|
Sretan rodjendan...
|
| Author |
Message |
RAXX
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Sretan rodjendan...
Sretan rodjendan i dobrodosao u punoljetstvo.Neka ti je sa srecom na polaganju i da ti komisija bude raspolozena pozitivno,u protivnom moras intervenisati ovako:palizaconsilla7eo::palizaconsilla7eo:
This post was last modified: 01-16-2008 06:17 PM by RAXX.
|
|
| 01-16-2008 06:17 PM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
hvala svima jos jednom na cestitkama...
@Skyline: ja inace ne pijem...nisam nikad, pa necu ni od sad...a pogotovo za volan nikad pjan niposto...
@MK516 & RAXX: nadam se da ce bit raspolozena...vecina je normalna, valjda me nece potrefit neki papak...a intervencija ce ic tek, ako prvi put padnem..
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 01-16-2008 09:52 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
@Skyline: ja inace ne pijem...nisam nikad, pa necu ni od sad...a pogotovo za volan nikad pjan niposto...
NE PIJES, NE VOZIS BRZO!!!!
sad cu da te banujem
a, da, ne mogu ja
banujte ga, neko
heheh, zezam se
prijatno si me iznenadio , moram priznati
na osnovu tvojih godina, a i samog nick-a i ljubavi prema agresivnoj marki, kao sto je bMW, imao sam predstavu da si lozevina, kad ono miran momak
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 01-16-2008 10:31 PM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Čestitam za zreo odnos prema volanu, ali uvijek imaj na umu onu staru narodnu: dobro znam koja budala sjedi s ove strane, ali ne znam kakva budala sjedi s one strane! Uvijek imaj 16 očiju otvorenih, a ni to ponekad nije dosta. Još jednom sve najbolje!
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 01-17-2008 06:28 AM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
@Civic: to mi vazda otac govori (koji je inace prof. vozac vec 30 god.) i to mi je uslo u glavu vec davno 
@Skyline: ma ja volim BMW-a, jer je u pitanju i unutrasnjost, luksuz...i ne mora znacit da ja njega necu nekad potegnut na autoputu il u prilici dje se 100% moze...al po gradu i to...ne vjerujem...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 01-17-2008 06:44 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
ne mora znacit da ja njega necu nekad potegnut na autoputu il u prilici dje se 100% moze...al po gradu i to...ne vjerujem...
adrenalin i testosteron su cudo, veruj mi, a i sam ces videti kad pocnes da vozis, samo nadam se da ces uvek razumno postupiti
i ja vozim brzo i agresivno, ali se trudim da ne rizikujem, bar ne previse
|
|
| 01-17-2008 06:55 AM |
|
|
herkules
Posting Freak

Status:
|
SRETN0 I 0D MENE!!!I DA P0L0ZIS 0D PRVE,I KUPIS B-M-W-a,KAKV0G D0BR0G!!!    SVE NAJB0LJE!!!
Sretan rodjus!
Kad stize BMWe....???
Imam ja feluge ako zatrebaju...
...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
|
|
| 01-17-2008 07:25 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
@Civic: to mi vazda otac govori (koji je inace prof. vozac vec 30 god.) i to mi je uslo u glavu vec davno
@Skyline: ma ja volim BMW-a, jer je u pitanju i unutrasnjost, luksuz...i ne mora znacit da ja njega necu nekad potegnut na autoputu il u prilici dje se 100% moze...al po gradu i to...ne vjerujem...
I ja sam to govorio dok ti 286 KS ispod haube ne uzme dusu i mozak i samo ti desna noga na desnoj papucici radi...PUNGAS...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 01-17-2008 07:57 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
I ja sam to govorio dok ti 286 KS ispod haube ne uzme dusu i mozak i samo ti desna noga na desnoj papucici radi...PUNGAS...
ja nisam to govorio, jer sam vozio dosta pre dozvole i znao sam koja je to navlakusa i samo sam cekao da dobijem dozvolu and to unleash the beast in right foot
|
|
| 01-17-2008 08:07 AM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|