|
sutra u Sarajevu...
|
| Author |
Message |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered
Status:
|
RE: sutra u Sarajevu...
Ne bih, da nas ko po putu strpa u vreo čaj...
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 11-07-2007 08:33 AM |
|
|
Fele
Posting Freak

Status:
|
Gdje dodje ta Austrijska ambasada?
Dzidzikovac, odma do Francuske Ambasade...kad se spustis niz kosevsku od II gimnazije, pa lijevo ono gore kod parkica...
Nisam znao da je tu, a u komsiluku mi je znaci
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 11-07-2007 09:06 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Haj majke ti izadji na balkon i drekni se IMA LI OVDJE TUZLAKA??? ili bolje nemoj ko zna koliko ih je doslo po vizu...probaj samo sa FAYAAAAA
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-07-2007 09:12 AM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
hahaha, pa on je doso po vizu, a ja sam trebo onako bezze...al et mrsko mi bilo u 4 ustat, pa nisam ni doso...haha
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 11-07-2007 09:15 AM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Haj majke ti izadji na balkon i drekni se IMA LI OVDJE TUZLAKA??? ili bolje nemoj ko zna koliko ih je doslo po vizu...probaj samo sa FAYAAAAA
Evo sad sam i niko nista
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 11-07-2007 09:24 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma vidis da ovaj srednjoskolac nije ni dosao...izradio nas...e da sam izasao a nije te bilo vec bi ti vizu za Kambodju ovjerio...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-07-2007 09:57 AM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
pa ima onaj fakultetlija, ako nema srednjoskolac...hahaha
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 11-07-2007 10:24 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Nemoj se sada vaditi preko tudjih ledja...
|
|
| 11-07-2007 11:16 AM |
|
 |
faya69
Senior Member

Status:
|
ma raja ba...zavrsio sam ja to jutros zacas...sumnjam da bi iko tad na kafu... sto me *ebeno iznenadilo...iso sam jos nesto tu 50m nize iskopiro (20tak strana) i popunio nesto i zavrsio za 30-45 min....za nepovjerovat...ustvari od scega ovog ono bas u redu pred ambasadom 2min....a ljudi su mi navikali jebote da se cijeli dan ceka....ja nisam planiro tako brzo zavrsit, a da jesam pao bi onda dogovor za kafu...nego et buraz je mislio iz onako zjalat pa bi on imo vremena...al drugi put, sto da ne, draga srca...ona Corsica jos bolje uzivo izgleda....
pozz
...nije bila lijepa, al imala je para...dakle, bila je simpaticna....
|
|
| 11-07-2007 03:14 PM |
|
 |
|
|