Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
tamna stakla...
Author Message
dado307
Member

Group: Registered
Status: Offline
tamna stakla...

Prvo da pozdravim sviju, nisam bas tako aktivan na forumu, ali pratim redovno... naime, znam da je tema prepishana milion puta, ali nigdje nisam nasao ono sto me interesuje... prijatelj mi je uzeo audija Q7, i hoce da zatamni stakla... on kaze da je cuo da negdje rade lasersko zatamnjivanje, jer nebi radio folije zbog murije... ako neko zna nesto o tome, bio bih zahvalan da mi kaze... i po mogucnosti da se radi u sarajevu... ako ne, onda ce folije, i koje su mu najbolje da uradi... pretpostavljam llumar... hvala svima unaprijed...

10-25-2007 09:02 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fele
Posting Freak

RE: tamna stakla...

Cuo sam da ima u Sarajevu ovo laserski, ali gdje tacno nebih ti znao reci, provjerim ti, znam da je jaran spominjao, cini mi se negdje na ciglanama ili kosevskom.

FK automotive - prodaja - Pioneer

10-25-2007 09:05 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
dado307
Member

e to drug, ako mozes saznaj mi to molim te... pozdrav

10-25-2007 09:20 PM
prelude za lude
Posting Freak

Nemoj se ljutiti, ALI prijatelj ti je kupio Q7 i sad bi folije na njega.Pa ne mogu da vjerujem. Pa sto ne kupi originalna tamna stakla!!??

HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
10-25-2007 10:27 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators

prelude za lude Wrote:
Nemoj se ljutiti, ALI prijatelj ti je kupio Q7 i sad bi folije na njega.Pa ne mogu da vjerujem. Pa sto ne kupi originalna tamna stakla!!??

stedna varijanta

manijak ne moze biti svak
10-26-2007 02:26 AM
pajero1987
Posting Freak

prelude za lude Wrote:

Dobro pitanjeeee??? Kako neko moze dati 80 000KM i onda postavljati folije....laserski ili ne???

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
10-26-2007 07:35 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

pajero1987 Wrote:

prelude za lude Wrote:

Dobro pitanjeeee??? Kako neko moze dati 80 000KM i onda postavljati folije....laserski ili ne???

Nije mu se moglo uklopit u kredit.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
10-26-2007 07:45 AM
Smokey
Member

Sto ne bi mogo?Njegov auto, njegove pare, njegov izbor.....

10-26-2007 08:22 AM
pajero1987
Posting Freak

Ima i ta mjesta...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
10-26-2007 08:27 AM
dado307
Member

prvo pustite se tih glupih pitanja molim vas i vrijedjanja... covjek je dao audija 4 s line kojeg su procijenili na 59 000 KM i 54 000 kesha... toliko o kreditima... drugo, sto bi davao ASA autu nekih 30 000ak hiljada maraka vishe, da bi mu jos dosli xenoni i tamna zadnja stakla... kolika je cijena njegove Q7ice sa xenonima, kozom i tamnim staklima (od onoga sto mu fali) u asi... auto je uzeo preko inter auta u tuzli da bi ga izasao jeftinije bez tih nekih djidja, koje audi i onako precjenjuje, a zamislite na takvom autu... da li bi vi mozda to uradili da imate neznam koliko para? i uopste nije tema je li auto uzeto na kredit, i sto nije uzeo ovo sto nije ono... sto neko rece njegove pare njegov izbor... fino me zamolio da pitam na internetu za LASERSKO zatamnjivanje... a sto nebi stavio folije na Q7??? mislite da su ovolike Q7ice u gradu fabricki zatamnjene? da kako da ne... i molim bih vas jos jednom bez glupih odgovora i zakljucaka, ako imate neku informaciju jos jednom cu bit zahvalan, ako ne, nikom nista.. hvala

10-26-2007 11:37 AM
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  STAKLA Most Wanted 53 2,993 12-24-2005 02:07 AM
Last Post: Most Wanted
  Tamna stakla invisible 79 5,846 09-20-2005 03:23 PM
Last Post: daki

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend