|
Tuzla-Tri bombe bacene u kafic
|
| Author |
Message |
adnan_17
Member

Group: Registered
Status:
|
Tuzla-Tri bombe bacene u kafic
Jutros na obuci idem ka donjem dijelu grada. U tom dijelu grada za svaki smjer postoje dvije trake. I idem ja ono polako desnom stranom kad pored mene prozuja auto u kontra smjeru..aj kontam ono nekakva budala..dobro je pa nije u mojoj..kad ja ide kolona pored mene u kontra smjeru...i malo dole nize vidim postavljene zute trake oko dobro poznatog kafica Madonna. Policija je blokirala obje trake za suprotan smjer, jer pogodite vlasnik doticnog lokala je i sam policajac.I ajde nebitno to, citam maloprije na tuzlarijama da su jutros u taj lokal bacene tri bombe tipa M57. Nista cudno..doticni vlasnik je poznat po maltretiranju tuzlanskih vozaca..vjerovatno je nekom skocio na nos...i eto prolazim ja maloprije pored istog lokala..ko da jutros nije bilo sve razbijeno..oni su lijepo sjeli, lokal renoviran itd..za ne povjerovat..pozz
|
|
| 11-27-2007 07:41 PM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
RE: Tuzla-Tri bombe bacene u kafic
hm...ma ne cudi me nista vise u ovoj tuzli...vec sreca da niko nije povrijedjen...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 11-27-2007 08:10 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
Doticnog vlasnika poznajem, i lik je kao i svaki drugi policajac, medjutim, kada je prije 3-4 goodine zaustavio zenu od premijera TK, u ne registrovanom vozilo, bez ikakve dokumentacije, u centru grada, u sred bijela dana, i kada je ona njega napala i pocela vrijedzat, lik joj je skinuo tablice uzeo dokumente i napisao prijavu, i kada se sve objavilo kao skandal, doticni je potegao veze i vezice te je na vidjelo dana izaslo svakih 10KM kojih je taj policajac uzeo za neku kaznu (a ko od nas nije podmitio policajca) i rekao bolje i njemu cvaja nego drzavi. Ugl. policajac je prvo suspendovan, a poslije bacen bogu iza nogu u neku stanicu van Tuzle, u neku selendru. Medjutim, lik se zalio neznam tacno kome, ali jest nekome i poslije nekoliko godina vracen je na staro mjesto. Sad je postao malo ostriji i ne uzima pare i ne shvata posao olako kao prije. Eh to se nije svidjelo nekom babinom sinu pa je navodno to razlog tih bombi, medjutim kako mi zivimo u maloj carsijici prne muha na brcanskoj na ircu se prica kako je posrala bombu. itd... o tom po tom vidjece se.
|
|
| 11-27-2007 08:13 PM |
|
 |
adnan_17
Member

Status:
|
Da da...i to sam zaboravio napomenuti..Hvala Bogu niko nije povrijeđen mada su bombe bacene u vrijeme kad vecina djece ide tim putem u obliznju skolu..
|
|
| 11-27-2007 08:14 PM |
|
 |
adnan_17
Member

Status:
|
Ma svejedno sta je bilo trebali su to rijesiti međusobno a ne ovako da dovode u opasnost ostale ljude..aj shvatam da se razbije lokal, ali tri bombe...ovo samo kod nas ima..
|
|
| 11-27-2007 08:16 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
Hehe evo nadjoh malo tacnije informacije,
27.11.2007.
Ubačene tri bombe u kafić ˝Madona˝ u Tuzli
Rano jutros u tuzlanski kafić "Madona", koji se nalazi preko puta glavnog ulaza u stadion Tušanj, u Rudarskoj ulici, nepoznata osoba bacila je tri ručne bombe tipa M-57.
Povrijeđenih nije bilo, ali su na ugostiteljskom objektu popucala stakla i uništen je dio inventara.
Kako je tom prilikom eksplodirala samo jedna bomba na mjesto događaja upućena je ekipa za uništavanje ubojitih sredstava Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona. Dio saobraćajnice oko kafića je još ograđen, a istraga je u toku. Zvaničnih izjava za sada nema.
Nezvanično se doznaje da su bombe u kafić, čiji je vlasnik tuzlanski policajac, ubacili članovi kriminalne grupe u čijem razbijanju i hapšenju je upravo učestvovao vlasnik kafića, odnosno pripadnik policije u Ministarstvu unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona.
(Fena)
Priredio(la): S.M.
|
|
| 11-27-2007 08:21 PM |
|
|
Fele
Posting Freak

Status:
|
Nemojte se ljutit al tema fakat nije za ovaj tip foruma.
Pozdrav i bez ljutnje. Hvala.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 11-27-2007 08:54 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
Nemojte se ljutit al tema fakat nije za ovaj tip foruma.
Pozdrav i bez ljutnje. Hvala.
trebali su stavit slike ostecenih kola oko kafica i onda se tema ubila za foruma
manijak ne moze biti svak
|
|
| 11-27-2007 09:06 PM |
|
 |
adnan_17
Member

Status:
|
Mislim da sam je upravo zato i stavio u off-topic.Necu se ja ljutit ali mislim da je također bilo slicnih tema..pogotovo jer je ovdje rijec o lokalu koji drzi jedan saobracajac..pozz
|
|
| 11-27-2007 09:10 PM |
|
 |
speed_racer
Senior Member

Status:
|
Ma sve je to sa razlogom, taj drot, vlasnik lokala je sigurno zasluzio to...neka se banda sama pobije najbolje!
Evo navescu primjer iz Lukavice, licno poznajem policajce koji su pomagali auto mafiji i jos drugim kriminalnim radnjama, policajci koji sada kada je ta mafija uhapsena obilazi te iste mafijase, zasto-zato sto su svi bili u talu.Znalo se kada su ti drotovi na duznosti i tada je preko Vraca proslo na desetine auta iz grada...Ti isti drotovi u privatnim autima prolaze kroz crveno, voze bez svjetala, preticu preko pune, voze nenormalno, a nije ni u policiskim vozilima nije drukcije.
Sramota sta policija u dansnje vrijeme radi...
Hyundai Accent 1.5 MPi
|
|
| 11-27-2007 09:38 PM |
|
 |
|
|