|
Streetrace Sarajevo
|
| Author |
Message |
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
stvarno ne kuzim sto vam je zapelo s tim trkama?trebao bi nas edis vise o tome obavijestit.ako nas obavijestis posle 5-tog pa kad vo to planirate?jer iduci vikend je vec polovica mjeseca...
nisam brz ali ipak?
|
|
| 09-02-2004 05:50 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
stvarno ne kuzim sto vam je zapelo s tim trkama?trebao bi nas edis vise o tome obavijestit.ako nas obavijestis posle 5-tog pa kad vo to planirate?jer iduci vikend je vec polovica mjeseca...
jebemu mazter nisam ja vidovit.. radi se na novoj organizaciji... kada bude tacnih i definitivnih infromacija objavicemo to.. do tada zao mi je.. nema nikakvih vijesti.. ja ih necu sada izmisljati
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-02-2004 05:57 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
znam ja da to nije lako organizirat,sve razumijem brate ali naduvaste sve to .a sad niko da spomene nista.niste trebali tako najavljivat.
nisam brz ali ipak?
|
|
| 09-02-2004 06:06 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
jok eto.. trebali smo cekati da nas neko pita hocemo li mi to raditi.. trebalo smo sve napraviti i onda gledati na cestu da vidimo hoce li ko naici slucajno na streetrace.
ogromno interesovanje za trku je samo potvrda da smo uradili odlican posao po pitanju marketinga... rekao bih i preodlican jer upravo zbog toga sada imamo probleme u organizaciji.
Ja novih informacija nemam.. i nije sve do menem nego i do hayata.. mozete se i njima malo obratiti na sport@ntvhayat.com
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-02-2004 06:10 PM |
|
 |
MAZAMALI
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
ma pusti ovo edise polako ti napravite to kako treba pa makar bilo za novu godinu u 00.00 bas bi ludo bilo hihih
zezam se nego da ti kazem ako ce ti sta pomoci pogledaj onu temu glasanje za klase
napravio sam neke kako bi to moglo izgledati, pa ako mozes se sta pomoci od toga
eto toliko pozdrav od TITANIUMBOYZ
ako sta treba zovi dolazimo za sat vremena
http://www.amknitro.com
|
|
| 09-02-2004 09:40 PM |
|
 |
dr
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
Za sat i 25 min.
Treba se i popet' jos.
|
|
| 09-02-2004 11:20 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
danas je bio sastanak sa marketinskim sluzbama. Iako je odluka trebala biti donesena danas, cini se da ce se morati sacekati jos najduze dva dana.
Vjerujte da odlaganje i sve oko toga nije do nas, nego do drugih ljudi.
|
|
| 09-06-2004 01:25 PM |
|
 |
rpm
Banned
Status:
|
Pa do koga je
Murija ili Hayat
|
|
| 09-07-2004 10:21 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
|
|
| 09-07-2004 12:10 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Obavjestavam racere, da smo dobili sve potrebne dozvole za odrzavanje utrke ubrzanja STREETRACE SARAJEVO.
Trka ce biti odrzana 27.08 i 28.08 na Igmanu, (Malo i Veliko Polje).
Klase po kubikazi: do 1300, od 1300 do 1600, od 1600 do 2000, i preko 2000.
Proces podnosenja prijava pocinje naredne sedmice..
Broj ucesnika ce biti ogranicen na 80 takmicara.
Kao sto smo i obecali, direktan prijenos finala u subotu na NTV Hayat, a vidjet cemo da ide i preko Mreze Plus
Detaljnije u toku sutrasnjeg dana.
Ovo je bilo 13.07 a sad je 07.09.... Pa oce li biti ista ili neće da znamo... Mi fino sve spremili i kontali doć kad ono šipak...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 09-07-2004 06:04 PM |
|
 |
|
|