Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Stize i Baby SUV.
Author Message
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Stize i Baby SUV.

Skyline Wrote:
@mali_svaler - ovo je stop sa MB 190

@ Faya - iskreno, BMW i Merc su mi isto lepi, samo se razlikuju u stilu
sa njima bih u tu premium klasu stavio jos Lexus i Jaguar i stvarno ne znam da kazem ko od njih pravi lepse automobile

Vala da budem iskren od njih najlepse radi lexus, daje najvecu dozu luksuza i prestiza, al zato merc odmah iza njeg, a jaguar mi se uopste ne svidja, a bmw-a ne bih uopste stavljo s njima u rang, ipak BMW vise ide na sport, nego na prestiz.

Just be... Dead Like Me!
01-11-2008 01:22 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

da, ali je ista klasa
obicna petica nije nista mnogo sportskija od E klase
isto vazi i za trojku i C

M modeli su vec nesto totalno drugo i tu Merc ne juri isto trziste

Understeer is a crime - Colin McCrae
01-11-2008 01:39 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered

Faya_M5 Wrote:

pajero1987 Wrote:
Faya tvoje se misljenje i ne racuna. Ti ko onaj konj na vrelu Bosne samo gledas pravo BMW, pa BMW. Hoces reci da ni G klasa ne valja??? E fakat si sa tim BMW zajebancijama dosadan...hahahahahaa

Sky ba kad si se ovo slikao???

ti takodje ko taj konj gledas Mercedesa...*ebo ga ti, jel ja to nikad nisam prizno ako je nesto lijepo...nisu ni BMW-i lijepi previse, al su brate ljepsi od Mercedesa kako god okrenes...
i haj da prodju svi ovi Mercedesi, al ovaj je preruzan...jednostavno profulan dizajn...

*btw, G klasa je izaso prije 30 godina...a ovo prije 30 dana...a imaju isti izgled...

Faya drug ali ja hvalim i Alfu, Volva, Hondu, Mitsubishi, Nissan...i BMW sam rekao da je masina posebno kad uzmes u obzir da svaki vikend provozam 540i barem 50km...ti napadas Kostura za Audija a isto ti radis sa BMW-om...pogledaj kojeg si karavana postavio...nema veze ruzan, ruzan...ali ne moras to u svakoj temi govoriti jer je nemoguce da je svaki Mercedes ruzan, a svaki BMW upis ljepote...U4jchina

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...

This post was last modified: 01-11-2008 02:33 PM by pajero1987.

01-11-2008 02:32 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Icon_razz BMW X1 NOVI MINI SUV Ja_i_Moj_GTI 0 1,281 07-19-2008 10:37 PM
Last Post: Ja_i_Moj_GTI

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: