Thread Closed  Post Thread 
Pages (13): « First < Previous 7 8 9 10 [11] 12 13 Next > Last »
Streetrace Sarajevo
Author Message
ThunderBird
Banned

Group: Banned
Status: Offline

crx Wrote:
Ja sam ulozio 1300 KM samo da napucam auto, naravno da mi je krivo sto se poslije 05.09. nista ne zna. Sad

Što je najgore, nisi jedini... ima nas još koji smo dali i veće svote da "doradimo" auto prije dogadjaja i sad "kita"... jebiga

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
09-20-2004 06:25 PM
Visit this users website Find all posts by this user
tepSIJA
Banned

E jeb ga sada...

e cuj oce da zatvore forum =?.. ako vam se digo Zatvorie ga..

a ja sam se bash nadao ovome SR pravoo ...
bio sam se dogovorio sa rajom da idem , ali jeb ga odgođen i....

a neznam sto ce vam Hayat na SR.. ok ako vam se Digo neka budu tu,,, a ako bude sranja daj neka bude bilo kakav SR u rotivnom mi oganizujemo Roštiljadu na Igmanu Laughing

http://community.webshots.com/user/tepsija_pir
-------------------------------------------------------
Sve sto se desilo u proslosti stvara sadasnjost a ta sadasnjost stvara buducnost.
09-20-2004 06:31 PM
dr
Posting Freak

Group: Registered
Status: Away

chimera Wrote:

Edis Jasarevic Wrote:
adekvatnija mi je staza u Mostaru i zato je to.

Sa onim prilazom preko njive????? Shocked

Prilaz preko njive su vinogradari zatvorili cisternom i ogradom, kako rade svake godine u ovo doba.
(Da mi je znati zasto?)
Ulaz iz Blagaja ili s Bune - putem - kakvim takvim.
Moze i preko Ortijesa al' to je nenalazljivo za one koji nisu ovdasnji koji znaju precice.

Ovo uzgred.

09-20-2004 07:14 PM
Find all posts by this user
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

crx Wrote:
2 Edis

Edise, nemoj da se ljutis. Very Happy Raja se zapalila za street race i istresa se na onog koji im je davao najvise informacija!
To nije razlog za gasenje foruma ili izjave koje dajes u zadnje vrijeme. Treba neko da tebe banuje! Very Happy Super je to sto se trudite da organizujete sve kako treba, ali ipak je cilj da se desi street race, pa (po meni) bolje ista nego nista. Nije vise bitno ni gdje. Nek bude sljedece godine.

Ja sam ulozio 1300 KM samo da napucam auto, naravno da mi je krivo sto se poslije 05.09. nista ne zna. Sad

2 Kostur
Edis fakat ne bi trebao uzimati srcu uvrede na forumu, slazem se, ali to da smo papci nije lijepo od tebe. To si ti nesto poseban, ili mi nismo svjesni tvojih rezultata? Question Question Question

Drago mi je da mislite da je pungas.com davao najvise informacija i da ste bili bolje informisani od strane PunGas.com-a nego od strane AVAZA, Oslobodjenja, lokalnih radio stanica i same FENA-e koja je objavila za trku na Igmanu a da mene niko nista nije pitao. Dakle drago mi je da smo mi medijski jaci od svih gore pomenutih medija koji su kao i pungas.com objavili istu informaciju čak i opsirnije.

to sto kazes da bude sljedece godine-> to ce se sigurno desiti i to minimalno dvije trke-Igman i Mostar. Ukoliko one dobro prodju, ici ce se u druge gradove i vjerovanto napraviti jos dvije trke.

Problem je sto smo mi kasno krenuli i sve to a ljudi kao sto vidite puno ocekuju od nas. Treba da prvo shvatite da mi ne mozemo sami sve to pregurati preko ledja. Za SR u Sarajevu, mi smo se trebali pojaviti kao suorgnizatori za Hayatom, a nasa uloga je bila da obezbijedimo svojim poznanstvima neke kadrove, te da narpavimo pravilnike, a ja da komentarisem sve i to i popratim sa vijestima i slikama na PunGas.com.-

Ma koliko ja zelio ja se nisam mogao niti smio petljati u druge poslove organizacije. Toje bilo na Hayatu.

E sada je druga prica za trku u Mostaru- tu su glavni organizatori momci iz mostara, AK Hota Racing PunGas.com i na kraju Hayat kao suorganizator.

E zasto Hayat?
Vidim da se na tome lome koplja uglavnom.
Evo zasto- Hayat ce uplatiti oko 4000 KM u organizaciju. Radice direktna prijenos i objavljivati reklame za SR. Sve pod uslovom da ga bude, a ja sada nema nikakve volje pored svojih problema da ganjam to.

SR nije jeftin, iako vecina misli da jeste. Ako cemo raditi SR onda ga makar priblizno moram napraviti kako treba. To ne znaci da cemo ganjati nivo SR u hrvatskoj, jer za to nemamo sanse.. i Njima je trebalo tri godine da dodju na ovaj nivo.

Zasto je bitan dakle Hayat- dakle osim sto ce dati 4000 KM sto je znacajna suma, Hayat ce reklamirati SR ( a sekunda reklame je oko 40 KM), samim tim, lakse ce se doci do ostalih sponzora koji ce sufinansirati odrzavanje trke tako sto ce se na SR reklamirati jer znaju da imaju TV prijenos koji im garantuje medijsku paznju i njihovu prezentaciju.

AKo nemas prijenosa sta ti mozes dati nekom sponzoru iliti oglasivacU?
Ceradu na stazi koju ce vidjeti par hiljada ljudi.. koji ce ti normalna biznismen dati za to par hiljada KM?

Ali ako mu kazes da ce biti TV prijenos pa da ce njegovu reklamu vidjeti putem prijenosa par stotina hiljada ljudi ili milion ljudi to je vec druga stvar.

nadam se da sam pojasnio neke stvari.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
09-20-2004 07:37 PM
crx
Member

Ma jasno,

Problema ima i uvijek ce biti, svaka cast na borbi!

Raju ne treba podgrijavati bezveze, objavljujte samo 100% provjerene informacije. Vidis na forumu ljudi su ulozili i vise love, i ko je malo temperamentniji Mad *ebi ga pukne mu film.

Eto sad znamo da postoje planovi za sljedecu godinu u slucaju da Mostar propane.

Pozdrav Very Happy

09-20-2004 08:52 PM
rpm
Banned

De ba ljudi sta se vise prepirete, ako ovako nastavimo umjesto SR organizovacemo ulicnu tucu, boks mec ili nesto slicno, pa ko koga.

Nije mala stvar organizovati ni prvacice da idu na izlet a ne SR.

A to sto Edis hoce TV prenos je skroz uredu. U ovoj drzavi auto sportu se ne poklanja nikakva paznja, a vidite li vi koliko nas automobilista ima. Edis valjda hoce TV prenos zbog toga, jer je vise krajnje vrijeme da se ljudima poput nas da vise prostora u medijima. Ovaj prenos treba svima nama, da se privuce sto vise ljudi na taj dogadjaj i da se vec jednom zna za nas i kakvi smo, jer u ocima obicnih gradjana mi smo divljaci koji pale gume iz bijesa i ugrozavaju tudje zivote, red i mir itd...

A vi sto ste ulozili lovu u auta nemojte zaliti, to nece propasti i daj vec jednom nemojte kritikovati Edisa nego mu pomozite, ako nista ohrabrite ga da nastavi dalje, ovako mu samo otezavate

Pozdrav svima
Wink Laughing

09-21-2004 11:25 AM
ThunderBird
Banned

Svi ga pogrzavamo ali je trebalo da se zna da od toga nema nista a ne da nas jehebavate... hehehe Wink

Edise... samo polako

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
09-21-2004 12:06 PM
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

ma sve je to dobro...
Edis se malo previse zaletio,ali nista nije izgubljeno,sad bar zna kakvi su problemi i drugi put vjerovatno nece praviti iste greske.
Stvarno mu treba dati svu mogucu podrsku jer malo ko zna kako je tesko tako nesto organizovati,samo hrabro...

http://www.smchiptuning.com
09-21-2004 02:42 PM
Sike
Posting Freak

Laughing

09-21-2004 03:57 PM
speed_racer
Senior Member

he

Sike Wrote:

Laughing

Hyundai Accent 1.5 MPi
09-21-2004 04:34 PM
Pages (13): « First < Previous 7 8 9 10 [11] 12 13 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  7 Juni 2008 - Bor 201 Streetrace... 1-na-1.com 6 385 05-30-2008 11:24 AM
Last Post: Skyline
  402 sarajevo night man 20 1,366 07-18-2007 09:12 AM
Last Post: Lage- alijas240Z
Winner_first_h4h Video Snimci takmicara u 402 Streetrace Sampionatu 1-na-1.com 0 787 07-17-2007 01:11 AM
Last Post: 1-na-1.com
Icon_question Streetrace 402 cata 4 964 07-12-2007 09:05 AM
Last Post: pajero1987
  Streetrace ili Dragrace? HONDA 12 698 04-29-2007 12:19 AM
Last Post: dr

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: