|
TAMNJENJE STAKALA
|
| Author |
Message |
arc0
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
TAMNJENJE STAKALA
Veceras sam visio po hrvatskom forumu ... vidio sam jednu bar meni super ideju ... likovi su se grupno organizovali da tamne stakla ... i dobili su extra popust... e mene sad interesuje... npr kad bi se nas 1o-15 org... za lumar ili neku drugu firmu... da tamnimo svi ... pa da nam daju neki fin popust ? na kolicinu jedno 20-30% cjene sam ne znam bil se izaslo u susret?ipak smo mi cigani sto se tice posla? imal ko licnog doticaja sa ovim firmama... da moze to malo izvidit?... poz...
ajd raja sta mislite o ovome ... ??
meni je zatamnjeno auto al pukla folija na 5 mjesta... :S ...da se uradi jednom al kako treba? ...
ne mora raja biti samo sa ovog foruma... da nas se skupi sto vise ako ce to uticati na cijenu... postao sam isti post na bhtunning i auto.ba ....
|
|
| 03-13-2007 11:29 AM |
|
|
arc0
Junior Member

Status:
|
RE: TAMNJENJE STAKALA
ima li neko da bi radio??? ...ako ima netk se upise... na spisak....
1.arc0
2..
3..
itd...
|
|
| 03-13-2007 09:02 PM |
|
 |
Peugeot 205 GRD 1.8
Junior Member

Status:
|
ja sam jednom našao jednu firmu na ebayu koja radi sa llumar folijama imaju i na proadaju po metar, znam da je bilo 30mx50cm rolna 199€
a imali su u ponudi i 300x75cm po cjeni od 30€ pokušat ću naći ponovo
jest da je malo zajeb da se to sve ovdje dostavi ali izvodivo je ja sam dosta stvari preko ebaya uzeo a i ove folije ću uzeti uskoro
|
|
| 03-14-2007 09:01 AM |
|
 |
Nelle_G
Member

Status:
|
ja sam za
BMW - Best Cars In The World
Golf 2 GTD
|
|
| 03-14-2007 11:10 AM |
|
 |
Fiesta_Boy
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
pricekaj dok se jos malo raje javi....
|
|
| 03-14-2007 11:33 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
vlasnik Llumar zastupnistva u BiH vam je i clan foruma PunGas.com pa vam se mozda i javi
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 03-14-2007 12:21 PM |
|
|
trebamiauto
Member

Status:
|
Kako kod nas ide zatamnjivanje stakala, mislim kakav je zakon? Prije otprilike 2 godine (mozda i vise), gledao sam na HRT-u kako su oni koji su zatamnili prednja bocna stakla, morali ispred tehnickog da ih gule. Naime, dozvoljeno je samo zatamnjivanje zadnjeg i zadnjih bocnih.
Imal` zime, Marinko?
|
|
| 03-14-2007 12:41 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
Kako kod nas ide zatamnjivanje stakala, mislim kakav je zakon? Prije otprilike 2 godine (mozda i vise), gledao sam na HRT-u kako su oni koji su zatamnili prednja bocna stakla, morali ispred tehnickog da ih gule. Naime, dozvoljeno je samo zatamnjivanje zadnjeg i zadnjih bocnih.
kao i svugdje u svijetu zadnja se mogu maximalno zatamnit a prednja idu 10-15% samo ... mazda i subaru to rade sa bojom stakla, tako da stakla imaju fabricko dozvoljeno zatamnjenje ... ima raznih kombinacija boje sa kojima to rade kao npr. plava, bronzana, zelena
manijak ne moze biti svak
|
|
| 03-14-2007 02:31 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Kod nas nigdje tacno nema definisano u zakonu koliko se moze i da li se moze zatamniti. A ova firma koliko znam daje i atest na folije tako da nebi trebalo biti problema.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 03-14-2007 02:41 PM |
|
 |
freak
Member

Status:
|
Ne znam da ima ikakav zakon u BIH sto se tice toga, kod mene na proslom golfu su sva stakla bila zatamnjena (prednja i zadnja), i kad god me zaustavila policija nisu imali nista konkretno protiv toga, nego samo govore to je zabranjeno morat' ces ici na tehnicki bla bla...Ali nista konkretno
Niti jedan automobil nije toliko spor da se sa njim ne moze brzo stici na onaj svijet.
|
|
| 03-14-2007 02:55 PM |
|
 |
|
|