Thread Closed  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
SR u TZ
Author Message
black_scorpion
Member

Group: Registered
Status: Offline

Ovakva je situacija!!!
Sto se tice tog "nekog" SR u tz svima nam je dobro poznato sta je to i kakva je to organizacija (neorganizacija) kao sto je vec napisano to su pola pismeni ljudi koji nemaju veze sta su konjske snnage i tako dalje a uhvatili su se organizacije takvog jednog dogadjaja u TZ.SRANJEEEEEE zao mi je sto to nije uzeo neko ozbiljniji da to organizira igrom slucaja govorilo se o tome da to treba biti organizovano KALENDARSKI i da organizator bude Auto magazin,nazalost projekat kakav se zamisljao bio je malo pre ambiciozan za region tz...Htjeli mi ili ne tesko je na ovim prostorima TK-a naci ljude koji vjeruju u to,ali nada nam je da ce to do godine biti drugacije i da ce stanovnici grada Tuzle i okolnih mjesta i drugih gradova doci i vidjeti sta je pravi pravcati Street Race!!!

Edise sto se ticce dakija momak stvarno nije bio upucen kakva je situacija sa auto.ba (nije da ga branim) ali moram naglasiti da se pomalo kasno ukljucio u sve ovo i sada mu je sve kristalno jasno.
Ono sto je on zelkio reci pogresno je protumaceno ne namjerno stvarno...
Momak je zelio reci da ima interesanata za sr u tz i da zali zbog toga sto ce to neki drugi *eronja organizovati!!!to je poenta kompletne price.

Mi cemo se ako Bog da, a dat ce truditi da do godine ili nekom ranijem periodu zavisi kako i sta stvarno pokrenemo iniocijativu za pravi pravcati street race u organizaciji pungasa i automagazina koji ce biti BETONSKI jer drugacije mi neznamo zar ne???

Toliko od mene, a sto se tice ovog frajera sto govori da u TZ nema kola konkurentnih za SR i da su sve same kante to je cista gluparija i momak nema pojma o cemu pisse i ja bi mu toplo savjetovao da se ne provaljuje jer ce se i sam uvjeriti u neke stvari kada dodje vrijeme.

MOMCI NE ZABORAVITE DA JE BITAN SADRZAJ!!!!!!

09-14-2005 09:53 AM
Find all posts by this user
Amer-STI
Senior Member

[quote="black_scorpion"]

Toliko od mene, a sto se tice ovog frajera sto govori da u TZ nema kola konkurentnih za SR i da su sve same kante to je cista gluparija i momak nema pojma o cemu pisse i ja bi mu toplo savjetovao da se ne provaljuje jer ce se i sam uvjeriti u neke stvari kada dodje vrijeme.

Druze Smile pa kakva gluparija, pa koliko ima auto molim te za SR u TZ, de nabroj???
Moze se napravit dobar SR u TZ ali treba vremena volje i po najvise prijateljstva, kazem prijateljstva jer ovdje malo malo pa neka svadja, ljubomora itd itd... takodjer mislim da bi dosta vise kola bilo da je uplata za SR recimo9 26Km a ne 50KM i onda da je po vremenima a ne kubikazi gdje se svako auto moze pokazati itd itd...

pozdrav

09-14-2005 10:14 AM
Visit this users website Find all posts by this user
daki
Posting Freak

Amer-STI Wrote:
[quote=black_scorpion]

Druze Smile pa kakva gluparija, pa koliko ima auto molim te za SR u TZ, de nabroj???
Moze se napravit dobar SR u TZ ali treba vremena volje i po najvise prijateljstva, kazem prijateljstva jer ovdje malo malo pa neka svadja, ljubomora itd itd... takodjer mislim da bi dosta vise kola bilo da je uplata za SR recimo9 26Km a ne 50KM i onda da je po vremenima a ne kubikazi gdje se svako auto moze pokazati itd itd...

pozdrav

Pa i naveli smo, oozbiljna organizacija a to i podrazumjeva kvalifikacije po vremenima. Ima Amere 10 auta koji se hoce utrkivat na SR-a to dali ce pobjedit je nesto sasvim drugo heheh + tu treba uracunat okolna mjesta recimo koji bi se prijavili, i onda naravno momke iz Sarajeva, Mostara, Gradiske.. itd i onda se to nakupi ii bude SR... Rjetko gdje bude vecina automobila iz tog Grada, znaci sve ukupno racunam...

Sve to pod uslovom da je Sr organizovan pod kontrolom auto magazina i pun gasa, kao sto je navedeno prije samo oni su beton, ostalo je ismijavanje SR-a tipa 13ke gume.... to je zalosno

Glavna stavka dobrog SR-a je dobra organizacija

09-14-2005 10:21 AM
Find all posts by this user
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

hajd da ne razglabamo o ovome vise.
Mislim da je dovoljno, ima i pametnijih tema o kojima se moze pisati

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
09-14-2005 10:22 AM
Visit this users website Find all posts by this user
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Japanac pobjednik sarajevskog SR-a Afr0maN 18 715 11-26-2008 07:20 PM
Last Post: Mi%u0161el
  Pista za SR u Zalužanima Sike 22 1,103 11-29-2006 07:29 AM
Last Post: pajero1987
  Pojasnjenje glede anketa za SR Edis Jasarevic 0 300 10-22-2006 09:24 AM
Last Post: Edis Jasarevic
  Razlika Drag i SR? lucozade 44 1,861 10-19-2006 11:12 AM
Last Post: Dottore
  Banja Luka SR dB Drag , by Audio Team Čitluk Dottore 5 861 09-18-2006 10:14 AM
Last Post: muh@

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: