Post Reply  Post Thread 
Pages (7): « First < Previous 3 4 5 6 [7] Last »
TV reportaze iz 2006
Author Message
zlaja ban
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: TV reportaze iz 2006

Sike Wrote:
Kao prvo - svaka čast Zlaji što se uopšte i upuštao u ovaj projekt.

BoB Wrote:
Izgleda da niste svjesni koliko ljudi zna za nevena, hotu i ostale (da ne nabrajam).

Koliko ? 1 % stanovništva BiH ? Da nije PunGas-a još daleko manje ljudi bi znalo za njih. Koliko ljudi je čulo za Taneta, Kulundžića, Paju, Vesnića... ? Bar 90 % ex-YU. Krug je disciplina koja je zanimljiva širokim masama i ona proslavlja vozače. Ja sam daleko više zainteresovan za auto sport od "prosječnog gledaoca" i znam dosta vozača koji voze brdo pa nikako da se natjeram da odem na tu trku (emisije ne bi ni pogledao da nije bilo PG). Volio bi voziti brdo ali gledati... Šta se tu ima viditi ? Par krivina i vozače protiv štoperice... To može biti zanimljivo samo nama koji znamo vozače i odemo zbog njih na trku (eventualno bližoj rodbini) i vozačima. Ne kažem da nije tehički zatjevna disciplina ali zanimljiva ? Jok !
Kad se sjetim 1998-99 i utrkivanja između Paje i Tane na Zalužanima, 30.000 ljudi na stazi skandira... ili ove godine između Simića i Šoljića...ili Mali N... ludilo. To je ono što publika pamti cijeli život.
Sigurno će doći vrijeme kada će svi vozači sići sa brda na krug a do tad... svaka čast Zlaji što uopšte prati tu disciplinu jer sigurno niko drugi ne bi.

Moj pokusaj da u 1min i 10sec nagovorim Siketa da ipak proseta po brdima.Kad moze Vlado ,Wink mozes i ti

09-29-2006 07:12 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
BoB
Senior Member

Group: Registered

Procesor Wrote:

BoB Wrote:

Kenno Wrote:
U centralnoevropskoj zoni brdo je cijenjeno, ocigledno vise nego u Banja Luci...

Jeste, ali u Banjaluci imaju stazu za kruzne trke pa u skladu s tim gledaju na sve skupa... Mr. Green

@Sike
To sto ti volis krug a ne brdo, i sto ne mozes da se natjeras da odes na brdsku trku je tvoj problem. I nema ama bas nikakve veze sa temom. Ja sam u zadnjih par godina samo dva puta bio na krugu a na brdu...malo koju sam propustio. Sto se tice tih 1% gledalaca koji znaju za ove vozace, to je mozda procenat u Banjaluci. Ne mjeri sve po svojim ukusima i svom gradu.

Pa posto smo vec dobro odmakli od teme ,hajde se ti BoB-e malo pocesi po glavi prije nego sto se dohvatis tastature.

Gospon advokat, nisam ja s tobom ovce cuvao.

09-29-2006 11:59 PM
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators

zlaja ban Wrote:
Moj pokusaj da u 1min i 10sec nagovorim Siketa da ipak proseta po brdima.Kad moze Vlado ,Wink mozes i ti

Hissyfit8wrHissyfit8wrHissyfit8wrHissyfit8wr Hocu bar 10 minuta ovakvog miksa Hissyfit8wrHissyfit8wrHissyfit8wrHissyfit8wr

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
09-30-2006 12:43 AM
Pages (7): « First < Previous 3 4 5 6 [7] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006  2 zlaja ban 11 1,373 11-27-2006 09:36 AM
Last Post: oldman
  Proglasenje pobjednika 2006 - slike BoB 0 556 11-20-2006 04:29 PM
Last Post: BoB
  Sastanak dijela vozača "Una" 10.11.2006 M3 17 1,019 11-15-2006 10:39 AM
Last Post: josipovic
  Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006 Katz 44 2,841 10-25-2006 02:07 PM
Last Post: M3
  OSV auto slalom - Plasman za sezonu 2006 BoB 6 564 10-20-2006 09:04 AM
Last Post: BoB

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: