|
Street Race Mostar 2004- link - galerija
|
| Author |
Message |
Ruff Ryders
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Ima li iko zainteresiran za organizovanje ovakvog spektakla u sarajevu, neka se javi...............
ako je moguce da se organitator javi na privat.
|
|
| 11-03-2004 12:03 PM |
|
|
MAZAMALI
Senior Member

Status:
|
imao sam ja i veci al ga skratih a bio je pravi sank
sto se tice lancie spremam ja odgovor na proljece onda cemo odmjeriti snage
i odgovorno tvrdim da cu pobijediti i bmw a
a sto se tice ovoga race a kako i sami znate bio sam organizator pa i nisam trazio neko pobjednicko auto da se prijavim vozio sam cisto iz gusta jer imao sam previse posla oko svega ostaloga
ja volim street race i zivim ga punim
a pobjede i porazi su mi nebitini meni je bitno da se vozi i da ljudi i natjecatelji uzivaju do kraja
http://www.amknitro.com
|
|
| 11-03-2004 12:15 PM |
|
 |
speed_racer
Senior Member

Status:
|
Ima li iko zainteresiran za organizovanje ovakvog spektakla u sarajevu, neka se javi...............
ako je moguce da se organitator javi na privat.
Sramota da se to neodvija u najvecem gradu Bosne
Hyundai Accent 1.5 MPi
|
|
| 11-06-2004 08:09 AM |
|
 |
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
...i da li je neko uspio nabaviti neku tv reportazu i prebaciti u divx?
[205]
|
|
| 11-06-2004 01:15 PM |
|
 |
MAZAMALI
Senior Member

Status:
|
sto se tice sarajeva ja cu pomoci koliko god mogu ako mislite praviti SR naravno da treba ga imati ne samo glavni grad nego u svakom gradu nek bude tako da mozemo i mi imati sezonu u SR ....titaniumboyz i su spremi pomoci ako netko bude pravio SR .....a nas SR u Mostaru ocekujte opet vjerovatno za 1.maj pa eto spremajte bolide 8)
sto se tice snimke sa SR MOSTAR 2004 ni mi je jos dobili nismo ali cim bude ide na nas web u download (isjecemo je na vise komada i skompresirati) pa ko bude zelio nek skida......vjerovatno sad iza vikenda ce biti spremno
http://www.amknitro.com
|
|
| 11-06-2004 02:36 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Postujem sve tvoje razloge Edise za revolt..ali da nisu pitali jesu..tu grijesis
koga su pitali?
Daj mi reci ime i da ja to rijesim. Za takve stvari se i ja pitam, i to si mi mogoa reci na stazi kada smo razgovarali
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-06-2004 08:25 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Ja se mogu samo izvinuti novinarima koji su platili karte. Ocigledno je bio nesporazum sa redarima.
Ma moj edise ma nismo ni mi krivi jer momcima na kartama su stvarno svi vitlali kamerama iskaznicama i sl momci nisu znali gdje udaraju ,znas i sam a kao prvo imali smo akreditacije za najvlene novinare i sl uzvanike,nije bilo zlonamjerno .
Pa mislim na kraju da se treba najaviti i oko 2 novinara a ne 5 ljudi u autima i svi novinari i sl.
Evo da znaju kako je izgledala akreditacija vip
Evo i ja se izvinjavam jos jednom svima ako smo nesto napravili pogresno prema nekima .slobodno javite na mail pucola001@hotmail.com pa da se ubuduce pozovu i uredno posaljemo akreditacije.
Uf ja se napisa pozdrav
ma sve u redu... iskustvo za kasnije. Ubuduce treba napraviti unaprijed online akreditaciju novinara i obavijestiti ih do kada trebaju doci i ko im je kontakt osoba. Nije nikome do 5 KM, ali ljudi imaju neke principe. Ja znam da je to nesporazum, i ja sam se izvinjavao covjeku, jer ovakve se stvari desavaju, i to ne treba niko nikome da pripisuje kao negativnost. I mislim da tja novinar to nece uzeti za zlo.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-06-2004 08:28 PM |
|
 |
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
pa kako stvari stoje, iduce godine minimalno gradiska, sarajevo i mostar - i eto sezone!
[205]
|
|
| 11-07-2004 12:26 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
pa kako stvari stoje, iduce godine minimalno gradiska, sarajevo i mostar - i eto sezone! 
Ako izostavimo styling takmicenja u Beogradu, Novom Sadu i vjerovatno Leskovcu
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-07-2004 07:28 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Ako izostavimo styling takmicenja u Beogradu, Novom Sadu i vjerovatno Leskovcu 
Ja mislim da je cybernck govorio za sezonu na nivou nase drzave.
|
|
| 11-07-2004 11:11 AM |
|
 |
|
|