|
SVI STE VI PI`KICE
|
| Author |
Message |
OBAVESTENI
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
SVI STE VI PI`KICE
Ovo se prvenstveno odnosi na motoriste-trkace ( automobilisti su se vec dokazali).
O cemu se radi{
Nakon raznih pokusaja da se organizuje prvenstvo BiH u motociklizmu, i kada je napokon jedno takvo raspisano- dolazi do raznih odustajanja, sto me je kao vrsnog posmatraca revoltiralo i natjeralo da o svima njima iznesem svoje misljenje,
Pocecemo od najprepotentnijeg- Bobana Lazica
Ponasa se kao Sampion a vozi ko baba. na*rkao je motor, trenira ko lud a rezultata nigdje i stalno svima soli pamet, i po starom obicaju svima prijeti da ce ih pobijediti u Banja Luci. *eronja jeste al ce ipak doci na trku. *eronja
Jovic Radivoj- maneken. Bolje prvi u selu nego drugi u gradu. Postavio je bosanski rekord u Zaluzanima i kulira. Ne zna da ce ga u trci stranci pojesti, a bogme i poneki domaci takmicar. Umjesto da odvoza jos koju trku- AlpeAdria, prvenstvo SCG i nesto nauci on se boji reakcije okoline jer vise nece biti najbrzi. On to vise i nije. Otreso ga Majkic na grobniku.
Nadan-Trenira Banja Luku kao LUD i dobro vozi 1`18``.
Vozio prvu trku u Srbiji kao BABA pretposlednji zavrsio. Totalno se razocarao,nece da vozi prvenstvo BiH. Realno gledajuci nije ni imao sanse. Dobar je samo za zadnjaka. P`CKICA
Bojan Majkic- Za pocetnika vozi dobro. Odvozao je dobro proslu trku u BL i poslednju u Vrscu. Medjutim polako preuzima sve funkcije u klubu i oce da se za sve pita on. Umisljeni Sampion. P`CKICA
Ugljo, Dragan Ljubinkovic. Prije dvije sezone se takmicio u Yugi i vozio relativno dobro. Ni sa kim se nije trkao nego se vozikao sam, Umislio je da ima kapaciteta za Sampiona. Kako cujem nece vise voziti trke, pa cak ni Banja Luku- prepao se sam sebe, P`CKICA
Haris-Sminker- vozi samo grobnik i to dobro. Ostale staze nisu vrijedne njega. Doduse nije nikad na njima ni vozio. Boji ih se , a bogme i konkurencije- P`CKICA.
Bojan Carinik nece da vozi jer su drugi, kako on cuje na*rkali motore.
P`CKICA , al dobro vozi za svoje kile.
I ostale p`ckice koje polako odustaju, sto domace sto one koje zive u inostanstvu. Sami ce se prepoznati ako ne dodju.
Dodje mi da i ja kupim motor, godine su kriticne, i da pokazem sta je prava voznja.
P.S. Izvinjavam se ako sam koju p`ckicu izostavio.
Nemojte me demantovati nego dodjite i pokazite se
|
|
| 05-25-2005 03:20 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
ne ulazim u raspravu ali kada neko za nekoga drugog tvrdi da je p****, a onda se ne potpise svojim imenom, onda je on za mene dva puta toliko p****
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 05-25-2005 03:47 PM |
|
 |
@nte
Junior Member

Status:
|
Obavesteni!!! Ovakve gluposti moze napisati samo p***ica kojoj u "location" stoji "pored staze" jer na stazu ti sigurno ne smijes. hihihihi
|
|
| 05-25-2005 08:15 PM |
|
 |
Potential Bad Boy
Member

Status:
|
Svako ima pravo da vozi kako hoće i gdje hoće, a s obzirom na cjelokupnu trenutnu materijalnu situaciju trebamo biti srećni da će se trka uopšte održati.
I ZAR SU BITNI TVOJI KOMENTARI KO JE KAKAV.
KAKAV SI TI "OBAVEŠTENI"
NAJBITNIJE JE DA SE TRKA ODRŽI, DA DOĐE ŠTO VIŠE ZALJUBLJENIKA U BRZINU I DA SE DRUŽIMO.
Takvi smo mi ljudi, najlakše je kritikovati i pljuvati po drugima.
*VIDI SE DA SI NEKI BOLESNIK-KOMPLEKSAŠ, samo stojiš kraj staze i tražiš manu drugima*
ZAŠTO SE NEKO NE SJETI PA DA NEKU DOBRU IDEJU NA OVOM FORUMU KAKO JOŠ BOLJE POPULARIZOVATI OVAJ SPORT U BANJA LUCI.
MNOGO JE TRUDA ULOŽENO DA BI SE POKRENULO NEŠTO U VEZI MOTOCIKLIZMA U BANJA LUCI I JOŠ UVIJEK SE BORIMO KAO LAVOVI DA SVE TO ISPADNE KAKO TREBA, DA DOĐE ŠTO VIŠE VOZAČA SA SVIH STRANA i onda se nađe pametnjaković kao ovaj da iznese svoje mišljenje. Vjerovatno nikako drukčije i ne može skrenuti pažnju na sebe već pljuvanjem po drugima.
SVI ONI TO RADE IZ LJUBAVI PREMA TOM SPORTU (svi znamo da tu para nema) PREMA TOME:
POZDRAVLJAM SVE UČESNIKE U ŠAMPIONATU KOJI PREDSTOJI I ŽELIM SVIM VOZAČIMA SUNČAN DAN I VOŽNJU BEZ PADOVA.
POZDRAV
MK MARŠAL
http://www.mcmarshal.com
|
|
| 05-26-2005 04:41 AM |
|
 |
bojan-m3
Junior Member

Status:
|
Za ove ne potpisane Miseve nemam komentara, osim da ako misli da zna bolje neka dodje i otrese nas sve a ako ne neka mi ga duva......
http://www.mcmarshal.com
|
|
| 05-26-2005 07:22 AM |
|
 |
Igor
Member

Status:
|
*eronja neobavješteni, možda bi mogao da pomogneš umjesto što kenjaš.
Potential bad boy ti je lijepo odgovorio,para tu nema tako da ljudi
koji su dovoljno zaljubljeni u motociklizam voze onoliko koliko im finansije dozvoljavaju.Često su to momci koji su zapostavili sve drugo
da bi se posvetili trkama.Misliš li da je lako kupiti motor od 20-30 hiljada i gume od 300 evra svaki vikend u zemlji u kojoj je prosječna plata 400KM? Činjenica je da ti svi ti momci koje si naveo ne treniraju niti približno toliko koliko bi trebali.Grobnik i Zalužani su jedina ekonomski dostupna trkališta. Niti jedan od navedenih nije iskompleksiran (što ti sigurno jesi) da nebi vozio bilo koju evropsku trku.Nađi sponzora koji će da finansira odlazak u inostranstvo bilo kojeg od njih svi će objeručke prihvatiti.Jedini koji uspjeva otići vani je Bobanov tim i svaka im čast na tome.Dao bog para (a biće zdravlja) da svi uspiju pripremiti motore po SBK ili bar STOCK specifikacijama.Mislim da Majkića momci u Maršalu smatraju pokretačem kluba i sasvim sigurno je jedan od ljudi bez kojeg od pravih trka,a pogotovo prvenstva BiH nebi bilo ništa jos dugo vremena.
PS.Mislim da se ovo neko samo ružno našalio jer teško da neko normalan može imati tako negativno mišljenje.
|
|
| 05-26-2005 08:39 AM |
|
|
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
|
| 05-26-2005 09:35 AM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
DA NIJE MOMAKA KOJE SI GORE POMENUO TI NE BIH IMAO RAZLOGA DA BUDEŠ PORED STAZE. 8)
|
|
| 05-26-2005 12:49 PM |
|
 |
Kime
Member

Status:
|
A gdje je u tome svemu jagnjetina...........
..................................................
cuga i pice......................
P.S.Jarane eto nas iz Minhena u petak pa gledaj da nas svrstas u
neku od ovih tvojih grupa: P**kice , S*eronje i Manekeni...
|
|
| 05-26-2005 02:10 PM |
|
 |
Boban
Junior Member

Status:
|
Dugo sam razmisljao da li da odgovorim, mozda i zato, bar sto se mene tice tu i ima malo istine. Treniran dosta, vec sam stukao 6 pari guma i isto toliko hijlada ojrova, a postigao nisam nista. Bar sto se mojih ambicija tice. Razmisljao sam cak i da odustanem nakon trke u Zaluzanima. Ipak necu. Moj najveci uspjeh su Sinisa Jovanovic i Veljko Vidic, koji osvajaju bodove i pehare na medjunarodnoj sceni.
Na kraju, koliko dobijamo para od saveza i sponzora, dobro ikako i vozimo
|
|
| 05-26-2005 06:37 PM |
|
 |