|
Sta i koji kupiti???
|
| Author |
Message |
prelude za lude
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Sta i koji kupiti???
cuj 30 maraka...ko je to pravio  hehe salim se to su ts-g1019 10cm s dvostrukom zavojnivom/110W max imas iz te serije G najskuplje za 61KM 17cm 2-stazni/170W max
Ove sto sam ja kupio za vrata su TS-G1040R i uzasni su.Tako ako je neko planirao ove da uzima, bolje da odustane.
Imas u mobilmedia za 150 KM Pioneer 6x9 zvucnike i mislim da bi s njima nesto dobio. Ima li neko iskustva sa ovim? Ima li neko iskustva sa 6x9 JVC zvucnicima? Vrijede li ista?
HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
|
|
| 06-10-2006 10:23 PM |
|
|
MONTOYA
Member

Status:
|
Kod mene su ovi 6x9 Pioneer zvucnici na zadnjoj polici, i predobri su, sad su skopcani na HU i pravo dobro lupaju!
Trazim VR6 motor....
|
|
| 06-11-2006 07:03 AM |
|
 |
chemb@
UBICA NA 2 TOCKA
Group: Banned
Status:
|
Odluka je pala na Pionner,sada mi trebaju zvucnici za prednja vrata koji su 13'',a nazad su 16'' ili 17'',koje kupiti.Prvo bi ove naprijed.Imali kakvih prijedolga....?
-chemb@-
|
|
| 06-12-2006 03:27 PM |
|
 |
komar
Senior Member

Status:
|
neznam cemu zvucnici na zadnjoj klupi , bolje skupit pare i kupit naprijed sistem a u gepaek sub i sve to fino mozes tjerat sa 4-kanalnim pojacalom i imas lijepu zvucnu sliku a ne da ti iza dopiru vocali....ako vec neko stavlja iza ovalce a ne zeli sub onda bi bilo dobro odvojit sa njih visokotonce
http://www.hondafanclub.hr
|
|
| 06-13-2006 09:30 PM |
|
 |
prelude za lude
Posting Freak

Status:
|
Danas odem u multimedia da kupim ovalne Pioneer, kad ono nestalo. Imaju neko sranje ovalno dvosistemsko. Kakav peh. I poceli se furati malo vise na sony. Mogu reci da sony 6x9 4-sistemci zvuce sasvim dobro i sad sam u dilemi da uzmem ove sony X. Inace su 120 i kusur maraka. I usput svratim u LG da pogledam sta oni imaju. Imaju 6x9 zvucnike za MAAAALE pare. Isprobam ih i ostanem podignutih obrva i tupave face. Zvucnici zvuce super a cijena je 57 maraka. Inace su 70w rms. Ima li ko iskustva sa LG zvucnicima.
|
|
| 06-13-2006 10:45 PM |
|
 |
muh@
Junior Member

Status:
|
od pioneera bjezi ko djavo od krsta ako mislis spajati pojacalo na njega , ako ne onda je OK , sony je dosta bolji u ovom slucaju .
http://www.caraudio.ba
Car Sound & Video
http://www.xenon.ba
Xenon kitovi za sva vozila sa ugradnjom.
FK Automotive - Tuning & Styling oprema
http://www.bmw-club.ba
Ultimate Driving Machine Club
|
|
| 06-15-2006 06:28 AM |
|
|
prelude za lude
Posting Freak

Status:
|
Ja sam mislio da Pioneer bolje podnosi napore u odnosu na druge.
|
|
| 06-15-2006 10:22 PM |
|
 |
prelude za lude
Posting Freak

Status:
|
Danas konacno krenem da postavim zvucnike u auto. Radi se o ovalnim 6x9. Kad ono, ne moze stati zvucnik. Kao prvo, ne mogu ga uopste staviti na mjesto predvidjeno jer je zadnja sajba tako izvedena da je preblizu police. Drugo, morao bih rezati lim da ga postavim, i trece, ne moze stati dubinom jer se u gepeku na tom mjestu nalaze neke sipke koje cine sistem povezan sa gepekom.
E sad cu da trazim neke okrugle zvucnike od 16-17cm. Imate li kakvih prijedloga za dobre okrugle zvucnike, po mogucnosti trosistemce?
|
|
| 06-24-2006 05:13 PM |
|
 |
hare_
Junior Member

Status:
|