Post Reply  Post Thread 
Pages (7): « First < Previous 3 4 5 6 [7] Last »
Tigar!
Author Message
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Tigar!

Mido-Zdena-Sana Wrote:
Hi Pajero
Igrom slucaja san i ja u danskoj Pa samo da komentarisem te Hankook gume.Nije se pretrgao kad ih je kupovao .Pitaj ga sto ne posla michelin.Hehehe

pajero1987 Wrote:
Na onom BMW sto ga malo provozam preko vikenda su dosle nove Tigrove gume...vlasnik vozio nekih 1000-2000 km i zove me neki dan iz Danske i kaze: "Mozes li molim te otici pred autobus iz Danske". Ja odem kad covjek poslao nove aluminiske felge i na njima nove ljetne gume Hankook. Ja ga nazovem kaze on: "U BiH su skuplje gume 50% nego u Danskoj. Jedva sam cekao da dodjem kuci i kupim nove gume i skini mi te Tigar i stavi te nove, sramota je da 286KS kotrlja se na Tigru"...hahahahaaaaaa

Nije on drug ni rekao da je se pretrgao...1600 KM za orginalne BMW felge 18' i nove hankook geme je extra bolje nego te Tigar sto sada ima. Vjerovatno bi on kupio i Mishelin da to auto nije u mojoj garazi 9 mjeseci a on ga vozi sve ukupno 3 mjeseca godisnje...U4jchina

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
02-28-2008 07:57 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hybrid
Posting Freak

cuj druga liga yokohama! Very Happy

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
02-29-2008 03:15 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
AdiBoy
Junior Member
**

kad smo vec kod guma, uzeo sam neke felge jeftino 15-ke i hocu da ih stavim na fiat bravo. felge su dosle s gumama 205/55/15. Eh sad ne pase mi tolika guma naprijed. pa sam mislio uzeti bas ovaj tigar prima nove 2 gume 195/50/15 (komad 72 KM). Kako ce to izgledati da naprijed budu te dvije nove a nazad 205/55/15?

03-03-2008 11:11 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
trizex
Junior Member
**

Hybrid Wrote:
cuj druga liga yokohama! Very Happy

I Toyo Very Happy

03-05-2008 07:52 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (7): « First < Previous 3 4 5 6 [7] Last »