|
TRUCK TRIAL
|
| Author |
Message |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
TRUCK TRIAL
Ja sam zaljubljenik u offroad voznju,ali sa teskasima.
Sta mislite o toj grani avanturisticke voznje,i o tom sportu?
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 10-28-2003 01:35 AM |
|
|
Rujo
Member

Group: Registered
Status:
|
Da li misliš na takmičenja gdje kamioni svih klasa voze ispit tačnosti? Ta stvar me jako oduševljava. Volim gledato kako ih onako spretno provlače kroz štapove i kuglice.
Off Road - The Ultimate Freedom Of Living
MUD IS ALL WE NEED
http://www.4x4.ba
|
|
| 10-28-2003 06:55 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Da ,da. To takmicenje. Odusevljavam se,ali ne samo vestini provlacenja kroz kapije,vec moci tih masina. To su za mene ultimate offroad vazila. Ja sam zaljubljenik slajfovanja u blatu ( obozavam teske gradjevinske masine bas zbog toga ) i sile i velicine tih monstruma.
Lepse mi je gledati njih tolike po teskim terenima nego terence koji su znatno pokretljiviji i laksi.
Uzasno imam zelju da ucestvuem na tom takmicenju. Da li neko zna koliko moze da kosta jedan kamion spremljen za takav sport. I kakve prepravke treba da se urade na vesanju i sasiji da bi se dibio inakav klirens i vertikalni hod osovina?
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 10-28-2003 01:28 PM |
|
 |
Rujo
Member

Status:
|
Nama nam spasa nego nabavit' kakvog Unimoga i otići do Mađarske. Tamo ima svakakvih takmičenja.
Sad sam se sjetio onih (čini mi se) Tatri što imaju naprijed dvije osovine i kabinu dostojnu omanje kuće. Gore na krovu imaju kupolu kroz koju možeš ulaziti. Strava od kamiona.
Off Road - The Ultimate Freedom Of Living
MUD IS ALL WE NEED
http://www.4x4.ba
|
|
| 10-28-2003 01:33 PM |
|
 |
sj 413
Junior Member

Status:
|
Nama nam spasa nego nabavit' kakvog Unimoga
E kad smo kod UNIMOG-a ( UNIversal MOeglichkeit Gaeret ) od Mercedes - Benz-a želim samo da napomenem da najnoviji model, između ostalog ima, vjerovali ili ne, slovom i brojem šest - 6 brzina za hod unazad.
SJ 413
Real challenge and real fun = off-road pure or extreme!
|
|
| 10-28-2003 02:45 PM |
|
 |
Rujo
Member

Status:
|
|
| 10-28-2003 03:21 PM |
|
|
KosOOki
Member

Status:
|
to ne treba da cudi ako se imaju u vidu sve njegove namene (univerzalno, nema sta). A sto se tice Truck Trial-a, *ebo si cvorka Skyline, samo dok te do`vatim! Salim se. Gledao sam ih vise puta. Jako su zanimljivi, posto je malo fabricki potkovanih timova, obicno su entuzijasti u pitanju. Najjaca mi je neka vrsta slobodne kategorije, gde su skoro sve modifikacije dozvoljene. Pa se recimo pojavi 8wd 8ws masina sa odvojenim kocenjem pojedinih grupa tockova (za polukruzno okretanje) i sl...
|
|
| 10-28-2003 09:53 PM |
|
 |
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators
Status:
|
Vi koji volite to vjerovatno bi ste voljeli gledati i takmicenje tenkova. Da se svasta i tamo vidjeti.
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 10-29-2003 12:24 AM |
|
 |
KosOOki
Member

Status:
|
Truck Trial je jednostavno najzesca i najsirovija terenska voznja. Jeste malo neuobicajena za ljude koji nikad nisu sisli sa asfalta, ali bi se iznenadio koliko ima poklonika.
|
|
| 10-29-2003 08:37 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Tatra
Forever #1