|
Street race BiH liga
|
| Author |
Message |
muharem
Banned
Group: Banned
Status:
|
Eh evo da se ubacim u ovaj razgovor imam jedan predlog koji je vec naveden. Najbolja podjela je podjela vremenska zato ovo govorim iz iskustva. Ovdje podjela je na vrjem. Ovako sljede klase:
I 10 sec cars and under
II 11-12sec. cars
III 13-14 sec cars
IV 15-16 sec cars
V 17-18sec cars
VI 19 sec and up
E ovako izgleda klasifikacija ovdje kod nas sto se tice podjele . Jer podjela na kubikazu nije vise realistacna kao sto je bila prije nekih desetak godina. Posto su kompanije napravile manje motore sa dosta konja tako da nije realno porediti neku S000 sa nekim VR6 GTI-om. Na nekim Dragovima je dozvoljeno koristenje NOS a dok je na drugima to zabranjeno,sve zavisi od organizatora i od osiguranja te staze.Evo vam mog predloga pa neznam da li vam se svidja ili ne moje je da samo iznesem moje misljenje.
Hvala
http://www.BHracingteam.com
|
|
| 05-12-2005 05:26 AM |
|
|
komar
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
VI 19 sec and up
Ova je najzanimljivija tu vjerovatno spadaju golfovi SDI
Posto su kompanije napravile manje motore sa dosta konja tako da nije realno porediti neku S2000 sa nekim VR6 GTI-om. Na nekim Dragovima je dozvoljeno koristenje NOS a dok je na drugima to zabranjeno,sve zavisi od organizatora i od osiguranja te staze.Evo vam mog predloga pa neznam da li vam se svidja ili ne moje je da samo iznesem moje misljenje.
Hvala
naprijer meni se svidja podjela po vremenima jer tu dolazi do izrazaja znanje vozaca, a sto se tice druge podjele po kubikazi to je utrka gdje tunirani auti dolaze do izrazaja , tako da bi ti muhareme moro se dobro potrudit oko svog autica da bi konkuriro autima preko 3.5L 
moje misljenje
http://www.hondafanclub.hr
|
|
| 05-12-2005 09:14 AM |
|
 |
Clio RS
Member

Status:
|
Eh evo da se ubacim u ovaj razgovor imam jedan predlog koji je vec naveden. Najbolja podjela je podjela vremenska zato ovo govorim iz iskustva. Ovdje podjela je na vrjem. Ovako sljede klase:
I 10 sec cars and under
II 11-12sec. cars
III 13-14 sec cars
IV 15-16 sec cars
V 17-18sec cars
VI 19 sec and up
E ovako izgleda klasifikacija ovdje kod nas sto se tice podjele . Jer podjela na kubikazu nije vise realistacna kao sto je bila prije nekih desetak godina. Posto su kompanije napravile manje motore sa dosta konja tako da nije realno porediti neku S000 sa nekim VR6 GTI-om. Na nekim Dragovima je dozvoljeno koristenje NOS a dok je na drugima to zabranjeno,sve zavisi od organizatora i od osiguranja te staze.Evo vam mog predloga pa neznam da li vam se svidja ili ne moje je da samo iznesem moje misljenje.
Hvala
Mislim da je bolje napraviti vremenske koeficijente kao kategorije nego po kubikaži.
Ali ova gore prikazana vremenska klasifikacija kategorija malo mi je nerealna. Ubacivati u jednu kategoriju vozila koja imaju vremena od 15,000 pa sve do 16,999 je previše nepošteno. Vozač vozila koji može doći do 16,500 nikako ne može svojim umijećem pobijediti vozača koji pravi 15,100. No way! Najbolje su kategorije koje su sada u Hrvatskoj - znači jedna kategorija je jedna sekunda (npr. 14,000-14,999 ili 15,000-15,999)
AMK NITRO MOSTAR
|
|
| 05-12-2005 01:46 PM |
|
 |
Kostur
Member

Status:
|
I 10 sec cars and under
II 11-12sec. cars
III 13-14 sec cars
IV 15-16 sec cars
V 17-18sec cars
VI 19 sec and up
Hvala
Sve si ti ovo lijepo smislio samo mi nije jasno gdje su klase od 12-13, od 14-15, od 16-17 sec????
http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
|
|
| 05-12-2005 03:18 PM |
|
 |
e.bug
Senior Member

Status:
|
I ja sam za to da se stave klase po vremenima
ride it like you stole it
|
|
| 05-15-2005 09:27 PM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Ja nisam za klase po vremenima ,to je ipak SR ili ulična trka pa ko je brži brži je.
|
|
| 05-16-2005 06:22 AM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Ja nisam za klase po vremenima ,to je ipak SR ili ulična trka pa ko je brži brži je.
Upravo... gubi se smisao bilo kakvog sredjivanja kolica za SR i sl
Man maximum Machine minimum
|
|
| 05-16-2005 06:45 AM |
|
 |
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Jednostavno je sve to...
Klase po kubicima---smisao je imati sto vise nabrijan auto,gubi se na masovnosti
Kalse po vremenima---netreba uopste ulagati u auto ali dobija se na masovnosti takmicara
U prvom slucaju kvalitet a u drugom kvantitet...
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 05-16-2005 07:50 AM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
*ebaše nas klase po vremenima u Gorici lopovi sa jačim autima lažiraju vrijeme samo da bi pobjedili.
Te klase jesu popularnije za široke narodne mase ali ipak to nema veze sa pravim SR zato svaka člast momcima iz Gradiške i Mostara za odluku da klase budu po kubikaži.
|
|
| 05-23-2005 09:04 AM |
|
 |
chance
Moderator

Group: Moderators
Status:
|
klasifikacije po vremenima su ok
ali sta ako neko vozi ispod svoje grupe vremena