Post Reply  Post Thread 
Pages (8): « First [1] 2 3 4 5 Next > Last »
Tamna stakla
Author Message
invisible
Member

Group: Registered
Status: Offline
Tamna stakla

Namjeravam zatamniti stakla, pa me zanima sta i kako ?

Znam za folije, prije sam radio sa folijama, ali se uvuce vazduh u stakla na prednjim vratima, ako drzim prozor otvoren... Pa me zanima, ima li nekih "specijalnih" fora oko zatamnjivanja, sta i kako ?

One folije sa auto-pijace bas i nisu nesto kvalitetne...

Keep it clean !
04-04-2005 06:32 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
chimera
Posting Freak

Ima firma u Sarajevu...ljudi rade profesionalno...300 KM i imas garanciju 3 godine...folije su prvoklasne...sve pohvale...

04-04-2005 06:36 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
bad.habit
Junior Member
**

Stvarno mi nije jasno kako to mozes predloziti, dati nekomu 300KM da ti zalijepi folije na stakla.... Bez uvrede, ali to je u najmanju ruku smijesno, da ne kazem glupost.

//// Fiat Punto Sporting 1.6 8v
04-04-2005 06:53 AM
street.wise
Senior Member

bad.habit Wrote:
Stvarno mi nije jasno kako to mozes predloziti, dati nekomu 300KM da ti zalijepi folije na stakla.... Bez uvrede, ali to je u najmanju ruku smijesno, da ne kazem glupost.

E prvo vidi kako izgleda pa komentarisi...ako si mozda vidio crvenu trojiku dizel na forumu...to su folije naknadno zaljepljene...znaci vidi pa reci...nisu to one seljacke plave sto se podpuche i pune balonchica...
moci lijepee LUMAR najjace folije za zatamnjenje za auta...trazi toniranje 6 ... sasvim dovljno da te niko ne vidi vani a ti sve vidis Very Happy

04-04-2005 07:02 AM
chimera
Posting Freak

bad.habit Wrote:

To je folija prema svjetskim standardima. Ima garanciju. Ne smanjuje vidljivost iznutra. Postojana i ne grebe se sale.

A ti ako mislis da je skupo onda nemoj ni raditi. A folije sa pijace, izgledaju ruzno...nit tebe ko vidi, nit ti sta vidis. Sto samim tim znaci da si opasan u saobracaju...ja bih takva vozila iskljucivao iz saobracaja...

A sve sto valja je skupo...

I jednom i zauvjek shvati da ako se nesto na autu radi, da se radi kako treba ili NIKAKO.

Tuninga za 20 KM nema.

Joj pravo si me iznerviro...

04-04-2005 07:08 AM
street.wise
Senior Member

chimera Wrote:
I jednom i zauvjek shvati da ako se nesto na autu radi, da se radi kako treba ili NIKAKO.

Tuninga za 20 KM nema.

Joj pravo si me iznerviro...

To je to...pogledaj slike trojike sa zadnjeg meetinga...sve ce ti biti jasno...a ako hoces tel. od momka javi se na pp.

04-04-2005 07:12 AM
bad.habit
Junior Member
**

Ma znam ja da tuninga za 20KM nema, ali 300 KM je stvarno zaista :/ da su zlatne ne vrijedi toliko... Ali to je samo moje misljenje... Ko ima para za razbacivanje bujrum

//// Fiat Punto Sporting 1.6 8v
04-04-2005 07:15 AM
daki
Posting Freak

Hmmm od 75 do 100km momak radi u tuzli iste folije te kao kod tih ljudi imate garanciju u smisli sta god se sjebe napravice momak ponovo besplatno mada se to nikad nikome nije desilo a cak i ako ti sjebes slucajno nesim parnes ili u prani ti parnu on ce ti to popravit znaci maximalono 100KM ako je veliki neki audi ili passat Kusta se momak zove ako nekog interesuje imam broj da neredam po forumu ni radi reklame ni radi njega.

Pozdrav P.S slazem se to za tih 20KM

04-04-2005 07:37 AM
chance
Moderator

Group: Moderators

hoce li biti kakvih promjena zakona oko ovog
i kakva su vasa iskustva sa policijom po ovom pitanju....

04-04-2005 07:43 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

te folije vrijede svakog feninga. GLedao sam ugradnju i narednom broju atuo magazina pisem o tome kako se ugradjuju i kako izgledaje te folije. Jednostavno izgleda tako kao da uopste nisu folije nego su fabricka stakla i uopste ne mozes skontati da su to folije.

Osim toga imas mogucnost i da stavis folije koje su neprobojne, te fakticki dobijes blindirana stakla.

Upravo radim na sajtu za tu firmu i namjeravam i sam sebi ovog ljeta postaviti te folije na moja auta.

Link http://www.cacfolija.ba

s tim da ce site u potpunosti poceti raditi tek za 48 sati, ali cete tamo imati i neke video prezentacije kako izgleda ta neprobojna folija, kao i glaeriju dosadasnjih radova

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
04-04-2005 07:44 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (8): « First [1] 2 3 4 5 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  tamna stakla... dado307 39 1,360 11-01-2007 07:33 PM
Last Post: cacfolija
  STAKLA Most Wanted 53 3,073 12-24-2005 02:07 AM
Last Post: Most Wanted

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: