Thread Closed  Post Thread 
Pages (12): « First < Previous 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 Next > Last »
SR Mostar - 06.05.2006.
Author Message
crank
Banned

Group: Banned
Status: Offline
RE: SR Mostar - 06.05.2006.

moj auto je lijep ne treba biti toliko brz,jer ne vozim brdo........
a prije bi otisao u australiju nego u zastavu,da su znali da ga sklope napravili bi ga odma ,ne bi trebali mi da doradjujemo ta auta,imam ja boljeg majstora od njega,za sve te stvari...........

05-07-2006 08:43 PM
Find all posts by this user
black_mamba
Junior Member
**

Group: Registered

vidite ovo propusta smo imali i iza toga stojimo a vi sto ste toliko posrnuli na nas sa tim propustima napravite streetrace pa cemo onda da pricamo o njima

05-07-2006 08:57 PM
Terminal
Junior Member
**

RE:  SR Mostar - 06.05.2006.

Hybrid Wrote:
Ne znam sta da vam kazem nasa ekipa amk pungas je dosla s 9 auta (kasnije se i 10. pojavio) i svi su se trkali
1.hondagirl
2.crank
3.esso
4.crx
5.ee9
6.zozon
7.silverstar
8.edo16v
9.haris golf mk1 1.8 karbash Smile

ugodno smo iznenadjeni a i razocarani (crna honda vti definitivno nije u redu) vremenima koja su postigla auta, edo nas je sa svojim rezultatom 15,5 u golf mk2 gti 18 16v zadivio i bio najbrzi u klubu...
Sticajem okolnosti imali smo tri treca a jedno prvo i jedno trece mjesto nam je oduzeto. To je zalosno od strane organizatora da dopuste tako nesto + problemi sa hondagirl (rekli su joj da se nije javila u roku od 15min, a javila se) mogla je biti prva, kao i crank...elem mislim da ovakvo ponizenje nismo zasluzili jer smo najvise podrzali ovaj race i meni se cini da smo kao ekipa dosli i otisli u najvecem broju

05-07-2006 09:06 PM
crank
Banned

uvijek se vadite na istu pricu.........

05-07-2006 09:07 PM
black_mamba
Junior Member
**

a koko se uvjek istiljudi zale i drugima je bilo isto kao i tebi pa trpe jer razumiju sta je to i kako je to

05-07-2006 09:11 PM
Terminal
Junior Member
**

RE:   SR Mostar - 06.05.2006.

Sike Wrote:

crx Wrote:
Jugo nek se napusi k++++, smrad obicni, dvojicu - trojicu je skino iz klase 16 i pokazalo se da je hladno isao u klasi 15 sec.

U dabogda Yugo *%&R#$( ! Svašta ? Ne smije čovjek ni pobjediti a da ga ne ispsuju ! Laughing

Ne može kod nas ni jedan SR proći bez omalovažavanja truda organizatora, priča o namještanju (ja ne vidim ni jedan razlog zašto bi ga bilo), prijetnji tipa "doći će i oni kod nas" itd. Neću puno da pričam, nisam bio tamo pa ne znam, vidiću sa ovim svojima malo kasnije kako je bilo. Vjerovatno je bilo grešaka ali ljudski je griješiti i ne treba odmah sve gledati negativno. Ja koliko vidim na slikama vidljiv je napredak u odnosu na prošli SR i to je dobro. Čestitke organizatorima na organizovanju SR-a.

Hvala

05-07-2006 09:16 PM
Amer-STI
Senior Member

RE:   SR Mostar - 06.05.2006.

Hybrid Wrote:

prelude za lude Wrote:
Zna li neko koji je prolaz kod Davora sa Fabiom?

njega je esso usisao par duzina, tako da je bio u klasi 17+

Kakvi ba par duzina auta... sto ljudi mogu pricati gluposti. I to vase usisavanje popelo mi se na onu stvar. Davor sa Fabiom je na kraju zavrsio u klasi 16s.

05-07-2006 09:26 PM
Visit this users website Find all posts by this user
Terminal
Junior Member
**

RE:  SR Mostar - 06.05.2006.

esso_sa Wrote:
Sto se tice same voznje ja licno nisam nista kalkulisao nego sam svaku trku vozio punim gasom ! Fer i posteno ! Mogao sam i ja licno popustiti malo gas i tako upasti u klasu 17+ i pousisavati sve u njoj jer sam pobjednika te iste klase ostavio 2 duzine iza sebe na kvalifikacijama ! Mislim da bi bilo fer da i svi ostali voze onoliko koliko auto moze. Bilo bi zanimljivije. Na zalost u trecem potezanju u klasi 16+ mi se vec pregrijala potisna i opet nisam mogao da usaltam u drugu, iako sam u samom startu protivniku izasao prvom za 2 duzine Very Happy
Vlado svaka cast ! Honda ti ide preludo ! Za mene si jedna od zvijezdi MoSR-a pored naseg ludog Ede koji je svaku trku sve brze vozio sa svojim Golfom ! Wink

Sto se organizacije tice, sve je bilo super osim povremenih problema sa semaforom (jer je par nasih takmicara osjetilo to na svojim ledjima, npr Crank). Razumijem da je bilo problema sa senzorima na semaforu ali to se nije trebalo manifestovati na ledjima takmicara... Masa takmicara je imalo prerani start (zbog defektnih senzora) iako to nisu cinili. Ja sam se jednom opekao i kasnije sam trazio da me se na svakom poravnanju vrati po 15-20 cm nazad. Hvala Mazi na poravnanju Wink
Druga stvar, dodjela nagrada. Nema nikakvog opravdanja za ono sto se desilo jucer ! Saopstiti covjeku pred kraj takmicenja da se "moze komotno spakovati jer je osvojio trece mjesto i da dodje na dodjelu nagrada" i kasnije kada isti taj covjek koji je uzeo trece mjesto dodje po svoj posteno osvojeni pehar i vidi kako mu pred nosom taj isti pehar i osvojeno trece mjesto prepisuju nekom sasvim lijevom liku koji se tu odjednom pojavio ???? Kako je saopsreno, u pitanju je "iznenadna" greska ??? Ako je bila greska zar se nije moglo saopstiti i objasniti  nasem takmicaru da nije on trece mjesto nego je nego drugi ? Jel to morao saznati cekajuci da mu se uruci pehar na proglasenju ? Jel ovo bila slicna greska onoj kada se prosle godine u klasi 1.4 do 1.7 iznenada pojavio Golf dizel i odnio trece mjesto ??? Jako ruzno i neposteno !

Cekamo Gradisku, ja licno se nadam da u Gradisci nece biti ovakvih sranja i smicalica i da ce biti bolje !
Pozdrav !

PISE M_A_Z_A_M_A_L_I
2PUNGAS
SILVESTAR ESSO HONDA I OSTALI

Slusaj ovako ....Silvere koliko puta kada smo sjedili skupa sam ti govorio de guraj bolan to u Sarajevu bola da krene i u vas to s klubom ...(koliko se sjecam cak je KLUB((KOJI VAS JE POKRAO)) dao Edisu i statu naseg kluba da ga vi nemorate praviti i slagati vec da se posluzite nasim da to sto prije bude na nogama

JESMO LI VAM NUDILI PISTU ZA STREET RACE DA NAPRAVITE

Selma jesmo ti POMOGLI U PARKU VOZACA KAD SI SE VRATILA S UTRKE
STALA SI NA START UPALILO SE ZELENO SVJETLO AUTO TI JE OSTALO U MJESTU ODGURANO JE U PARK VOZACA I TO JE TO.....NI NA JEDNOM SR NA SVIJETU KADA SE UPALI ZELENO SVJETLO I AUTO TI OSTANE NEMA PONAVLJANJA UTRKE ....raspitaj se ili otidi na neki SR van BIH

STO SAM JA GLUPAN DOLAZIO U SARAJEVO NA SASTANAK DA PRICAMO O SVEMU ZA OVU GODINU O SR i Jesam li reko ajde napravite STREET SHOW U SA I "KLUB KOJI VAS JE POKRAO" CE VAM POMOCI

I DA NEPISEM DALJE MILION STVARI

semafor je za*ebavao JESTE (PRVI PUT RADIMO S NECIM OVAKVIM I JEBI GA GRESKE IDU I POPRAVLJAJU SE)

AKO MISLITE DA POSLIJE SVEG OVOGA MI VAS IMAMO RAZLOGA POKRASTI PA IZVOLITE NEMOJTE DOCI NA MoStreetRace

SVAKA VAM CAST

Sto se tice onog 3 mjesta (nisam siguran klasa 18+ ili 17+) mislim da je dragan priznao da je pogrijesio i sta treba sad da uradi covjek???

I LIJEP MI JE ONAJ POZDRAV BIO NEKA DOCETE VI U SARAJEVO NA SR

MENI BI BILO DRAGO DA VI NAPRAVITE SR U SARAJEVU PA MAKAR NAM I ZABRANILI DA MI VOZIMO ili NAS "POKRALI"

I NAJVECE PITANJE STA MI IMAMO OD TOGA DA SMO VAS I "POKRALI" ILI TEBE SELMA NESTO ZAJEBALI DA NEVOZIS VISE ILI CRANK DA SMO NAMJERNO REKLI DA PRERANO STARTAO??????????????????

This post was last modified: 05-07-2006 09:36 PM by Terminal.

05-07-2006 09:34 PM
Wizard
Member

Vrlo je zalosno samo to sto se velike stvari poput ove rijesavaju preko foruma, ima lijepih argumenata na svakoj strani, ali ljudi, ovo nije za*ebancija da se na forumu pred radoznalim ocima prepucavate, zavidni vam se smiju............

S3T
Sarajevo
05-07-2006 09:42 PM
crank
Banned

zavidni samo mogu da ga coke preko tola.....

05-07-2006 09:44 PM
Pages (12): « First < Previous 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Japanac pobjednik sarajevskog SR-a Afr0maN 18 715 11-26-2008 07:20 PM
Last Post: Mi%u0161el
  Mostar 2 2007 odgodjen Fele 24 1,811 02-06-2008 11:07 AM
Last Post: Marsel_320
Icon_razz Pista MOstar 05.08.2007 Dado vs Calibra Terminal 4 892 08-10-2007 08:02 AM
Last Post: KRVOLOK
  402 Street Race (Velika Gorica) 17.06.2007 Gelipo.com 3 7,006 07-12-2007 05:18 PM
Last Post: Terminal
  REZULTATI SVIH TIMOVA I NATJECATELJA 402SR MOSTAR MAZAMALI 0 284 05-09-2007 04:24 PM
Last Post: MAZAMALI

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: