|
Sta je SR BH (auto)sportu
|
| Author |
Message |
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
Pretpostavljao sam de ce odgovor biti takav..
nisam brz ali ipak?
|
|
| 11-01-2004 10:08 AM |
|
|
ThunderBird
Banned
Status:
|
Pretpostavljao sam de ce odgovor biti takav..
Pa jebiga,covjek nije mogo od posla kao sto i ti zamal da nisi mogo... bar bi ti to treb'o da razumijes...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-01-2004 10:11 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
Pa jel on sam na ovom forumu ili jos neko ima?
nisam brz ali ipak?
|
|
| 11-01-2004 10:14 AM |
|
 |
Flik
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Ubjediti nekoga da si tri sata putovao do neke vrleti i da ti se stvarno toliko svidjelo da ćeš ići ponovo je doslovno nemoguće. Niko vam neće povjerovati!
ne tri sata, vec 7 sati Flik..... 
Thunder, mislio sam na Off Road tom recenicom. Mostar je i dalje Grad a Blidinje je jezero za koje ni ne znas da je u Bosni.
A sto se tice "preskakanja" dogadjaja... Ovo nije bila analiza sezone vec neki prosjek onoga za sta, hoces neces, cujes. Nije fazon procitati u novinama da se odrzala neka trka u BL, fazon je cuti da ce se organizovati. Pa otici, a ne biti osudjen na 3 prkna od fotografija koje je neki hajvan uslikao a koje si vidio u novinama.
Izmedju redova citano, fazon je u nazovimo to atraktivnosti natjecanja. Odes na brdo ili na trku u Zaluzanima i vidis profesionalce kako se trkaju u profesionalno uradjenim autima. I njih ima recimo 5 najboljih koji se rotiraju na podiju iz trke u trku i iz sezone u sezonu. To su vec tako "uigrani" vozaci koji pobjedjuju stotinjkama u ukupnom plasmanu. I jest to super ali eno i Schumacher pobjedjuje na isti fazon pa je ljudima formula 1 sve manje interesantna. SR je najjednostavniji princip, najjednostavnija organizacija i najjbolji rezultati. Ono, kad stavimo sve sportove iz sezone na jednu stranu i uzmemo prosjecnog gledaoca kojem ime Bakir Hadzic i ostala imena vozaca ama bas nista ne znace po mom misljenju SR ispada najinteresantniji. Bio on u Mostaru, Gradiski, Visegradu, Bihacu, Ustipraci ili Sarajevu.
To je naravno moje misljenje i ne silim nikoga da se slaze sa njim.
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 11-01-2004 10:14 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Ubjediti nekoga da si tri sata putovao do neke vrleti i da ti se stvarno toliko svidjelo da ćeš ići ponovo je doslovno nemoguće. Niko vam neće povjerovati!
ne tri sata, vec 7 sati Flik..... 
Thunder, mislio sam na Off Road tom recenicom. Mostar je i dalje Grad a Blidinje je jezero za koje ni ne znas da je u Bosni.
Igleda, ne čitam dovoljno pazljivo...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-01-2004 10:19 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Pa jel on sam na ovom forumu ili jos neko ima?
vrtimo se u krug. Kazem da pungas.com nije pozvan, a da ja nisam privatno mogao doci. Za ostale ja ne znam- Nikica je bio iz Banja Luke, ne znam je li on bio tamo.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-01-2004 10:37 AM |
|
|
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
nisam rekao da nisam cuo-objavljeno je na pungas.com najava za gradisku.. procitaj moj post ponovno.
Ali nismo uopste pozvani da dodjemo tamo. A ja se necu nikome nametati.
E i ti sad Edise......evo ti citat moj i tvoj prije racea
Narode primakao se 17.07,nije valjda da ce slab odziv biti ljudi sa ovog foruma,dajte malo organizujte se,mislim da ce biti pakao.
A ti si na to rekao...
kako slab odziv.. pa Megabusa ti je sa foruma ..sasvim dovoljno heheh..
Hota bi mogao sa svojom Alfom tamo haaa
Ma nema veze,meni je drago da smo uspijeli da napravimo dva racea u BiH i treba da budemo presretni zbog toga.Na nasem je prodano oko 1200 karata,a bilo je jos jako puno onih koji nisu platili.Vjerovatno bi bilo i vise ljudi da je odaziv sa foruma bio veci ali tada je forum bio jos prilicno skroman sto se tice clanova sada je vec postao gigant pa nadam se da cemo za sledecu sezonu da oformimo ligu i da bodujemo trke.
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 11-01-2004 10:52 AM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Na nasem je prodano oko 1200 karata,a bilo je jos jako puno onih koji nisu platili.Vjerovatno bi bilo i vise ljudi da je odaziv sa foruma bio veci...
Odziv bi bio puno veći da temperatura nije bila 50 stepeni. Znam dosta ljudi koji baš zbog tog nisu htjeli ići. Trebali bi sljedeće godine organizovati na proljeće.
|
|
| 11-01-2004 10:57 AM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Sike, sta bolan krug u Banjaluci, zar se i tamo nesto desava, mislim skontao sam iz vasih postova prije neke rasprave o krugu ali nikad nista se nije organizovano desavalo, nego samo onako, ocemo li, ajmo!!! jel to???
Pa najveća auto-moto trka u BiH se dešava u Banja Luci (za šampionat SCG i BiH) okupi svaki put oko 20.000 ljudi. Ti baš nisi u toku. 
sike, hehehe, mislio sam na street race u bl i slicne stvari, to me zanima!
Krvolok, sorry man, nisam znao da je taj SR u gradisci bio prvi legalan.
Nego, koliko unaprijed se organizuju ti SR-ovi, mislim svarno bih volio naci neke informacije par nedelja unaprijed, mislim kad se organizuje tako neshto onda se bacaju reklame i obavjestenja (ne na tv naravno) bar dva mjeseca prije, pa ono ima ljudi da se ne mogu organizovat za dve sedmice da bi dosli na SR, plus prijave i ostalo!
Man maximum Machine minimum
|
|
| 11-01-2004 12:22 PM |
|
 |
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Dobro je receno.
Nadajmo se da ce ubuduce stvar biti jos bolja, brojnija, cesca.
Ima nas, znamo se, u kontaktu smo.
Profesionalne reklame - najave na vrijeme - i eto ga.
Jednom rekoh - Nemoj da nas smatraju za papke iz Bosne.
Mozemo mi ovdje svasta.
U Mostaru je stvar isla, u krajnjoj liniji, bez nekih strasnih sponzora, grupa, klubova, organizacija.
Uspjela raja to da sredi. Momci sto ih vidjas po gradu. Profesionaci? Veze nikakve niscim i niskim.
Nek je stvar krenula na sto je moguce vise lokacija.
K'o da ne moze biti da i za nas kazu: " Ih! Kako je to kod njih!"
Sto ne bi bilo?
|
|
| 11-01-2004 01:27 PM |
|
 |
|
|