|
sr u S.A.D.
|
| Author |
Message |
xr4iboy
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: sr u S.A.D.
galon je 2.75 $
a jedan galon je oko 3.5 litara
pa skontajte
|
|
| 03-14-2007 11:58 PM |
|
|
Fele
Posting Freak

Status:
|
I jos kad skontas kolika ljudi imaju mjesecna primanja, prejeftino.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 03-15-2007 12:00 AM |
|
 |
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
|
| 03-15-2007 12:08 AM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
galon je 2.75 $
a jedan galon je oko 3.5 litara
pa skontajte
to je dzba lave ... zaljev san francisca 3.30$ ... gallon je 3.8l aprox.
manijak ne moze biti svak
|
|
| 03-15-2007 12:28 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Mislim da bih trebao mjenjati potpis, opet vrijedjas clanove...hahahahahaaa...Nemoj me tjerati da pisem pa-pa Strumfu...hahahahaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 03-15-2007 12:19 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Status:
|
Mislim da bih trebao mjenjati potpis, opet vrijedjas clanove...hahahahahaaa...Nemoj me tjerati da pisem pa-pa Strumfu...hahahahaaa
koje ti je oko draze? hehehehehehe ... samo se zalis na mene ... jel to sto sam iz dijaspore ... yebo te ova demokratija ... ukinuli mi smajlije , plavu boju a sad ni potpisat se ne mogu
za to pa-pa ja veze nemam o cemu ti pricas hahhahahhahahahahah
|
|
| 03-15-2007 01:41 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Hahahahah...ma ti si legenda od kad si dosao...Ma ja sam za dijasporu samo dok pare salju...hahahahaa...sala mala...Nego ides li ti na ove SR-ove???
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 03-15-2007 01:44 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Status:
|
Hahahahah...ma ti si legenda od kad si dosao...Ma ja sam za dijasporu samo dok pare salju...hahahahaa...sala mala...Nego ides li ti na ove SR-ove???
hahaha doobar ... eto te ko moji starci , i oni me vole iz istog razloga samo sto prosipaju pljakasu lafo me pozelili ... ti si bar iskren
na SR-ove ne idem ... imam samo V8 hehehehehe ... ja sam ba ono uzeo za biznisa a ne da se trkam sa naribanim klocevima ... salim se , kad imas maxuma od 2 godine u kuci , nemas zivota lave a kamo li slobodno vrijeme za trke ... ovdje najbolji SR-ovi su u istocnom oklandu oko ponoci ... negre piche i murija za njima ... sit se nagledas trke
|
|
| 03-15-2007 01:55 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Hahahahaaa...iskrenost je vrlina...samo lagano sa V8 i djetetom u njemu...imas cevape kada dodjes...naravno znas gdje...
|
|
| 03-15-2007 06:01 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Status:
|
Hahahahaaa...iskrenost je vrlina...samo lagano sa V8 i djetetom u njemu...imas cevape kada dodjes...naravno znas gdje...
e nebi ih tamo pojo kad bi me vratili u novembar 93' ... inace to mi je familija od starog , ne posjecujemo se cesto hahaha
|
|
| 03-15-2007 06:10 PM |
|
 |
|
|