|
Test drive: Unlimited
|
| Author |
Message |
tonito corleone
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Test drive: Unlimited
nema to u mene,ali ipak hvala
|
|
| 08-06-2007 01:55 PM |
|
|
struka
Junior Member

Status:
|
Eh ovako jedno iskustvo...igra ima nenormalno puno bug-ova (ova nasa kopirana, prepostavljam da je original drugaciji), ne moze se igrati preko neta, za sto je i predvidjena, tako da nema svrhe, onda desava se to da kad resetujes auto nece ponvo da krene, pa ti valja izac iz igre i ponovo uc da bi igro...graficka treba jaka, al rama i ne treba vala, npr. kod mene je 512 i 2.4 GHz i na medium detaljima leti igrica...pa sad skontajte jel se isplati zajebavat s ovim bug-ovima.
Najbolje je cekat kaku bolu verziju, ako izadje... 
meni super radi i nemam problema, jedino to sto ne moze online... cujem pravi se vec TDU2, inace ti kad resetujes auto moras ga i upaliti drzis S dok se ne upali onda pici... mozda nisi znao sha ja znam 
btw: idite na oficijalnu stranicu TDU-a i skinite patch, dobijete Audi RS4 i Nissana Skyline-a
pozdrav iz mostara ,)
edit: nisam citao sve postove, nisam znao da ste i vi vec skinuli patch anyway, posto vidim da dosta vas fura ovu igru isto ko i ja, ne prodje ni jedan dan a da ne upalim TDU, jeste li ikad prolazili pored Lexus auto kuce? ja sam je nasao al ne mozes uci na zalost, nadam se da ce brzo taj patch srediti, ima za XboX, uglavnom pravo mi se voza Is300
This post was last modified: 08-31-2007 10:44 PM by struka.
|
|
| 08-31-2007 10:40 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
eh vidis, moram probat to sa S, nije mi padalo na pamet da upalim...hvala u svakom slucaju, mora da je to..
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 09-01-2007 07:09 AM |
|
 |
wroomster
Junior Member

Status:
|
edit: nisam citao sve postove, nisam znao da ste i vi vec skinuli patch  anyway, posto vidim da dosta vas fura ovu igru isto ko i ja, ne prodje ni jedan dan a da ne upalim TDU, jeste li ikad prolazili pored Lexus auto kuce? ja sam je nasao al ne mozes uci na zalost, nadam se da ce brzo taj patch srediti, ima za XboX, uglavnom pravo mi se voza Is300 
Salon Lexus-a je trenutno zatvoren zbog renoviranja. Obzirom da je došlo do tehničkih problema sa strane izvođača radova (čitaj-Eden) i investitora (čitaj-Atari) na kranjem korisniku (čitaj-gameri) je da strpljivo sačeka kraj radova i konačno dobije ključ u ruke. Očekuje se da će izaći car-pack jednog lijepog dana, te da će svi zatvoreni saloni (ima ih više na ostrvu) biti dostupni sa novim autima.
Ako budemo čekali koliko smo i prvi patch....
|
|
| 09-01-2007 07:18 AM |
|
 |
struka
Junior Member

Status:
|
edit: nisam citao sve postove, nisam znao da ste i vi vec skinuli patch  anyway, posto vidim da dosta vas fura ovu igru isto ko i ja, ne prodje ni jedan dan a da ne upalim TDU, jeste li ikad prolazili pored Lexus auto kuce? ja sam je nasao al ne mozes uci na zalost, nadam se da ce brzo taj patch srediti, ima za XboX, uglavnom pravo mi se voza Is300 
Salon Lexus-a je trenutno zatvoren zbog renoviranja. Obzirom da je došlo do tehničkih problema sa strane izvođača radova (čitaj-Eden) i investitora (čitaj-Atari) na kranjem korisniku (čitaj-gameri) je da strpljivo sačeka kraj radova i konačno dobije ključ u ruke. Očekuje se da će izaći car-pack jednog lijepog dana, te da će svi zatvoreni saloni (ima ih više na ostrvu) biti dostupni sa novim autima.
Ako budemo čekali koliko smo i prvi patch....
a bas mi je zao sto na TDU nema npr: BMW, Renault, Peugeot, Opel itd. ono poprilicno normalne marke automobila, volio bi se ja sekati sa recimo Cliom 1.2 V12 ili peugeot 207 WRC itd zar ne
|
|
| 09-01-2007 09:10 PM |
|
 |
struka
Junior Member

Status:
|
eh vidis, moram probat to sa S, nije mi padalo na pamet da upalim...hvala u svakom slucaju, mora da je to..
samo drzi S, to ti je 100%
|
|
| 09-01-2007 09:10 PM |
|
|
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
ah sjebao sam igru...instaliro patch, tj zaletio se pred rudu...i sad mi trazi originalni cd da je pokrenem...pu!
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 09-06-2007 12:47 PM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Pa samo ponovo prekopiraj znaš-koji-fajl u instalacijski folder.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 09-07-2007 05:55 AM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Pa samo ponovo prekopiraj znaš-koji-fajl  u instalacijski folder.
Problem je u tome sto sam zaboravio sta sam kopirao pri instalaciji, jer je to bilo prije nekoliko mjeseci...a ni nemam vise cd-a
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 09-07-2007 03:00 PM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Pošalji mi mail na PM pa ću ti ja poslati ako ne nađeš na netu.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 09-08-2007 05:16 AM |
|
 |
|
|