Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Sramota
Author Message
boris
Member

Group: Registered
Status: Offline

Nisu se oni odrekli, nego je takvu odluku donijeo njihov savez. Ali isto tako su donijeli odluku da pehar ne smije biti manji od 30 cm, i nikad se nije desilo da ne bude proglasenje sampionata. Molio bih ta da mi objasnis sta si htijeo reci i na koga si mislio kad spominjes izvikane vozace i legende? Zamolio bih te jos da mi iskreno kazes sta bi ti prije uradio, vozio za takmicenje gdje bi koliko toliko mogao pokriti troskove od nagrade i gdje bi se tvoj rezultat koliko toliko priznao, ili vozio trku takoreci za djabe i imao ne mali trosak.
Da se razumijemo, ja strasno cijenim sta su napravili G.Miljkovic i ekipa oko njega za stazu i sto pokusavaju da se ta staza sto vise afirmise i koristi, ali treba uraditi neke druge stvari jos da bi se znalo sta i kako. Ipak ovaj sport trazi nesto vise.

10-10-2005 08:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vladimir
Posting Freak

boris Wrote:
. Molio bih ta da mi objasnis sta si htijeo reci i na koga si mislio kad spominjes izvikane vozace i legende? Zamolio bih te jos da mi iskreno kazes sta bi ti prije uradio, vozio za takmicenje gdje bi koliko toliko mogao pokriti troskove od nagrade i gdje bi se tvoj rezultat koliko toliko priznao, ili vozio trku takoreci za djabe i imao ne mali trosak.
ako.

Nisam mislio ni nakoga odredjenog nego vise uopsteno a da sam mislio imenovati nekoga ucino bih to odmah.

Za troskove si upravu.

Ja ne mogu da vjerujem da vozaci koji voze brdske trke nemaju zelju da voze krug i da im krug nije zanimljiv i atraktivan,pored toga ima njih kojima troskovi nisu problem tako da mi razlog njihovog ne
ucestvovanja nije jasan.

The Power Of Dreams
10-10-2005 09:49 PM
Procesor
Banned

Group: Banned

Borise pozdravljam te i garantujem ti da ces i ti iduce godine sigurno doci jer cemo uloziti maksimum napora da se trke naprave najatraktivnijim i najprivlacnijim na podrucju BiH a i sire. Evo na ovim zadnjim smo napokon dobili podrsku i od Vlade RS!!! Wink Wink Wink

10-11-2005 05:08 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zlatan
Member

Jedini nacin da se kruzne trke organizuju je da se organizuje OTVORENO prvenstvo za sve koji imaju licencu i zele da voze.To podrazumjeva isto bogat nagradni fond i adekvatnu zastupljenost u medijima.To bi otvorilo put za dolazak takmicara iz svih republika (drzava) bivse Juge.
Klase moraju biti raspisane på FIA bez nekih dodatnih anexa tako da situacija bude cista na samom startu.Banjaluka moze u toku godine da organizuje 3 duple trke (subota i nedelja) sto bi bilo dovoljno za sampionat.I jos jedno,za dobrobit auto sporta u BiH prestanite se prozivati po forumima ko dolazi i ko ne dolazi i da li je sramota ili nije.
To je po meni licna stvar svakog vlasnika takmicarskog auta i njegovog novcanika

10-11-2005 06:31 AM
Procesor
Banned

Group: Banned

Zlatane kao da smo se dogovarali sta cemo reci... Wink Wink Wink

10-11-2005 10:11 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Eyesburn
Member

Nije me bilo neko vrijeme...obaveze sta cete Wink

Samo da kazem HVALA ISMETE Wink

Ovako me ne nahvalise od prvog osnovne...

...Trka je bila odlicna i ni malo mi nije zao stete na automobilu...kada bi mogli sve ponoviti...ja bih bio prvi tamo...

Vidimo se sledece godine...mislim sto se tice trka Laughing

Boris Miljevic - Sampion BiH 2024 godine.

Zivjeli. Laughing

...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
10-12-2005 12:02 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  SRAMOTA! Kenan 3 290 12-27-2003 07:00 PM
Last Post: Edis Jasarevic

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: