|
Tuning
|
| Author |
Message |
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Tuning
Meni je bezveze da u tuning odjeljak stavljamo sve ovo:
1.styling
2.muziku
3.tvornicke prerade izgleda i motora
4.rucne prerade izgleda i motora
5...
Mene licno nezanima nista osim rucnih prerada a stalno tamo moram citati o stylingu,i gledati neke podatke o ferariju i GTA alfama.To su stvari koje su nedodirljive sto se tice tunerske specifikacije i bezveze mi je samo to gledati kad nista neznam sta je radjeno.Ja predlazem da vizuelni tuning odvojimo i da napravimo dva pod foruma
1.Tuning motora
2.Vizuelni tuning
A sve one aute koje tvornice kojekakve izbace u malim serijama neka se stavljaju u Uopsteno o automobilu.
Pocelo se pisati i o GTi,R,RS verzijama automobila u tuning forumu,sta ce oni tamo,to nije tuning to je serijsko ili prototip i nema mijesta u tuningu.
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 09-06-2004 04:25 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Dobar prijedlog.
Takođe mislim da bi trebalo ubaciti podforum "Noviteti", da ne pretrpavamo "Uopšteno o automobilima".
|
|
| 09-06-2004 04:45 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
usvojeno.. Sike kada budes imao vremena malo proceslja forum tuning i prebaci topice vezane za vizuelni tuning u ovaj novi forum
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-06-2004 06:06 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Dogovoreno.
|
|
| 09-06-2004 06:16 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
evo ja sam nesto prebacio i za novitete i nesto za tuning.. Veceras cu jos novitete odraditi a ti tuning izfiltriraj.. ostavljaj shadow topice, ali tek kada ocistis prvu stranu..
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-06-2004 06:25 PM |
|
 |