Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 [2] 3 4 Next > Last »
tamna stakla...
Author Message
dado307
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: tamna stakla...

i pajero, kakva je to Q7ica od 80 000 KM molim te? auto je novo, znaci iz salona... i cijena u asi iste te q7ice 3.0TDI s njegovom opremom + xenoni, koza i tamna stakla 147 000KM... a on je platio auto 113 000...ti bi dao 34 000 vise za to... bez uvrede, ali nisam od tebe ocekivao ovakav odgovor... toliko... pozdrav

10-26-2007 11:41 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Ma sta se odmah ljutis...samo mi nije bilo jasno. Prvo nikad ne gledam auta skuplja od 20-30 000 jer dotle mogu sebi priustiti sve preko samo su pusti snovi. Koliko kosta Q7 ili nesto slicno nemam pojma to sam onako lupio...Sve to stoji oko zatamljenja ako zatamljenje kosta 30 000??? Ili je to u paketu sa xenonima i kozom???

Opet ti ponavljam...nemam pojma koliko sta kosta samo mi nije bilo jasno da neko moze dati brdo para (kesa ili kredita) za auto na koje kasnije hoce folije??? Ali ako to kosta toliko zasto ne??? Probaj na ciglanama, jedno vrijeme su se vrtili leci po gradu sa njihovom firmom i laserskim postavljanjem folija. Nemoj sta zamjeriti...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
10-26-2007 01:08 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status: Online

ma nije mi jasno sta cemu na takvom autu folije, iliti zatamljena stakla.
c c c
Ja bi bio ponosan da me neko vidi u takvom autu i da raja pari oci odlicnom unutrasnjocu Q7, ne kontam zasto bi nesto tako lijepo i mocno sakrivo.

Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
10-26-2007 01:15 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
dado307
Member

Heh ma pajero drug ne ljutim se nego me iznenadio tvoj komentar... nemoj ni ti sta zamjerit... pa eto, uglavnom koza, xenoni, tamna stakla i mozda jos pokoja djidja izadje tih 34 000 maraka... po meni se to ne isplati nikako, mislim xenone ugradi za 5 glava, koza je sranje, a i stakla mozda extra zatamnit komplet za 500 KM... i njegov stari nije budala covjek da za isto auto sa par djidja vise da 30ak hiljada maraka vise... neki su me iznervirali s komentarima...
@ja_i_moj_gti
heh ma prijatelju, ne bih ga ni ja zatamnio al eto, on kaze da mu puno ljepse izgleda...
@pajero, znas li tacno gdje to dodje na ciglanama? adresa, neki broj telefona nesto??
pozdrav

10-26-2007 02:37 PM
pajero1987
Posting Freak

Ma nemoj da te iznenadjuje...svima je pravo cudno da neko da brdo para i onda stedi na "glupostima"...Ali ako je 30 000KM samo te gluposti, onda me ne cudi sto trazi "sa strane"...Jer ipak nema te folije i te koze ni xenona da vrijede 30 000KM...pa to ti je da jos kupis dobro auto da imas "oko kuce"...

Raspitam se pa ti javim...Imao sam negdje letak...a za Champion u papagajci predpostavljam da znas...oni momci sto rade na Otesu...Pozdrav...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
10-26-2007 05:00 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators

ova cifra od 30.000KM nadgradnje u audiju pravi nas u usa obdanistem kako se otima u sarajevu ... wow golemo

manijak ne moze biti svak
10-26-2007 05:53 PM
dado307
Member

opet nemojte me pogresno shvatit, nisam ja rekao da je samo ta oprema ukljucena u tih 30 000, mozda tu ima jos ponesto, al to covjeku nije potrebno i nece da daje toliko vishe para... znam za njih, al njega bas to lasersko interesuje, a neznam bas da oni rade lasersko u papagajci

10-27-2007 09:25 AM
pajero1987
Posting Freak

Ja sam te skontao...NE MOZES uzeti samo tamna stakla nego MORAS uzeti citav paket opreme xy u kojem dodje jos bruka ne bitnih stvari i to sve zajedno moras platiti 30 000??? Je li tako???

U papagajci nisu radili lasersko sto ne znaci da ne trebas pitati da li sada rade ili znaju nekoga ko radi...

10-27-2007 09:36 AM
daki
Posting Freak

Recimo, logicno objasnjenje bi moglo da bude, da je cobjek nasao auto na INO stoku koje su mu dopremili za cca 10-15 dana umjesto prosjecnih 90 dana, i ima sve osim tamnih stakala, da nebi cekao djabe, lakse mu je postaviti.

BTW reci drugu, djabe mu kako se zatamni, idalje ce imati problem, po zakonu nesmije biti nista, tj smiju homologirane folije, ali iza ledja vozaca, tj B stubova.

Moj savjet Llumar.

10-27-2007 09:51 AM
Hybrid
Posting Freak

mislim da nece moci ugraditi xenone naknadno...software nece dozvoljavati, znam da na novom ML-u ima problema s tim...

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
10-27-2007 02:16 PM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  STAKLA Most Wanted 53 2,913 12-24-2005 02:07 AM
Last Post: Most Wanted
  Tamna stakla invisible 79 5,750 09-20-2005 03:23 PM
Last Post: daki

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend