|
Sta je SR BH (auto)sportu
|
| Author |
Message |
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Sike, sta bolan krug u Banjaluci, zar se i tamo nesto desava, mislim skontao sam iz vasih postova prije neke rasprave o krugu ali nikad nista se nije organizovano desavalo, nego samo onako, ocemo li, ajmo!!! jel to???
Pa najveća auto-moto trka u BiH se dešava u Banja Luci (za šampionat SCG i BiH) okupi svaki put oko 20.000 ljudi. Ti baš nisi u toku.
|
|
| 11-01-2004 07:34 AM |
|
|
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
uzasno mi je krivo sto sam propustio prvi ikad uspjesan pokusaj streer racea u B&H
rucna majstore...
Kasnis malo sa informacijama.SR Gradiska inace prvi u BIH 17.7.04.
Sve legalno...
Evo i dokaz http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=1198.
Mostarcima svaka čast ! Užasno mi je žao što nisam bio.
|
|
| 11-01-2004 07:38 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
I race bi u Gradisci bio puno veci i uspjesniji da ga je podrzao vise ovaj forum i ljudi s njega,medjutim vi tad niste bili zainteresirani za to a sad ste svi odusevljeni kad je bio u Mostaru,e sad bi volio da mi neko to objasni..
e vidi sad.. PunGas.com nije uopste kontaktiran povodom tog SR-a. ja sam bio zainteresovan, ali bi vjerovatno dosao privatno, no u tom periodu sam imao dosta obaveza.
Ja sam napravio telefonski racun kojeg ne smijem ni cekati da mi dodje, kako bi kontaktirao sto vise ljude i pozvao ih da dodju na SR u Mostar. Zvao sam sve novinara sto sam mogao uganjati.
Stvarno mi je zao sto nisam mogoa doci u Gradisku, ali naredne godine, ako mi se ne poklopi sa obavezama, sasvim sigurno hocu, ali i AMK GRadiska treba da se malo angazuje po tom pitanju i da zove posjetioce, takmicare i novinare i da im dosadajuje svakodnevno kako bi to bilo sto bolje.
Vijest o SR-u je bila objavljena na pungas.com, najava tog dogadjaja, ali nisam sada siguran je li ista nakon toga objavljivano, jer nismo ni dobili nikakve podatke sta se tamo i desilo.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-01-2004 07:52 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
Jeboga Edise, pako da zivite u Bangladeshu... *ebo ga ti...
vi niste culi za SR u Gradisci a ekipa novinara casopisa Tuning-Styling i ATC kluba FANDJO je dosla i Beograda...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-01-2004 07:58 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
nisam rekao da nisam cuo-objavljeno je na pungas.com najava za gradisku.. procitaj moj post ponovno.
Ali nismo uopste pozvani da dodjemo tamo. A ja se necu nikome nametati.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-01-2004 08:03 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-01-2004 09:30 AM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
nisam mogao jer sam radio tada.. a ja nemam da se ni sa kim mijenjam u smjenama
|
|
| 11-01-2004 09:32 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
auuu, to nije dobro... jebiga, sledeci put najavi u firmi 15 dana ranije da imas obaveze...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-01-2004 09:37 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
hehehe.. dobar si.. sljedesi put nazovem FIA-u ili FIM i kazem im ''momci.. ja bi trebao na Streetrace, pa vi odgodite trku F1/motogp/ a od naredne godine i WRC/, jer ja stvarno to ne mogu stici.. 
hehehehe.. ma jasta..
|
|
| 11-01-2004 09:41 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
hehehe.. dobar si.. sljedesi put nazovem FIA-u ili FIM i kazem im ''momci.. ja bi trebao na Streetrace, pa vi odgodite trku F1/motogp/ a od naredne godine i WRC/, jer ja stvarno to ne mogu stici..
hehehehe.. ma jasta..
hihihihihihihihi, jebiga, probaj...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-01-2004 09:44 AM |
|
 |
|
|