrlo malo.......a ti mozes frede napravit sebi auto bez poda pa bosim nogicama slajdraj kao pravi flinstone.......ili klesi kamenje svakako si u kamenom dobu....

E pa brate moj lovu u ruke pa kod zivana u radionicu. Pa nek ti sloze auto brz kao i taj jugo. Ispravka mala Yugo je 1300 ccm i takmici se sa Nihadom Alikadicem u klasi H3 do 1400 ccm.

FORMA JE TRENUTNA,A SLAVA VJECNA
05-07-2006 08:35 PM
Pages (12): « First < Previous 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Japanac pobjednik sarajevskog SR-a Afr0maN 18 715 11-26-2008 07:20 PM
Last Post: Mi%u0161el
  Mostar 2 2007 odgodjen Fele 24 1,811 02-06-2008 11:07 AM
Last Post: Marsel_320
Icon_razz Pista MOstar 05.08.2007 Dado vs Calibra Terminal 4 892 08-10-2007 08:02 AM
Last Post: KRVOLOK
  402 Street Race (Velika Gorica) 17.06.2007 Gelipo.com 3 7,006 07-12-2007 05:18 PM
Last Post: Terminal
  REZULTATI SVIH TIMOVA I NATJECATELJA 402SR MOSTAR MAZAMALI 0 284 05-09-2007 04:24 PM
Last Post: MAZAMALI

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: