|
tuning u pravom smislu
|
| Author |
Message |
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
tuning u pravom smislu
zvuci kao reklama,ali...neodoljivo mi je.
Auto klug Gradiska vrsi kompletan tuning motora,mijenjaca,elektronike po mom slobodnom misljenju daleko najpovoljnije na sirem prostoru.Pripremamo auto za street race,slobodno pitajte,ideje i konsultacije nenaplacujemo.Mislim da ovde ima ljudi koji nezale dati koju marku na motor,a ne samo sminkati i mijenjati tockove na autu.
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 03-15-2004 12:01 PM |
|
|
Damir
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Sta tacno Tunirate?
Ima li onih belaja Nitrata i tako dalje. (malo se zezam, a ne bi me cudilo da ima).
|
|
| 03-15-2004 09:21 PM |
|
 |
KRVOLOK
Administrator

Status:
|
pa naravno da ima,fino sam napisao kompletan tuning i apsolutna priprema auta za potezanje,samo je pitanje koliko ko moze da ulozi markica.Svi znamo da je ova ljubav "malo" poskupa.
otprilike na motoru radimo:laki klipovi i klipnjace,laki zamajac,glava momacki zbrusena,svijecice bez elektrode,spiralni usis,polirani izduv,spic bregaste,Garet turbina,kompresori,promijenjivi regulator pritiska,jaca pumpa,vece dizne,chip tuning,NOS...ima svega samo malo parica treba.
|
|
| 03-16-2004 06:10 AM |
|
 |
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
Pita ba Damir za goflfa 2 diesela
|
|
| 03-16-2004 02:55 PM |
|
 |
Damir
Junior Member

Status:
|
Ma imam i Passata novog, nekako kontam da prodam dizela i dota para jos da ulozim i interesuje me pravo onaj VR6 trica. Ali chimera mi rece da je tezak za odrzavanja a da je tesko naci jedan kako valja.
Sve u svemu imam pravo da se interesujem. hehe. Nego bio sam na toj stranicu kluba ali tamo nema cijena i slicno. Da li bi se moglo nesto postaviti, mislim na cijene!
|
|
| 03-16-2004 04:21 PM |
|
 |
KRVOLOK
Administrator

Status:
|
|
| 03-16-2004 05:29 PM |
|
|
man
Junior Member

Status:
|
ja sam otvarao taj cjenovnik,ali isam vidjeo nigdje fiatove modele,u cemu je fazon,postojili ikako?
Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo moze letjeti
|
|
| 03-16-2004 06:40 PM |
|
 |
Damir
Junior Member

Status:
|
Cijenovnik chipova. To sam vidio dakako, ali ja sam pitao za ovaj ostali tuning koji si naveo u gornejm postu. Elketronika, mjenjac motor i ostalo.
|
|
| 03-16-2004 10:02 PM |
|
 |
KRVOLOK
Administrator

Status:
|
FIAT
ajoj brate izbacio sam ga,nemam dobra iskustva sa njim,uvijek mu nesto fali,koji god sam chipovao mucio sam se danima,nesto me FIAT nevoli.
Mogu i njega da radim ali obilazim ga maksimalno.
sto se tice cijena tuninga motora,mijenaca i ostaloga,postoji nekoliko stavki i nemogu ti reci nekakav univerzalni cijenovnik,cijena zavisi od broja stvari koje radis kod nas i nije ista sa cijenom ako samo narucujes preko nas,zavisi i od marke auta,puno je komplikovanije nego sa chipovima.Probaj mi odgovoriti na par sledecih pitanja pa cu ti reci:
1.koje auto imas(marka,oznaka,godiste,jeli ista vec radjeno)
2.koliko si para spreman da ulozis u tuning
3.treba li ti taj auto za svaki dan ili samo da se utrkujes sa njim
4.treba li ti bez obzira na 3. pitanje maksimalno konja iz motora(ekstremno puno izvucenih konja>performanse ubijaju ali vijek...)
5.zasto ti treba auto(kruzna trka,street race,autoput trka...)
6.dodaj nesto sto smatras da je bitno a nisam pitao
|
|
| 03-17-2004 07:33 AM |
|
 |
man
Junior Member

Status:
|
punto 94 1.2mpi motor 75ks.mislio sam samo na neko cipovanje ili auspuh mozda i filteri nista znacajno.to je ono za svaki dan,da mi se nepovecava puno potrosnja jer prelazim puno kilometara.mozes mi poslati neki cjenovnik na private od ovih stvari
Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo moze letjeti
|
|
| 03-17-2004 06:38 PM |
|
 |
|
|