nope
u pitanju je krov od fice isecen i spakovan na spaceframe
ostakak karoserije je pravljen
iz tog razloga su ga verovatno i zvali "superfica"
Tacno, to je to. Boban je napravio novi auto na bazi Toyote mr2 al je ima opasan sudar prosle godine. Negdje na brdu, ne mogu se sad tacno sjetiti gdje. Sudario se direktno sa autom direktora trke koji je krenuo niz stazu "da ga trazi" jer mu je auto stalo i nisu znali sta je. Znam da je dobro nastradao i auto je dosta slupano
nope
Tacno, to je to. Boban je napravio novi auto na bazi Toyote mr2 al je ima opasan sudar prosle godine. Negdje na brdu, ne mogu se sad tacno sjetiti gdje. Sudario se direktno sa autom direktora trke koji je krenuo niz stazu "da ga trazi" jer mu je auto stalo i nisu znali sta je. Znam da je dobro nastradao i auto je dosta slupano
nope
da,da, secam se ovog texta
nakon ove varijante, malo je preradjen prednji kraj zbog downforce-a
stvarno je bio bolid u hobby klasi
jedino je Susi Cvetic uspevao nekako da odrzi korak, u retkim situacijama kada mu je Scirocco radio
ostali su bili outsider-i
danas je ta klasa prerasla u nesto sto nije hobby
i ime je promenjeno u supersport, ali osnovna ideja klase da se voze automobili sklepani u garazi je unistena, pojavom raznih ST-ova prepravljenih na 1,6
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET