Prethodno me idiot (dva policijska i jedan crni, izmedju) pretekao na prevoju, u lijevoj krivini, s bijesnim izrazom lica, deruci se: "Stani!!!"
Svega mi i pucao bi da mu se ne zuri.
Navedeni idiot, ako nista drugo, ne zna da je lakse preteci onoga koji se skloni nego obici onoga koji naglo stane.
Uzgred, nek meni umre pacijent, kad me zovu na operaciju, samo nek oni stignu na cevape na vrijeme.
Mrzim idiote napuhane, koji misle da posjeduju ceste, aute na njoj i ljude u autima, samo zato sto su mentalnom retardacijom zasluzili mjesto u policijskoj sluzbi... moze on vikat do sutra "Stani!", pa kad je faca nek me prestigne... pa da vidimo k'o ce dalje dogurat... majmuni
Mom drugu se desilo da su prilikom mimoilazenja (on se sklonio koliko je mogao) drotovi mu onim lizalom povukli cizu preko audija 80...on se sjebao... i dan danas kad prica nekome niko mu ne vjeruju...ludaci su to moj brate...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
i dan danas kad prica nekome niko mu ne vjeruje...
Vjerujem da su ga zagrebali.
Cudi me da se jos nisu nigdje razlijepili, bar nisam cuo.
Ah.. bjeze ljudi od njih koliko mogu.
Ako me nesto razbjesni to su oni i njihovo kretensko ponasanje i rezonovanje.
Inace se bavim krpljenjem nastradalih al', vjerujte mi na rijec, bilo bi mi izuzetno drago da se negdje razvale.
Ja sam cak vidio...Japanska delegacija u blizini Kaknja prije jedno 4 godine dva policiska i jedno vozilo ambasade sa nekim opelom se zaljepili...Ja mislim da je taj covjek zavrsio karijeru vozaca...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
ma sto te to cudi kad su nasi policajci prije nego sto su bili policajci od radnih instrumenata jedino maljeve u rukama drzali, ko flinstones
a vidi ovih jesu mocni