|
SR u TZ
|
| Author |
Message |
Baggio1986
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
SR u TZ
Edise nije fer da se pise o svim Street Race-ovima a da se Tuzla zaobidje.. i kad sam pito znal neko nesto o SR-u u TZ svi su sutali,ne znam u cemu je problem
Mislio sam da sam spreman , trebo bih da treniram !
|
|
| 09-11-2005 07:12 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
ne postoji SR trka u Tuzli.
To sto se tamo desava jeste utrka protiv stoperice a ne protiv protivnika.
Takav SR ne treba ovoj zajednici koja se okupila na portalu pungas.com
Ni u kojem pogledu takvo takmicenje ne vidim pozitivnim po razvoj SR-a u BiH, cak ga smatram retrogradnim.
Posto ne zelim da se na pungas.com raspravlja o tom takmicenju, te da dolazi do nepotrebnih svadja, jednostavno ignoriramo takvo desavanje, sve dok ono ne bude u sebi imalo pravi duh SR-.a.
Smijesno je vidjeti postavu organizatora, uz duzno postovanje pojedinim, koji jesu napravili puno u drugim sportovima ali za SR su jucer culi a danas su direktori utrka, i kao oni nesto znaju o tome.
Osim toga, jedno stoji u pravilniku, a drugo se desava na utrkama koje se organizuju.
kompletan koncept steti SR u BiH, i sramoti ljude koji istinski vole SR.
Necu dozvoliti bilo kakvu svadju, niti daljnju raspravu.
U pravilima foruma, kao poseban dodatak je navedeno, da ce svaka tema u kojoj se bude govorili u bilo kojem obliku o tom takmicenju, biti uklonjena, zakljucana, ili pobrisana.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-11-2005 08:41 PM |
|
 |
black_scorpion
Member

Status:
|
|
| 09-12-2005 08:25 AM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
*black_scorpion A ilegalni SR svaku noc, pun gas do daske sta s tim ?
Ako sam tek tako u po noci okupio 50 auta sam, preko sms poruka sta bi uradio da se organizujemo ozbiljo za sljedecu godinu ?
|
|
| 09-12-2005 08:29 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
kakve to veze ima sa temom ?
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-12-2005 08:59 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
Pa dobro mozda sam se nadao nekom savjetu, jer sam vidio da nas ima, da se svaku noc okupimo, sinoc je kisa padala, pljustalo i doslo je 15 auta, odvozili po jednom i kuci nije se moglo
Pa sam nesto razmisljao mozda bi se do godine moglo nesto organizovat uz pomoc Pun Gas-a i auto magazina. Toliko auta steta da se propadne
|
|
| 09-13-2005 07:14 AM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
bio je SR Mostar, pa onda Gradiska...
sto ne dodjose tih 15 auta tamo?
|
|
| 09-13-2005 08:05 AM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
Pa vjerovatno zato sto od tih 15 jedan ili nijedan mogu ucestvovati na pravom streetraceu.... sve ostalo su ili kante ili nekonkurentni auti....
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 09-13-2005 08:09 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Pa vjerovatno zato sto od tih 15 jedan ili nijedan mogu ucestvovati na pravom streetraceu.... sve ostalo su ili kante ili nekonkurentni auti....
E *ebiga sad, pa ko je to iz Sarajeva ovolikog nesto specijalno konkurentan?
|
|
| 09-13-2005 08:11 AM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
E *ebiga sad, pa ko je to iz Sarajeva ovolikog nesto specijalno konkurentan?
Nisam ni rekao da jeste ili nije.... samo kazem da je lako na ulici skupit i 15 i 50 trkaca.... sto nije isto sto i otici na SR....
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 09-13-2005 08:12 AM |
|
 |
|
|