Post Reply  Post Thread 
Tarpan Honker 4012
Author Message
SuXXeS
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Tarpan Honker 4012

Eh da se i ja malo javim ovdje, vidim ima priche dosta o terencima i poneki i znaju dosta o njima Smile

Ne znam jel iko od vas vidio ovakog al ne vjerujem posto po mom znanju u Bih ima 4-5 komada, kod mene su 2 jedan u 2 Cazinu Smile

slika sa neta!
Radi se o poljskoj proizvodnji sa talijanskim motorom Smile

FSR Tarpan Honker 4012
Motor iz Iveco 2.5 diesel naravno Smile

mjesta za sjedenje 9+1(iako kod nas ne mozhe se tako reg neg mora 7+1, preko 8 sjedishta je autobus)

kupio sam ga prije 5-6god, malo ne ispravnog al nije velik problem bio rjeshiti par problema uglavnom mehanicki su bili i lako za rjeshit...posto je shasija bila propala a radit je nije se isplatilo dao sam se sa starim u potragu za drugim i nadjem ga u jednom mjestu u Cazinu i kupim...s toga poskidam sve sto je bilo moguche(motora nije imao,al jest reduktor, mjenjac i tih stvari), dam ga na lakiranje i sve iz onog prebacim u ovog novog...ovih dana sam ga malo uredjivao, kupio 2 sica od fiat punta i ubacio naprijed, uglavnom naprijed sjede 2 cojka normalno, a nazad idu duzhinom auto sicevi za 8 ljudi Smile

auto je 92god iako izgleda kao da je 63 lol, malo ga sredjivam za rallye trke ti tak, ucestovao sam do sad na 1samo kod nas u Bihacu sto je bila u organzaciji off road kluba "4x4 Nedži", i veoma sam dobro prosao kroz teren.

Ev par slika i odma da vam kazhem ne cuvam ga ni sekune, razbio sam ga par puta od drva sletio sa ceste i non stop po terenu sam sa njim, od nove boje ni traga nema hehe

ovo su slike bez cerade zadnje i siceva tad smo radilo na njemu za rallye pa sam poskidao sve..al biche uskoro slika sa ceradom novim sicevima i izljepio sam ga cijelog sa naljepnicama od sponzora sa rallya Smile

ak ko ima ovakog slucajno, il zna nekog ko ga ima kod nas nek se javi, volio bi doci i pogledati ta auta Smile

prijatelj moj je ponosni vlasnik UAZ-a, kojeg je sam radio, znachi totalno lakiranje mjenjao sve dijelove, izvadio orginal motor benzinac koji je troshio 20l (serijski!!!) i stavio od MB 300D, eh i ja takodje imam jednog UAZ-a koji mi stoji dobio sam ga na poklon,sa ceradoe krov nije tvrdi, motor imam i sve, sredio bi ga al nemam vremena a ni volje sad Smile mozda u buducnosti pa sa 2 auta na rallye hehe Smile

pozz

09-29-2007 09:43 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
basake
Posting Freak

RE: Tarpan Honker 4012

To je stvar, prava vozilica svaka cast,dobro dosao na forum.

09-30-2007 08:10 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
John Doe
Member

Poljski vojnici u BiH se vozikaju u ovakim... Ima ih ovdje nekoliko.

09-30-2007 08:30 AM
SuXXeS
Junior Member
**

Hvala basake Smile

@John Doe - jest ovaj moj i jest nekad bio vojni odmah poslije rata kupit od UN-a, na nekim mjestima unutra se vidi bijela boja josh i prije farbanja se vidjeli UN na vratima Smile

09-30-2007 09:26 AM
amk.busovaca
Junior Member
**

U Banja Luci ti je Off-Road Rally sada za vikend (6. i 7. 10. 2007). Dovezi ga i prijavi se da ga vidimo na terenu,trka bi trebala biti dobra,momci sto organiziraju su odlični i nikada ničega nije falilo.
Dobro došao među Off-Roadere.

10-03-2007 12:35 PM
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: