|
TDI ili PLIN, pitanje je sad!!!
|
| Author |
Message |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Pa dobro nema poterbe za bezobraznim recima.Govorim ih i ja,ali sada nema poterbe za njima posto recenica dobija ruznu konotaciju.
Sto se potrosnje tice, ko ima novca da finansira benzinca treba njega i da uzme.Ja bih prvi vozio Micu Evolution ( bilo koju) ,ili neku vecu azdaju,po mogucstvu ponovo sa turbinom,kada bih to mogao ,onako,usputno da finansiram,ali je kod nas u Srbiji finansijska situacija veoma zategnuta ,zato se i stavlja plin masovno,tako da da je TDI vrhunsko resenje. Resenje kako dobiti odlicne performanse uz minimalnu cenu voznje.I imas gepek.
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 11-21-2003 12:28 AM |
|
|
chimera
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Ovako, dizel je dizel i to zapamti !!!
U mojoj zgradi čova je kupio novu E klasu (zeldi). Zvuk mu ujutro vrlo sličan Golfovom, a svjetla mu se tresu bar minut nakon paljenja.
A to za potrošnju:
Boli me k... koliko troši ! Stvarno mi nije stalo hoće li mi auto potrošiti na 100 km 6 ili 9 litara.
Ovo sve stoji, isto da sam ja pisao...vidis da se ovi tjese...te okretni...te turbina...a umjesto konja imaju magarce pod haubom...ma patetika cista!
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 11-21-2003 06:17 AM |
|
 |
Y65r
Junior Member

Status:
|
Sta je ovo?Stranica za taxiste ili sta?Mislio sam da na ovim stranicama razmjenjuju misljenja ljudi koji su na neki nacin u auto moto sportu(vozaci,mehanicari,simpatizeri ali u auto moto sportu)
|
|
| 11-21-2003 12:20 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
Sta je ovo?Stranica za taxiste ili sta?Mislio sam da na ovim stranicama razmjenjuju misljenja ljudi koji su na neki nacin u auto moto sportu(vozaci,mehanicari,simpatizeri ali u auto moto sportu)
Ovo je sajt za zaljubljenike u automobilizam...ne mogu biti svi ni trkaci ni staff koji ih prati...a trkaci ga nisu ni osnovali prema tome...svaka rasprava je dobro dosla....i ne za samo za auto-moto-sport (kojeg i nema kako valja) nego za zaljubljenike u automobile...a tu je razlika...ja u zivotu se nisam zanimao za brdo...i za yuge koji tamo kao jure...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 11-21-2003 12:42 PM |
|
 |
|
|