|
Thunder i six
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Thunder i six
Ukoliko u skorije vrijeme ne budete normalno raspravljali, i ukoliko ne budete smirli hormone i prestali sa ovakvim ponasanjem kako to radite sada, biti cu PRIMORAN da vas obojicu udaljim sa foruma.
Od foruma ste napravili front za prepucavanje.
E sad mi samo six dodji pa pocni prosipat pricu ''to neko prijeti blabla.''...
samo napisi takav post iste sekunde ces dobiti ban ovaj put trajno.
Necu da vidim vise svadje kakve gledam u zadnjih 15 dana.
NEMA VISE::::: jel jasno..
A ostalima preporucujem da ne obracaju paznju i ne ulaze u rasprave koje mirisu na ''GOLF je najbolje auto, svi talijani su sranje,''
Six ti stalno govoris kako imas svoje misljenje i bunis se kada ti neko nesto kaze nesto o tvom misljenju. Ali ti zato nicije misljenje ne postujes.
Nemam namjeru se raspravljati ni sa kim na ovu temu, stoga vise necu ni odgovarati na ovaj topic.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-25-2004 06:48 PM |
|
|
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
Ok Edo jarane pa pisem sto mislim nema frke,ja nevolim ovo oni ono i sta ima veze,to je normalna rasprava.Ne trebate se zato ljutit to je rasprava u cijelom svijetu oko toga.
nisam brz ali ipak?
|
|
| 10-25-2004 07:02 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
samo ti malo spusti loptu na zemlju. Nema potrebe sa svadjom, bolje je razmjenjivati iskustva nego se svadjati jer to nije uopste produktivno.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-25-2004 07:08 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
I ne treba se svadjat ali ni ostali nisu bas cvjeckice.Jel ti mislis da sam ja glup da neznam da ima boljiih auta,e moj sefe stariji sam ja od tebe i vise provozao ali to sad nema veze...Kazete ne treba potcjenjivat auta ?A sta to ostali rade pa svaki post neko neciji potcjenjuje ...
nisam brz ali ipak?
|
|
| 10-25-2004 07:13 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
zato sto provocirate jedne druge.
Rekao sam svima da spuste loptu na zemlju, jer je ovo FORUM a ne svadjaonica
|
|
| 10-25-2004 07:15 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
E tako moze slazem se a ne samo joj six opet ko male curice placu.Neka ostali prestanu i eto gotovo..
nisam brz ali ipak?
|
|
| 10-25-2004 07:17 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
dakle dogovorili smo se: prije nego sto treba staviti replay na neki topic, prvo udahnuti duboko, izbrojati do deset, ponoviti postupak 2-3 puta minimalno i onda polako napisati odgovor..
moze?
|
|
| 10-25-2004 07:20 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
Ja sam uvijek za dogovore sam neka i druga strana potpise primirje...
nisam brz ali ipak?
|
|
| 10-25-2004 07:26 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Bilo je tu i drugih koji su se svadjali pa samim tim su i kandidati za upozorenje i ban, mada ne bih nikog volio vidit s banom
... jao shto volim fijata...
momci, pa mislim stvarno
Man maximum Machine minimum
|
|
| 10-25-2004 07:35 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
ja nisam dugo reagovao na sve sto se desavalo.. cinim to sada i nadam se da cete me poslusati i napraviti ugodne rasprave na forumu koje nece provocirati nikoga. Ok je tu i tamo uletiti malo zesce u raspravu ali ne treba omalovazavati nicije misljenje niti ga vrijedjati.
A kada bi sviju upozoravao..ihiiii.. mislis da to nisam radio putem PP i mailova..
|
|
| 10-25-2004 07:38 PM |
|
 |
|
|