|
TV reportaze iz 2006
|
| Author |
Message |
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
RE: TV reportaze iz 2006
U centralnoevropskoj zoni brdo je cijenjeno, ocigledno vise nego u Banja Luci...
Jeste, ali u Banjaluci imaju stazu za kruzne trke pa u skladu s tim gledaju na sve skupa...
@Sike
To sto ti volis krug a ne brdo, i sto ne mozes da se natjeras da odes na brdsku trku je tvoj problem. I nema ama bas nikakve veze sa temom. Ja sam u zadnjih par godina samo dva puta bio na krugu a na brdu...malo koju sam propustio. Sto se tice tih 1% gledalaca koji znaju za ove vozace, to je mozda procenat u Banjaluci. Ne mjeri sve po svojim ukusima i svom gradu.
Pa posto smo vec dobro odmakli od teme ,hajde se ti BoB-e malo pocesi po glavi prije nego sto se dohvatis tastature.Ovdje niko u svojim postovima nije spominjao nekakvo regionalno grupasenje.Sta znamo mi u BL a ti u SA uopste nije tema.Nego razmisli recimo jedno poredjenje sta je posjecenije svjetsko reli prvenstvo ili prvenstvo formule 1??? Odavno su ljudi rekli da je brdsko prvensto BiH prelazna faza dok drzava ne stane na noge , pa gospodo necemo se stalno diciti prelaznim rjesenjem ,auto sport u BiH mora ici naprije a naprijed je htjeli mi to priznati ili ne kruzni sampionat .Ljudi se zavaravaju da postoji neki rivalitet izmedju gradova i sredina oko toga , mi nismo krivi sto jedini pored Grobnika u EX.YU imamo stazu na kojoj su se trke vozile i u SFRJ. A da se ide naprijed ide se a dokaz je i nasa organizacija kruzne trke BiH Kupa sa Fiat Seicento vozilima dogodine. Dakle krug ce jako brzo postati stvarnost a smatram da ko zna da vozi na brdu jako brzo ce se snaci i na krugu , a sto se tice spremnosti auta to je bolna tacka koju ce takmicari htjeli ili ne morati da prevazidju.l
|
|
| 09-29-2006 03:44 PM |
|
|
zlaja ban
Member

Group: Registered
Status:
|
U centralnoevropskoj zoni brdo je cijenjeno, ocigledno vise nego u Banja Luci...
Jeste, ali u Banjaluci imaju stazu za kruzne trke pa u skladu s tim gledaju na sve skupa...
@Sike
To sto ti volis krug a ne brdo, i sto ne mozes da se natjeras da odes na brdsku trku je tvoj problem. I nema ama bas nikakve veze sa temom. Ja sam u zadnjih par godina samo dva puta bio na krugu a na brdu...malo koju sam propustio. Sto se tice tih 1% gledalaca koji znaju za ove vozace, to je mozda procenat u Banjaluci. Ne mjeri sve po svojim ukusima i svom gradu.
mi nismo krivi sto jedini pored Grobnika u EX.YU imamo stazu na kojoj su se trke vozile i u SFRJ.
A Pozega,Kraljevo i legendarno Usce?
|
|
| 09-29-2006 03:50 PM |
|
 |
zlaja ban
Member

Status:
|
e,posto je ipak ova tema TV reportaze, da najavim zadnju reportazu 30min u SUBOTU(sutra) u 23,ooh,pa ko hoce da gleda neka gleda,a ko nece nemora.
BHT1 signalom pokriva 92% teritorije BiH,sto ce reci sve sem zapadne Hercegovine(zapadnije od Ljubuskog),pa prema tome svi imate priliku pogledati jos jednu ,dobru ili losu ,reportazu
|
|
| 09-29-2006 04:11 PM |
|
 |
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
su se trke vozile i u SFRJ.
[/quote]
A Pozega,Kraljevo i legendarno Usce?
[/quote]
Te tri staze nisu u BiH a Usce je cesta na kojoj su se nekad vozile trke
|
|
| 09-29-2006 04:20 PM |
|
 |
zlaja ban
Member

Status:
|
"mi nismo krivi sto jedini pored Grobnika u EX.YU imamo stazu na kojoj su se trke vozile i u SFRJ."
"Te tri staze nisu u BiH a Usce je cesta na kojoj su se nekad vozile trke"
Pa ni Grobnik nije u BiH,ali je u EX YU kao i ove tri.A i u Monte-Carlu je cesta,ali legendarna,kao i za nas Usce.(mozda se Usce vise i ne vozi.Izvinjavam se ,nisam u toku.)
This post was last modified: 09-29-2006 04:45 PM by zlaja ban.
|
|
| 09-29-2006 04:44 PM |
|
 |
damhor
Junior Member

Status:
|
Sve ovo pokazuje kakvi smo zapravo. Kada nije bilo nikakve medijske paznje svi su pametovali kako treba ovo ili ono. Prvo se pojavi Pungas koji je hvaljen i pljuvan. Nekada su ga kudili sa pravom a cesto i bez veze. Kako god on okupi ljude koji vole trke a tvrdim da je ovaj sajt dozivio pad kvaliteta kada se Edis previse posvetio Auto magazinu. (zbog toga je izgleda zapustio sajt) Nakon toga Bog posla Bana i eto ti belaja. Pa znate li vi koliko kosta minutaza na TV. Koliko god da je objavljenjo to je neuporedivo sa svim do sada. Kvaliteta reportaza je solidna. Slazem se sa Drenom. Sta sada treba da rade Zlaja i Ivana. Da sve posalju u p.... m..... ili da opet navale na BiH brda? Ljudi nisu trazili ni hvala pa ih nemojmo ni kritikovati (mislim da je dan Zlajine kamere 300 KM a on je daje bez naknade dok drugi ne bi dali ni jeftini fotoaparat). Bilo bi bolje kada bi se suzdrzali od izmisljanja tople vode.
Isto je i sa PG. Daleko od toga da nemam primjedbi ali kada vidim kakav sluh za finsijsku podrsku imaju oni koje Edis besplatno (ustvari uz svoj minus) reklamira zatvorim usta.
|
|
| 09-29-2006 05:20 PM |
|
|
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
|
| 09-29-2006 05:22 PM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
Kvaliteta reportaza je solidna. Slazem se sa Drenom................Isto je i sa PG. Daleko od toga da nemam primjedbi ali kada vidim kakav sluh za finsijsku podrsku imaju oni koje Edis besplatno (ustvari uz svoj minus) reklamira zatvorim usta.
Ubih se ja trazeci sta je to Dren rekao pametno u ovoj temi,ali nigdje nista Ali nema veze.Super.Pohvala Drena i blaga dobronamjerna kritika Edisa otkrili su mi tko se krije iza naziva Damhor.Pa sta ima EX Urednik
|
|
| 09-29-2006 05:42 PM |
|
 |
zlaja ban
Member

Status:
|
Vezano za usputnu raspravu o stazama, siguran sam da nije na odmet znati vise:
http://www.etracksonline.co.uk/Europe/europe.html
Eto,ipak ima Usce(bar tako kazu Englezi),ali su zaboravili Pozegu(prije par dana se vozio Kup Honda i Polo za prv.HR.)
|
|
| 09-29-2006 05:48 PM |
|
 |
zlaja ban
Member

Status:
|
"Nakon toga Bog posla Bana i eto ti belaja."