Sve naj u novoj 2008.Na sve koji ce da piju za novu u prekomjernim kolicinama apelujem da idu taxijem kuci.Jos jednom sve naj.
Pridruzujem se cestitkama.Puno srece i zdravlja u Novoj 2008,uh umalo da zaboravim puuunooo ZENA....Dobrog provoda i pravih prijatelja...
Sto se tice konzumiranja alkohola u novogodisnjoj noci u Bl je to rijeseno na jedan zanimljiv nacin...Svi gradjani ce u novogodisnjoj noci imati besplatan prevoz.Jer ce sve gradske i prigradske linije saobracati cijelu noc...Zato ko zeli da se provede uz prekomjerno konzumiranje alkohola nek svog limenog ljubimca ostavi da odmara...Bus je pri ruci....
sreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaa nnnnnnn nnnnnnnnnnnnooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaa gggggggggggoooooooooooooooooodddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa ssssssssssssvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa
evo se spremam na festu
Za kratko vrjeme bice preradena moje web stranica
.....pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda !!!!!
problem !!!!! Vec je poceo da ujeda kuku meni sta da radim
evo, drugari, jos koji sat pa ponoc
posto sad idem vani, zelim da vam se svima zahvalim na super druzenju ove 2007 godine
svi ste mi carevi i zelim da takvi i ostanete i naredne 2008 i svih narednih godina
ako sam koga mozda uvredio necim, ovom prilikom se izvinjavam
veliko hvala momcima koji su me ugostili kada sam bio u SA, a ostale koje, na zalost nisam upoznao, ima prilike
specijalan pozdrav raji koju sam makar malo preveo na japansku stranu, nadam se da cu i 2008 nekima otvoriti oci
a one koje ne uspem, tu je i 2009, 2010...
salim se
majstori, jos jedan pozdrav od Sky-a, lepo se provedite i nesto privedite
ko ima, lak mu posao, ko nema, neka obavezno nadje
cugnite obavezno, ali umereno, ne zelim da vas podsecam na sranja kojih ce, nadam se mane biti 2008
pamet u glavu, a sledece godine puno zdravlja, kinte, dobrih cica i kolica i puno dobrih kilometara