Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Tuga golema
Author Message
prelude za lude
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
Hissyfit8wr  Tuga golema

RAZBIH AUTO

U utorak navece, na Nisickoj visoravni, dozivih saobracajku. Covjek me spuca sa dvojkom i ostadoh bez auta (na neko vrijeme). Izbjegao sam frontalni sudar za dlaku, ali opet ima lijepe stete. Srecom nas dvoje odraslih i dvoje male djece na zadnjem sjedistu smo prosli bez ogrebotine (osim sto me uzasno boli vrat, ledja i lijevi dlan).

Steta je slijedeca (ono sto sam uspio da vidim bez strucne pomoci):
blatobran, vrata, zastitna plastika unutrasnjeg blatobrana, pozicija, pukla balans stanga, blago ostecen zadnji blatobran, ostecen far, blago zagrebana karambolka, felga iskrivljena, guma razrezana, propada kocnica iz nekog razloga, predpostavljam da na trapu ima jos iskrivljenih dijelova ...
E da, i slep sluzba me olaksala za 294 KM.
E da, auto sam registrovao dan ranije!! Kakva ironija!!

Tjesite me malo, hocu da crknem!!!

HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?

This post was last modified: 03-21-2008 11:51 PM by prelude za lude.

03-21-2008 11:50 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
RE: Tuga golema

ma najbitnije da si ti i djeca ok , bice auta pasha ... jesi li bar kloca supco stosem kad si izaso iz auta ?

manijak ne moze biti svak
03-22-2008 03:09 AM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

sreca da ste svi ok, to je najbitnije
e, kad ustanovis da su ti najmiliji u redu, onda pocinje tuga za mezimcem

stvarno bedak

Understeer is a crime - Colin McCrae
03-22-2008 06:26 AM
goran16v
Posting Freak

Nek' je ziva glava...

Proud to be BMW E 21 owner!
03-22-2008 06:43 AM
Fele
Posting Freak

prelude za lude Wrote:
RAZBIH AUTO

U utorak navece, na Nisickoj visoravni, dozivih saobracajku. Covjek me spuca sa dvojkom i ostadoh bez auta (na neko vrijeme). Izbjegao sam frontalni sudar za dlaku, ali opet ima lijepe stete. Srecom nas dvoje odraslih i dvoje male djece na zadnjem sjedistu smo prosli bez ogrebotine (osim sto me uzasno boli vrat, ledja i lijevi dlan).

Steta je slijedeca (ono sto sam uspio da vidim bez strucne pomoci):
blatobran, vrata, zastitna plastika unutrasnjeg blatobrana, pozicija, pukla balans stanga, blago ostecen zadnji blatobran, ostecen far, blago zagrebana karambolka, felga iskrivljena, guma razrezana, propada kocnica iz nekog razloga, predpostavljam da na trapu ima jos iskrivljenih dijelova ...
E da, i slep sluzba me olaksala za 294 KM.
E da, auto sam registrovao dan ranije!! Kakva ironija!!

Tjesite me malo, hocu da crknem!!!

Sam si vec rekao, nemamo te sta tjesiti, nek je ziva glava a ostalo se sve da popraviti.
Desava se, najgore je covjeku kad strada ni kriv ni duzan al sta ces, zdravi ste i zivi, bolje da auto ode kod majstora nego vi da po bolnicama nedo Bog idete.

FK automotive - prodaja - Pioneer

03-22-2008 07:22 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Schumi
Senior Member

Sta ces,tako bilo sudjeno,samo reci hvala Bogu sto smo zivi i zdravi,ljudski se zivot ne moze kupiti a auto moze,sredices ti njega i bolje nego sto je bio.

Mrzim ljude koji uzimaju drogu.Posebno graničare!
03-22-2008 07:56 AM
pajero1987
Posting Freak

Status: Online

Druze fakat mi je zao ali kao sto su vec rekli neka je ziva glava i neka djeci nije nista. Sve se to da popraviti, samo treba vremena i zivaca jer sad tek pocinje ganjanje sa osiguranjem itd...A to sto te slepa olaskala za 294 KM, zar to nisi mogao zovnuti BiHAMK jer koliko ja znam (a jos si ti tek registraciju zavrsio) oni ti moraju pomoci tri puta na cesti odnosno jednom imas pravo koristiti slepu. Ne znam tacno kako i koliko km ali vjerovatno bi to umanjilo cijenu. I da i taj racun prilozi kao stetu na vozilu!

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
03-22-2008 08:23 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
herkules
Posting Freak

pajero1987 Wrote:
Druze fakat mi je zao ali kao sto su vec rekli neka je ziva glava i neka djeci nije nista. Sve se to da popraviti, samo treba vremena i zivaca jer sad tek pocinje ganjanje sa osiguranjem itd...A to sto te slepa olaskala za 294 KM, zar to nisi mogao zovnuti BiHAMK jer koliko ja znam (a jos si ti tek registraciju zavrsio) oni ti moraju pomoci tri puta na cesti odnosno jednom imas pravo koristiti slepu. Ne znam tacno kako i koliko km ali vjerovatno bi to umanjilo cijenu. I da i taj racun prilozi kao stetu na vozilu!

Stvarno bedak ne daj se druze nek je ziva glava.
Meni drug prosle sedmice nastradao u saobracajki.
Lim se da srediti.Bice to sve 5...Pozdrav

...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
03-22-2008 11:34 AM
Hybrid
Posting Freak

Ahhh jaro, kad ugledah ko je autor topica, pomislio sam da se nesto Preludu desilo Sad
Zao mi je auta, sad je tesko za djelove...morala je to biti *ebena golf dvica!!!
Nek ste vi zivi i zdravi, napravit ce se lude Wink

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
03-22-2008 03:41 PM
MK516
BMW MOD 516

Aaaaaaaa, brateee. Sad Jebga, znam kako je, i ja sam slično, ni kriv ni dužan, nastradao. Nedaj se ti, hvala Bogu svi ste dobro, a auto će se napraviti, kako-tako i kad-tad. Sad

Mirza K.
03-22-2008 05:06 PM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Tuga :( beCCCCa 10 307 02-12-2008 06:20 AM
Last Post: Civic 16V

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites