Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Stanje na putevima...
Author Message
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: Stanje na putevima...

Civic 16V Wrote:
Zato se fino zimi ode na prazan parking ili šta slično i pri manjim brzinama vježba reakcija vozila u takvim uslovima.

kaze meni keva " ZASTO RNJAS AUTO I OKRECES POD RUCNOM"
a ja odgovaram zato sto mi je lepo i zasto sto vezbam "sutra" da sacuvam glavu sebi i svojoj porodici

Understeer is a crime - Colin McCrae
12-26-2007 06:53 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
herkules
Posting Freak

Group: Registered

Skyline Wrote:

Civic 16V Wrote:
Zato se fino zimi ode na prazan parking ili šta slično i pri manjim brzinama vježba reakcija vozila u takvim uslovima.

kaze meni keva " ZASTO RNJAS AUTO I OKRECES POD RUCNOM"
a ja odgovaram zato sto mi je lepo i zasto sto vezbam "sutra" da sacuvam glavu sebi i svojoj porodici

Hahahaha ova ti je dobra !
Ja bolju izvlakusu nisam odavno cuo....

Bat enivej kod nas je kolaps kad pada kisa niko nista ne gleda,ionako prozori magle..
Vjerujte da bih najradije parkirao i isao sakaPje....Moram da jos izbjegavam budale da me ne udare,jer znam da bi u protivnom bilo masakra....uh!
Mrzim ljude koji se pogube u situaciji kad treba da odreaguju i ukljuce ono malo mozga sto im je ostalo....Evo jutros zastoj u ulicici na nekih 50m od radnog mjesta i dva KONJA parkirala auto jedan s lijeve jedan s desne strane tik jedan do drugog.Tako da je saobracaj u oba smjera zatvoren....Pa majka mu stara ako vidis da je neko parkira sa suprotne strane bar se pomjeri 5-10m nize da je bar jedna traka slobodna....Poludio sam....

...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
12-26-2007 07:58 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

herkules Wrote:

ima malo izvlakuse jer ne mogu da se prepirem sa njom, ali definitivno sam naucio da ostanem vrlo priseban u kriticnim situacijama

malo zanosenje, malo voznja po snegu brze nego sto bi trebalo, malo uletanje pod rucnom u raskrsnice, malo ToCA, malo LFS i onda naucis da predvidis rizicnu situaciju i da se pripremis na alternativna resenja izbegavanja ili,ako dodje nedaj boze do toga, da smislis gde jeftinije da gadjas

12-26-2007 08:11 AM
herkules
Posting Freak

Skyline Wrote:

herkules Wrote:

ima malo izvlakuse jer ne mogu da se prepirem sa njom, ali definitivno sam naucio da ostanem vrlo priseban u kriticnim situacijama

malo zanosenje, malo voznja po snegu brze nego sto bi trebalo, malo uletanje pod rucnom u raskrsnice, malo ToCA, malo LFS i onda naucis da predvidis rizicnu situaciju i da se pripremis na alternativna resenja izbegavanja ili,ako dodje nedaj boze do toga, da smislis gde jeftinije da gadjas

Svaka ti dala!
Na mjestu brate...
Evo svi malo manje iskusni u voznji po snijegu sad je prilika ogroman parking po mogucnosti bez parkiranih automobila i pun gas malo rucna nagla promjena pravca...nije to lose ni ovim iskusnijim....
Ja to prosto obozavam....
Presinoc sam kedyja okretao pod rucnom...ludilo brate

Testirano G-techom
12-26-2007 09:02 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Po horizontalnoj ili vertikalnoj osi? Smile

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
12-26-2007 09:05 AM
herkules
Posting Freak

Civic 16V Wrote:
Po horizontalnoj ili vertikalnoj osi? Smile

Po vertikalnoj...hehehehe
ppppppp....:palizaconsilla7eo:

Testirano G-techom
12-26-2007 09:10 AM
Skyline
Super Moderator

i meni se naravno desi da se ukipim i zabodem kocnicu, ali mnogo redje nego kod nekoga ko non stop vozi lagano bez ikakvih aspiracija da proba da izvede auto iz kontrolisanog kretanja

ali zato sada, kada mi se i desi da shvatim da sam preforsirao krivinu i da cu imati problem da skrenem, obavezno se spremim da kocim snazno, pa da pred krivinu usmerim prednji kraj rucnom kocnicom, umesto da drzim kocnicu dok ne stane, u jendeku

12-26-2007 10:49 AM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Winner_first_h4h Vidi, vidi, našem KRVOLOKU 28. rođendan na zdravlje ;-) MK516 15 408 03-24-2008 03:20 PM
Last Post: Schumi
Icon_eek Od sada na jos 5 lokacija u SA... pajero1987 21 860 02-10-2008 12:15 PM
Last Post: Civic 16V
  BESPLATNE PORUKE NA BHGSM - 01.Septembar.2007 Cr4cK_M45t3R_Fl45H 8 990 09-18-2007 02:13 AM
Last Post: Most Wanted
Driving Kamere i radari na semaforima u Sarajevu Ajdin Delic 17 1,220 06-19-2007 05:48 PM
Last Post: goran16v
  desant na drvar edinko 27 752 06-08-2007 09:32 AM
Last Post: Lage- alijas240Z

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: