|
Sumi koristi Masine pneumetike
|
| Author |
Message |
E30
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Sumi koristi Masine pneumetike
hehe, cuj mnogo je nepravde u svijetu, ako je on tvoj favorit ok, ali ako neko ima vise potencijala za buducnost sto ga gusiti, e zato sto je publika uz ferrari jednim velikim dijelom zbog šumahera.
pare sinko pare kakva voznja (sumi je gigant) ali svako ima svojih 5 minuta, samo neko bi volio da ima produzetak pa jos jedan i jos jedan... naravno ne mislim na šumahera njemu je pun *urac svega sigurno (on je samo veza izmedzu fanova i tima i sve ide na njegov teret), jer je i on nekada bio na pocetku karijere pa sigurno zna kako je kada ti se neda prilika, sigurno kada sidze iza podijuma onako se vise ne smijesi.
zato se kaze nicija nije do zore...
ja sam se bavio sportom i znam kako se namijesta i gusi talenat, pa ovo nepisem bezveze.
Heheh, možda sam trebao da napišem da sam navijač Šumahera od 1995 godine (vjerovatno znaš za koje je timove Šumi tada vozio), a čitavo vrijeme navijam za momčad ferrarija. E sad, kada bi Šumaher prešao u novi tim ja bi i dalje navijao za Šumija, zato što mislim da je ubjedljivo najbolji vozač današnjice.
Što se tiče talenata u pravu si, al obrati malo pažnju na istoriju Šumija. On je živa legenda ili ga volite ili ga mrzite
This post was last modified: 05-10-2006 04:47 PM by E30.
|
|
| 05-10-2006 04:44 PM |
|
|
Haris
Member

Status:
|
Ma gluposti su ovo oko korištenja tuđih guma, nemojte se provaljjivati, neko je ranije objasnio kako to ide ijednostavno nije moguće to tek tako "provući"...ko' da bi svi onda igrali pošteno, a samo Ferrari varao...
Umjesto da se ovakve stvari bespotrebno izmišljaju, bolje je da Renault i McLaren prione na posao jer je Ferrari počeo odmicati...a ne želimo 2004. (ha ha, kako kome)
Here you can enter a short message which will automatically be appended to the bottom of your posts.
|
|
| 05-10-2006 06:52 PM |
|
 |
edinko
Posting Freak

Status:
|
hehe, cuj mnogo je nepravde u svijetu, ako je on tvoj favorit ok, ali ako neko ima vise potencijala za buducnost sto ga gusiti, e zato sto je publika uz ferrari jednim velikim dijelom zbog šumahera.
pare sinko pare kakva voznja (sumi je gigant) ali svako ima svojih 5 minuta, samo neko bi volio da ima produzetak pa jos jedan i jos jedan... naravno ne mislim na šumahera njemu je pun *urac svega sigurno (on je samo veza izmedzu fanova i tima i sve ide na njegov teret), jer je i on nekada bio na pocetku karijere pa sigurno zna kako je kada ti se neda prilika, sigurno kada sidze iza podijuma onako se vise ne smijesi.
zato se kaze nicija nije do zore...
ja sam se bavio sportom i znam kako se namijesta i gusi talenat, pa ovo nepisem bezveze.
Heheh, možda sam trebao da napišem da sam navijač Šumahera od 1995 godine (vjerovatno znaš za koje je timove Šumi tada vozio), a čitavo vrijeme navijam za momčad ferrarija. E sad, kada bi Šumaher prešao u novi tim ja bi i dalje navijao za Šumija, zato što mislim da je ubjedljivo najbolji vozač današnjice.
Što se tiče talenata u pravu si, al obrati malo pažnju na istoriju Šumija. On je živa legenda ili ga volite ili ga mrzite 
ako nisi primjetio da branim sumahera, i objasnjavam njegovu ulogu u timu ferrarija. za svaki slucaj sam ti boldirao neke se stvari podrazumijevaju kontas nemoram ih posebno naglasavati
edinko
|
|
| 05-10-2006 06:56 PM |
|
 |
samo cool
Member

Status:
|
Ja mislim...
Skyline je za sve kriv
ovo+ono=ovoono
ukratko
|
|
| 05-10-2006 07:28 PM |
|
 |
Bojana Tufegdzic
Member

Status:
|
Ma gluposti su ovo oko korištenja tuđih guma, nemojte se provaljjivati, neko je ranije objasnio kako to ide ijednostavno nije moguće to tek tako "provući"...ko' da bi svi onda igrali pošteno, a samo Ferrari varao...
Ja bih samo napomenula da niko nije napao Ferrari da je to uradio, vec da je ta informacija pustena u etar i sta vi mislite o tome? To je bila sustina teme, a ne odbrana Ferrarija po svaku cenu. Ja bih te Harise, samo podsetila da je to isto radjeno 1997. godine kada je drugi vozac, tacnije sluga u Ferrariju bio Eddie Irvine!!! O tome je vrlo opsirno svojemvremeno AUTOSPORT vrlo ugledan casopis u svetu F1 pisao. Ako se ne varam imam negde te tekstove, nece mi biti tesko da ih skeniram i da ti pokazem. Dakle, tako je bilo. Ja ne bih da instistiram na tome, ali cu ti reci jednu vaznu stvar, oni su to radili i zbog toga me informacija nije iznenadila. I jednostavno, kada neko napravi takav prestup nikada ne mozes 100% da se oslonis i kazes: "E, nisu!". Otkud znam, mozda i jesu, jer znam da su tako nesto probali i nisu bili kaznjeni. Mozda su i drugi, ni to ne osporavam, ali za druge nisam cula. Za Ferrari jesam. Eto, nadam se da sam jasnija.
Umjesto da se ovakve stvari bespotrebno izmišljaju, bolje je da Renault i McLaren prione na posao jer je Ferrari počeo odmicati...a ne želimo 2004. (ha ha, kako kome)
Mislim da su Reno i Mclaren bespotrebno uvuceni u raspravu, jer oni i nisu izbacili tu informaciju, niti se timovi uopste bave "bespotrebnim izmisljanjima". Treba da prionu na posao naravno i da posteno odradjuju svoj deo posla kao i do sada.
|
|
| 05-10-2006 08:16 PM |
|
 |
Dr.MTh20
Junior Member

Status:
|
Pare pokrecu svijet pa tako i skandale!!!!
|
|
| 05-10-2006 08:36 PM |
|
|
edinko
Posting Freak

Status:
|
Ja mislim...
Skyline je za sve kriv
ovo+ono=ovoono
ukratko 
edinko
|
|
| 05-10-2006 09:30 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Ja mislim...
Skyline je za sve kriv
ovo+ono=ovoono
ukratko 

Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 05-10-2006 09:47 PM |
|
 |
chance
Moderator

Group: Moderators
Status:
|
ma ovo je samo mazanje ociju....
pusti se ovakva prica, raja sva gleda u gume cije su.... a ono tamo sumaher obukao zabranjene aerodinamicke gace, s kojima skida 1 sec po krugu, ali to niko ne gleda, jer svi gledaju u gume....
iako ne gotivim sumahera i ferrari, ne vjerujem da su toliki hajvani, da bi se zezali sa pravilima kad je to lako provjeriti i dokazati...
Don't make me release the flying monkeys!
|
|
| 05-11-2006 07:27 AM |
|
 |
Bojana Tufegdzic
Member

Status:
|
Jok nisu...za pobedu i rodjenu majku bi prodali, ali nema veze