Post Reply  Post Thread 
Pages (9): « First < Previous 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Next > Last »
Street Race Mostar 2004- link - galerija
Author Message
ThunderBird
Banned

Group: Banned
Status: Offline

Ima danas svakavijeh ljudi... Laughing Laughing Laughing
nebi materu svoju poslusali a ne nekog drugog...

hihi, mi putovali od 01:00 sati i stigli u 09:30 i jos platili kartu..

Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
10-31-2004 05:08 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Flik
Senior Member

Group: Registered

Sve slika sto smo mi sa Pun Gas uslikali ubacili smo u galeriju. Takodjer i filmovi su uploadani. Pogledaj tekst na vijestima za linkove.

The Official Suzie Q Web Page

[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
10-31-2004 05:19 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
elvir
Posting Freak

Status: Away

Postujem sve tvoje razloge Edise za revolt..ali da nisu pitali jesu..tu grijesis

http://www.bhrenaultclub.com
10-31-2004 09:31 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cile
Member

Group:

Kako ko je platio kartu.... petaca ... mnogo kume! Very Happy a zanimljivo da to nije nigdje naglaseno!
Cestitam organizatoru na sasvim solidnoj trci,obzirom da je to bilo prvi put... samo mali propusti u sigurnosti ali da se to srediti.

Mislim da onom mercedesu nisu trebali dozvoliti ponavljanje trke protiv one askone .... ako je ranije i kreno treba ga diskvalifikovati a ne dati mu da ponavlja trku, pa onda ste trebali pustiti da ponovi i ona fabia... i nju ste diskvalifikovali... mislim da je tu veliki minus jer se treba drzati jednog kriterija... mozda je malo amaterski semafor doprinjeo toj situaciji !Dobra je fora ona druga strana staze gdje policije nije dala...setajuci LEDINOM pored staze nasao sam plakatu "MAC" he he he imam i slikicu negdje!

Sve u svemu momci iz mostara su se stvarno potrudili!
PS: propustio sam derbi! **bi ga zijani mi sarajevo!

:) :) :)

This post was last modified: 10-31-2004 10:35 PM by Cile.

10-31-2004 10:28 PM
iceman ze
Senior Member

Vidio sam te Thunder kod ''Maksumica'' , a ja bez jutarnje kafe ....zato i jesi platio kartu puno si se zadrzao.....ja sam zurio da jarana sa GSI-em (bio drugi u klasi do 2,0) prijavim do 08 sati pa sam zato izbjegao redare Laughing

P.S uspio sam se slikati pored tvoje ptice......dok nisu jos krenule guzve,a mogli smo i koju majicu pungas dobiti,jer sam vidio da su se djelile Wink

10-31-2004 10:30 PM
ThunderBird
Banned

Group: Banned

iceman ze Wrote:
Vidio sam te Thunder kod ''Maksumica'' , a ja bez jutarnje kafe ....zato i jesi platio kartu puno si se zadrzao.....

E jebiga, pa morali smo... ja do tada nisam spavao 24 sata a do navece u 8 kad smo stigli kuci citavih 36... kako li sam prezivio nemam pojma.....

iceman ze Wrote:
P.S uspio sam se slikati pored tvoje ptice......dok nisu jos krenule guzve

I sta imas da kazes ? Kakva je uzivo ?

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
11-01-2004 06:18 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

nitro junkie Wrote:
Postujem sve tvoje razloge Edise za revolt..ali da nisu pitali jesu..tu grijesis

koga su pitali?
Daj mi reci ime i da ja to rijesim. Za takve stvari se i ja pitam, i to si mi mogoa reci na stazi kada smo razgovarali

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-01-2004 07:25 AM
Kostur
Member

Edise znam kome je karta naplacena i zao nam je zbog toga, nasa greska priznajem iducu ce put biti sve ok.

Sto se tice ponavljenja utrke Mercedes protiv Ascone, Alen je (vlasnik Asce) pristao da se utrka ponovi inace bi Mercedes ispao ko fisek.

Alen je zato dobio nagradu za fair play, da je bio protiv ponavljanja Merc bi definitivno izletio.

http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
11-01-2004 01:06 PM
dr
Posting Freak

Status: Away

Stvarno je od prisutnih taj gest bio opstepozdravljen.
Vazda je dobro kad moze jos jednom Very Happy

11-01-2004 01:09 PM
vipcronet
Junior Member
**

Edis Jasarevic Wrote:
Ja se mogu samo izvinuti novinarima koji su platili karte. Ocigledno je bio nesporazum sa redarima.

Ma moj edise ma nismo ni mi krivi jer momcima na kartama su stvarno svi vitlali kamerama iskaznicama i sl momci nisu znali gdje udaraju ,znas i sam a kao prvo imali smo akreditacije za najvlene novinare i sl uzvanike,nije bilo zlonamjerno .

Pa mislim na kraju da se treba najaviti i oko 2 novinara a ne 5 ljudi u autima i svi novinari i sl.
Evo da znaju kako je izgledala akreditacija vip

Evo i ja se izvinjavam jos jednom svima ako smo nesto napravili pogresno prema nekima .slobodno javite na mail pucola001@hotmail.com pa da se ubuduce pozovu i uredno posaljemo akreditacije.

Uf ja se napisa pozdrav

11-01-2004 02:29 PM
Pages (9): « First < Previous 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Winner_first_h4h Street Race sezona u BiH je pocela Terminal 1 483 08-08-2008 01:52 PM
Last Post: MAZAMALI
  Mostar 2 2007 odgodjen Fele 24 1,777 02-06-2008 11:07 AM
Last Post: Marsel_320
  Slike: Toronto Motorsports Park - Street Car Nationals BAHbA 10 1,182 11-30-2007 06:40 AM
Last Post: Skyline
  street race 402m - 30.09. prelude za lude 21 1,855 10-09-2007 08:07 PM
Last Post: adnan_17
Icon_question Je li sutra u SA... Street race??? pajero1987 13 1,109 09-18-2007 05:53 AM
Last Post: goran16v

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: