Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Titov Cadillac naden u Dubravi
Author Message
Fele
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
Titov Cadillac naden u Dubravi

FK automotive - prodaja - Pioneer

08-22-2007 01:54 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ApocalipsA
Member

RE: Titov Cadillac naden u Dubravi

Navodno u sijenu nekom xD

Ha hU
08-22-2007 02:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Nije moguce da je ovo njegov...Zar se njegov ne voza po Briunima??? Za bogate goste???

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
08-22-2007 02:24 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators

poznato je da je "shaban" uzivao u luxuznim autima ... zna li se u cijem je vlasnistvu sad ovaj

manijak ne moze biti svak
08-22-2007 02:32 PM
Fele
Posting Freak

Evo citave price.

Kultni Fleetwood model Cadillaca iz šezdesetih godina prošlog stoljeća odnedavno je parkiran u jednoj ulici zagrebačke četvrti Dubrava čiji stanovnici već danima nagađaju kako je riječ o jednom od Cadillaca koje je američki predsjednik John F. Kennedy poklonio Josipu Brozu Titu.

Cadillac iz Dubrave jedan je od navodno samo sedam primjeraka koji još postoje u svijetu, a ukupno je prije pola stoljeća proizvedeno 795 ovakvih automobila.

Poznavatelji oldtimera tvrde kako danas Cadillac iz Dubrave zbog izrazito lošeg stanja stoji oko 4000 eura, dok pravilno restaurirani primjerci dosežu cijenu oko 15.000 eura. Oni Cadillaci s poznatim vlasnikom, tvrde upućeni, stoje i znatno više. Međutim, po Dubravi se spekulira kako je misteriozni Cadillac zapravo plaćen neusporedivo više.

Cadillac je jedan od navodno samo sedam primjeraka koji još postoje u svijetu, a upravo je takav model američki predsjednik John F. Kennedy poklonio Josipu Brozu na dar

Cadillac je nađen u Srbiji gdje ga je nepoznati preprodavač kupio za milijun kuna te ga uvezao u Hrvatsku. No, već je za njega, ovakvog uništenog i podrapanog stigla ponuda od dva milijuna kuna - kaže naš izvor (podaci poznati redakciji).

Navodno se za Cadillac već zainteresirao jedan zagorski kolekcionar starih automobila koji ga planira restaurirati, a zanimljiv je i brojnim drugima koji ne pitaju za cijenu ovog jedinstvenog primjerka. Naime, vijest o crnom Cadillacu brzo se pronijela po metropoli, ali i šire tako da je ulica u kojoj je kultni automobil parkiran neobično oživjela. Susjedi kažu kako zbog Cadillaca u njihov kvart stalno svraćaju moderne luksuzne limuzine čiji vlasnici s velikim zanimanjem razgledaju automobil na kojem stoji napis “Ne diraj”. Riječ je o tipičnom američkom automobilu velike kubikaže i ekstravagantnih dimenzija. Teži 2300 kilograma, a dugačak je više od šest metara. Pokreće ga V8 motor, a mijenjač mu je automatski s četiri brzine.

Na naš upit o porijeklu automobila, u carinskoj upravi Republike Hrvatske kažu kako je to povjerljiv podatak.

Podaci u carinskom obrascu smatraju se povjerljivima, te za carinsku upravu predstavljaju službenu tajnu - stoji u odgovoru Carinske uprave.

08-22-2007 02:40 PM
pajero1987
Posting Freak

Moze svasta biti...ali zasto bi neko dao 2 miliona kuna i ostavio ga da propada na cesti??????

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
08-22-2007 02:48 PM
Fele
Posting Freak

pajero1987 Wrote:
Moze svasta biti...ali zasto bi neko dao 2 miliona kuna i ostavio ga da propada na cesti??????

Milion je dao a ima ponudu da ga proda za 2 miliona Smile

08-22-2007 02:54 PM
Katz
Administrator

Group: Administrators

Imamo clana iz Dubrave (Tea), da nam javi sa lica mesta sta ima Smile

Forever #1

Igor Savic - Gonza
08-22-2007 02:56 PM
Katz
Administrator

Forever #1

Igor Savic - Gonza
08-22-2007 02:59 PM
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Ovo je rariter medju raritetima.

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
08-22-2007 03:34 PM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  (Titov) Veles Katz 2 175 03-09-2005 08:58 PM
Last Post: Blade

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: