|
Sredjivanje GOLF 2 GTD
|
| Author |
Message |
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Sredjivanje GOLF 2 GTD
Ajdine ili im ti reci ili da nastavimo sa najboljim Golfom u gradu...hahahahaa...Nema nam Nelleta dugo...da ga nije brzina odnjela...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 10-10-2007 08:08 PM |
|
|
spico007
Member

Status:
|
Sa takvim istim golfom sam presao 100.000 km .Isto je isao kao avion,prosto nevjerovatno.Nakon puno mozganja odlucili smo da saznamo zasto tako dobro ide.Taj model se proizvodio sam u njemackoj,i to kratko.
U pitanju je,naravno,poseban model turbine koji se ugradjivao u jednu ogranicenu seriju golfovih motora ,koji su bili pretece trojki(generacija 90-92).Radi se o svima poznatom Garett-u spakovanom u neprepoznatljivo kuciste(marketing) sa promjenljivom gerometrijom turbine.Ide kao avet,a trosi malo,i zbog male tezine auta ima te performanse.Jedino mu moras dati najkvalitetnije ulje sto mozes kupiti i nikad za nikad ga nemoj gasiti odmah nakon ganjanja,pusti da odradi 2 min pa ugasi.Turbina se nikad ne ''gasi'',nego daje peak momenta od 2200-2800 o/min ,a najvecu snagu od 3200-3900 o/min.Ne tjeraj ga preko 4200,nema svrhe
Taj motor se prepoznatljivo oglasava napadnim piskom kod ubrzanja.Strava zvuk,jos ga se sjecam...Svi su pitali sta je pod haubom.
Eto vam mala tajna....
|
|
| 10-11-2007 07:34 PM |
|
 |
ghzz
Banned
Group: Banned
Status:
|
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
azhahahahahahahahahahahaha
sta se ti keslas jeli imas neki problema glupane jedan fino sam pitao covjeka ti si se uhvatio smijat
tu se keslas a mogu se kladiti i da nemas nikakvo auto
|
|
| 12-13-2007 11:57 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
azhahahahahahahahahahahaha
sta se ti keslas jeli imas neki problema glupane jedan fino sam pitao covjeka ti si se uhvatio smijat
tu se keslas a mogu se kladiti i da nemas nikakvo auto
Ja glupan?????Ja nemam auto????Ovolike stranice i ovolika za*ebancija i ti nisi skontao da smo se zajebavali sa neletom i ja glup.Hmhmhm.Sta si onda ti bas me interesuje?
Ubuduce procitaj malo pravila ponasanja na PG-u.Ovo nije bilo kakav forum nego PunGas forum.Svako vrijedjanje admina ili moderatora rezultira ................rezultatom naravno.
P.S.
Primamo zalbe na salteru br.7 u socijalnom sa obaveznom naznakom "NEOBRAZOVANI" pod podnositelj zalbe.Zalbeni rok traje 7 dana a pocinje odmah.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 12-13-2007 12:21 PM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
P.S.
Primamo zalbe na salteru br.7 u socijalnom sa obaveznom naznakom "NEOBRAZOVANI" pod podnositelj zalbe.Zalbeni rok traje 7 dana a pocinje odmah.
Hahahahaha, joooj dobra ti ova druze moj, svaka cast...hahahah
Ma de vidis da je djecak neodgojen...
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 12-13-2007 01:25 PM |
|
 |
|
|