|
Tigar!
|
| Author |
Message |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Tigar!

Ljudi, sta vi mislite kakve su ovo gume? Mi smo ih nedavno dobili u ponudi i idu ko lude, ljudi ih kupuju ko da su dzabe?
Cijena je prilicno niska, npr. Tigar Hitris 195/50 R 15 - 82KM i imaju jako puno dimenzija u ponudi,a covjek sto nam je dovezao robu, tvrdi da su oni vlasnistvo michelina, e sad koliko je to tacno?
Posto uskoro moram kupit komplet, sve cetiri nove ljetne gume na golfa, zanima me isplatil se uzimat Tigar?
I da, dal neko zna, planiram stavit naprijed 195/50 R 15 ( trenuto su zimske 195/60 i zakaca kad smotam puni) i pitanje je koje su najvece koje smijem stavit pozadi, a da mi ne zakaca?
Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
|
|
| 02-25-2008 06:51 PM |
|
|
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
RE: Tigar!
Ja ne znam stari, ali od neke raje koja vozi na njima čuh da nisu loše. Gledajući cijenu pravo su pristupačne nama "kokuzanerima" tako da i ja razmišljam o kupovini sličnih...
Mirza K.
|
|
| 02-25-2008 07:23 PM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|

Ljudi, sta vi mislite kakve su ovo gume? Mi smo ih nedavno dobili u ponudi i idu ko lude, ljudi ih kupuju ko da su dzabe?
Cijena je prilicno niska, npr. Tigar Hitris 195/50 R 15 - 82KM i imaju jako puno dimenzija u ponudi,a covjek sto nam je dovezao robu, tvrdi da su oni vlasnistvo michelina, e sad koliko je to tacno?
Posto uskoro moram kupit komplet, sve cetiri nove ljetne gume na golfa, zanima me isplatil se uzimat Tigar?
I da, dal neko zna, planiram stavit naprijed 195/50 R 15 ( trenuto su zimske 195/60 i zakaca kad smotam puni) i pitanje je koje su najvece koje smijem stavit pozadi, a da mi ne zakaca?
tačno je u vlasništvu su Mehalina a to je u novi pazar stilu pođonjena ekspozitura michelinovih otpisanih otpadaka šalim se naravno
tigar bem li ga dobro mu ime zvuči ja se sjećam tih guma za ponija i violetu 80 ih i kolko znam zastava ih je stavljala fabrički na nove modele tada confort i mediteran a kasnije su se nalazili na YuZi coral
pošto kažeš da je cijena prlično niska(za razliku od priznatih proizvođača sigurno je smiješna), nema kvaliteta. jer u ovoj industriji kvalitet to svi valjda znamo diktira cijenu .....
ne polaži nade furaćeš se da je dobra i kad nakon 5000 odeš na balansiranje vidjećeš još jedno milimetar šare i razdvojen gaz od armature
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
This post was last modified: 02-25-2008 07:34 PM by fastmf.
|
|
| 02-25-2008 07:25 PM |
|
|
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Nije valjda???
Mirza K.
|
|
| 02-25-2008 07:30 PM |
|
 |
BMW-E30
Senior Member

Status:
|
E raja,
i ja sam sebi kupovo jeftine gume,nek nisu celave hehehhehe,mislim za laganu voznju nema problema po letnjim dobima moze se vozat i na dugi teren, ali nedaj boze da padne kisa ili snjeg ,sam vidim i gledam kako hodaju auta nesigurno nestabilan lose kocenje ma nista za moja auta to ne dolazi u obzir vise.......moj favorit Barum/Avon nije preskup a dobar je.....
Za Golfa samo dolazi na 15ki 195/50/15 nista drugo ili sire.
pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda
|
|
| 02-25-2008 07:44 PM |
|
|
fastmf
Hota Racing

Status:
|
E raja,
i ja sam sebi kupovo jeftine gume,nek nisu celave hehehhehe,mislim za laganu voznju nema problema po letnjim dobima moze se vozat i na dugi teren, ali nedaj boze da padne kisa ili snjeg ,sam vidim i gledam kako hodaju auta nesigurno nestabilan lose kocenje ma nista za moja auta to ne dolazi u obzir vise.......moj favorit Barum/Avon nije preskup a dobar je.....
Za Golfa samo dolazi na 15ki 195/50/15 nista drugo ili sire.
AVON +
barum????
jezdime na pneumatickah Barum
kakav barum ba ja podero neke bravuris nekad davno brat bratu za 8000
zar nije rezon skupit guzu pa uzet hydragrip, f1, il slično
pa kad rodjo kiša pada a ti motaš u dugim brzim krivinama ko da je uzavreo asfalt i puca ti *urac..... akad je pak uzavreo asfalt ........ sex s kaucukom
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 02-25-2008 08:13 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Dayton je u tom cjenovnom rangu. A dio su Bridgestone i jos nisam nikoga cuo da se pozalio na Dayton.
Lagana voznja? Probaj sa 60 km/h na vlaznom i prljavom asfaltu (kakav nam je sirom drzave) zakociti naglo i pogledaj sta ce se desiti. Nema lagane voznje. Na gumama ne treba stedjeti.
Tigar je ok guma po pitanju jeftinoce. Al je isto tako, (po mom misljenju) vrlo ''plasticna'' i ne bas toliko sigurna za iole ozbiljnije brzine
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 02-25-2008 08:18 PM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Baruma me je strah, rodjak je stavio na svoju trojku GTI 16-ke, bio prilicno jeftin, al nakon 3000km nikako ih ne moze balansirat, stalno volan trese...
|
|
| 02-25-2008 08:21 PM |
|
 |
Brzi
Member

Status:
|
uzmi yokohamu i miran si
Da je priroda forsirala prednji pogon, ljudi bi hodali na rukama!
|
|
| 02-25-2008 08:22 PM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Ma ja bi volio TOYO, ali koliko para toliko muzike...
|
|
| 02-25-2008 08:29 PM |
|
 |
|
|